Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: fkaya20 , Cnytkyz , Cnytkyz
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.155
Cevap
239
Favori
472.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreDFace

    Evet ürün bu.

    Mikrofonuda gayet kalitelidir.Elastik bir yapısı var ağzına yaklaştırıp uzaklaştırabilirsin.Şayet alırsan FPS oyunlarınıda oynamanı şiddetle tavsiye ederim.

    7.1 in sana oyunlarda sağlayacağı avantajı ufak bir örnekle açıklamam gerekirse counter strike oynadığını düşün biri sana ateş ediyor kişi arkanda ama senden daha yukarıda bir yerde .Normal bir kulaklıkla sağ sol ön arka taraftaki seslere hakim olabilirken bu kulaklıkla arka tarafta ve üst kısımdan gelen sesi hissedebiliyorsun.Buda sana tam olarak otarafa yapabileceğin bir manevra avantajı sağlıyor.

    Alıntıları Göster
    Anladım. Teşekkür ederim.




  • Selamlar

    İgnition button box alıp kullananız var mı?
    https://www.ignitioncontrols.com/ProductDetails.asp?ProductCode=0PC%2DNA2%2DB&CartID=1

    Şu model hoşuma gitti.


    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]




  • Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

    biz faqiriz bilmeyiz öyle şeyler.
  • Çok yakında detaylı bir setup serisine başlıyoruz.

    Ana başlıkları yakında sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağız.

    Sizlerin de önerilerini alarak ve merak ettiğiniz konular ile alakalı da bölümler oluşturacağız.

  • T300 ile ilgili bir sorun yaşıyorum bu sorunu yaşayan oldu mu? Sıkıntı nerde acaba. Seti pc ye bağlıyorum ilk günlerde sorun yoktu ama 2 gündür bağlantı kopuyor.Usb bağlantı çıkarılmış gibi bir anda gidiyor.Kimi zaman geliyor kimi zaman gelmiyor.Windows ile ilgili diye düşündüm tüm driverları kontrol ettim.Yİne çözüm olmadı. Ps4 e bağladım ondada aynı şekilde bağlantı kopuyor.Basede mi sorun acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    T300 ile ilgili bir sorun yaşıyorum bu sorunu yaşayan oldu mu? Sıkıntı nerde acaba. Seti pc ye bağlıyorum ilk günlerde sorun yoktu ama 2 gündür bağlantı kopuyor.Usb bağlantı çıkarılmış gibi bir anda gidiyor.Kimi zaman geliyor kimi zaman gelmiyor.Windows ile ilgili diye düşündüm tüm driverları kontrol ettim.Yİne çözüm olmadı. Ps4 e bağladım ondada aynı şekilde bağlantı kopuyor.Basede mi sorun acaba.
    Driveleri komple silip tekrar yükleyip dene bakalım. Eğer PS4de devam ediyorsa usb kablosu sıkıntılıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    T300 ile ilgili bir sorun yaşıyorum bu sorunu yaşayan oldu mu? Sıkıntı nerde acaba. Seti pc ye bağlıyorum ilk günlerde sorun yoktu ama 2 gündür bağlantı kopuyor.Usb bağlantı çıkarılmış gibi bir anda gidiyor.Kimi zaman geliyor kimi zaman gelmiyor.Windows ile ilgili diye düşündüm tüm driverları kontrol ettim.Yİne çözüm olmadı. Ps4 e bağladım ondada aynı şekilde bağlantı kopuyor.Basede mi sorun acaba.
    Muhtemelen sonunda tamamen gidecek. Bunların içerisinde gereksiz bir sigorta var genelde onun yüzünden oluyor. Tamamen bozulursa bir elektrikçiye götür atlama yaptır. Eskisinden daha sorunsuz gider. Ama görmeden sadece tahminde bulunuyorum. Kullanım sırasında hiç kimseye takılıp kablolar çıktı ya da elektrik aniden gitti mi?
  • https://www.gtplanet.net/forza-motorsport-7-july-update-now-available-collision-based-penalties-debut/

    Forza Motorsports 7, yeni güncelleme ile Kestirmelerle ilgili aldığı önlemlere bir yenisini daha ekleyerek çarpismalarla ilgili penaltı sistemini eklemiş oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Opinion kullanıcısına yanıt
    Ps4'te de aynı sıkıntı oldu.Bağlantı aniden gidiyor ve anlık olarak gelip gitmeler oluyordu.Bilgisayarı komple formatladım sırf bu yüzden ama sonuç yine aynı.Bende değişimini yaptım.Şu an sorun yok.Umarım bu kadar hassas bir alet değildir daha kullanalı çok kısa bir süre oldu.
  • Grupta Thrustmaster T3PA PRO Pedallar icin Konik Rubber Brake Mod (Fren icin) yapip satan yok mu hic?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde numunesi olsa yaparım da böyle resimlerden filan yapmak istemiyorum. %100 memnuniyet olmadıktan sonra anlamı yok.
  • Bugün T150'den T300'e geçiş yaptım ciddi anlamda farklı feedbackler ve direksiyon hissiyatı var ve fırçasız motoru ayrı güzel.
    Umarım çabucak alışıp eski tempoma geri dönebilirim 2 sene aynı cihazı kullanınca değişime girince bi afalladım
  • L.Hamilton kullanıcısına yanıt
    Tmx modeli almayı düşünüyorum ilk direksiyonum olucak sizce uzun yıllar oynayabilirmiyim ? Memnun kalır mıyım sizin tecrübeleriniz nasıldı. Playstation logolarını sevmediğim için tmx modelinı alocam t300 de sanırım sadece playstation logoları var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 6 Temmuz 2019; 23:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord.Blade kullanıcısına yanıt
    Güzel modeldir 1.5 sene kullandım ondan sonra istediğim özellikler olmadığından dolayı sattım.Başlangıç için gayet yeterli bir direksiyon tek eksisi pedalları o da sim oynamayacaksanız çok önemli olmaz.T300 de olay farklı direksiyonlar kullanılabiliyor eğer Ps logosuna takıldıysanız alcantara olan add on’u veya normal silikonlusunu alabilirsiniz yada ps olanı alıp ileride farklı bir simit alıp takarsınız.Eğer bütçeniz uygunsa T300 öneririm ama olmaz derseniz Tmx yani T150 de çok güzel direksiyondur zamanında bende bütçeden dolayı öyle başlamıştım 1.5 sene sonra nasip oldu aslında daha iyi oldu ikisinide kullandığından farklarını görmüş oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgi için evet fiyat olarakta zorlamasam daha iyi. Sizin gibi başlasam direksiyon işine iyiy olucak. Ets 2 dirt serisi ve assetto corsa tarzı oyunları oynayacağım. Daha sonra satıp dediğiniz t300e geçerim bütçemi de sarmamış olurum. Yolda bebek varken 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda Thrustmaster T300rs GT`nin fiyatı 200 dolara düşmüş durumda arkadaşlar. Almak isteyen kaçırmasın süper fiyat.

    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
  • Herkese merhaba. Sıcak bir indirimi sizinle paylaşmak ve ardına hemen indirimle ilgili sorularımı paylaşmak isterim.

    Amazon.com'da t300RS gt edition 200 dolara düşmüş. Vergiler dahil 342 dolara geliyor (şu ana kadarki en düşük fiyat)

    - Ancak bu ürün, amazon amerika'dan alındığında buradaki elektrikle sorun yaşar mıyız? fiş dönüştürmek dışında bir sorundan bahsediyorum. Akımdır voltajdır falan yani. Bilgili değilim bu konuda.
    - Eğer amazon amerika'dan alsam garanti durumu nasıl olur?
    - Bu üründe t3pa denen kaliteli pedallardan mı var? pro olmayan ancak standart versiyondaki tırt pedaldan da değil sanırım.
    - g29 ile kıyaslarsak (şu anda türkiye'den g29 almakla amazon.com'dan bunu almak aynı fiyat) hangisi daha iyi olur?

    Şimdiden çok teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.




  • Luckylord L kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bu gönderimin hemen üstündeki sorularım hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? ben de almayı düşünüyorum.
  • 4nt0ny kullanıcısına yanıt
    İlk sorunun cevabından emin değilim o yüzden onun hakkında bir bilgi veremeyeceğim ama eminim burada bilen biri vardır.Garanti işlemi amazon üzerinden gerçekleşiyor. Yanın t3pa pedalları veriliyor resimde de görüldüğü gibi. G29 ile kıyaslandığında çok daha iyi bir sürüş hissi veriyor. Özellikle böyle bir fiyat varken g29 almak mantıksız açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    T300 alcantara elime ulaştı. Kurulumu yaptım ancak stand veya uygun bi masam olmadığından çok deneyimleyemedim.Sormak istediğim direksiyon simidini takarken sıkmamız gereken bir vida var.Bu vida sonuna dek sıkılmıyor bu şekilde yarım bıraktım sorun olmaz dimi.Geçmiş sayfalarda konusuşlmuş ama yine de sormak istedim.



    Malesef bu seviye bir sete yakışmayan;tabiri caizce t300 lerin bir bug ı bu. Benim de başıma bu sorun geldiğinde;boşver öyle kalsın bişey olmaz ve ya yanlış montelemişsin gibi cevaplar geldi. Ancak o şekilde kalması bir süre sonra kelepçenin gevşemesine dolayısıyla da direksiyon simidinin stabilitesini bozmasına sebep olduğu için; direksiyonu eli bu işlere yatkın bir abimize götürdüm. Matkaba çooook ince bir uç takarak önce mevcut yuvasını azıcık açtı. Sonrasında yine matkap ucuna uygun vida karşılığını takarak vidayı şak diye yerine tam olarak oturttu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.