Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Cnytkyz
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.156
Cevap
239
Favori
472.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte Thrustmaster'ın adam gibi distürbitör'ü olsa bunu düşünmeywcek bile insanlar heö uygun fiyatla, bir çok yerden tam bir gönül rahatlığıyla alacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    İşte Thrustmaster'ın adam gibi distürbitör'ü olsa bunu düşünmeywcek bile insanlar heö uygun fiyatla, bir çok yerden tam bir gönül rahatlığıyla alacak.

    Kesinlikle size katılıyorum. T300 de olan sorunlar bu gt versiyonun var mı acaba? Azaltılmış ise almak isterim ama uzun yıllar kullanmak istiyorum bu da soru işareti
  • dostlar sıfır dfgt yi uygun fiyata alabileceğim bildiğiniz bir yer varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaúL kullanıcısına yanıt
    T300'ün base (ana kasası diyebiliriz) ile sizin baltığınızın base'i aynı T300 de zaten bir sorun yok sadece geçen sene bir parti hatalı mal sürüldü piyasaya zaten gerekli değisimler de yapıldı diye biliyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    dostlar sıfır dfgt yi uygun fiyata alabileceğim bildiğiniz bir yer varmı

    Arkadaşıma sözüm olmasaydı size benimkini satabilirdim çünkü gerçekten '0' gibiydi, ortasındaki gt üzerinde jeletini bile duruyordu Çok kullanmak nasip olmadı arkadaş çevrem yarışlara pek ilgili değil, evlenince daha çok evde olacağım için yeni set alacağım o yüzden




  • Hocam gecen sene sorunlu seriden t300 ben de aldim Amazon.de uzerinden. Ilk gelen set bozuldu 1 haftada. İkincisi de bozuldu, Amazon.de hic sorun cikarmadan degistirdi. Kargo masraflarimida karsiladi.3.gelen set farkli bir urun koduna sahipti 've hala kullaniyorum. Hicbir sorunum yok. Bu arada nanokatalog ortadan kaybolsa bile tum thrustmaster urunleri 2 sene global garanti altindadir. En kotusu ugrasmam derseniz Turkiye de cepten tamir ettirir kullanorsiniz.Olabilecek en kotu durum servonun motorunun hasar gormesidir, o da degisir. Zaten sorunlu seri thrustmasterin elinde de kalmamistir. Turkiye distributoru olarak bildigimiz sirketten 2000 TL lik aleti 3000 TL ye alana kadar, paralel ithalat falan demeden, gömün gitsin.



    Bu arada nanokatalog da ithalat yapiyor distributor de ithalat yapiyor. Nanpkatalogun fiyatlari, ortombonun vergi ivir zivir diye savundugu fiyatlarin bahanelerini bosa cikarmis oldu.isteseler cok daha adaletli fiyatlamayla, urun satabilirler. Distributorluk adı altinda tekelligini kullanip faiş fiyatlarla tuketici avliyorlar malesef. Amazon ve nanpkatalog fiyatlarinin 100-150 TL uzerinde olsa distributor diye gider her alisverisimi ortombodan yaparim, ama onlarin sadece alcantara direksiyon sattigi fiyata t300 base almak varken kerizlenmeye gerek yok. Gerci fiyatlarda ufaktan imana gelmisler ama hala fiyatlarindaki pahalilik artniyet seviyesinde.



    Bu arada t300 hatta t150 varken cakir cukur ses yapan bosluklu g29 alinmaz. Kamyon simi disinda simler kullanacaksaniz, thrustmaster sizi daha mutlu eder. G29 fiyat olarakta oyle avantajli bir set degil sonucta.



    Vites olayina gelince oyle shifter olsa da olur olmasa da olur.ilerde butcenize uygun ikinci el yada sifir istediginiz vites ile sisteminizi upgrade edersiniz.Logitech in shifter I kararinizi en son etkileyecek faktor olsun bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 29 Kasım 2017; 23:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çift pedallı T300 seti ile debriyajlı(3 pedallı) set arasında, direksiyon aksamı bakımından fark var mı? 2 pedallı olanı 2. El uygun fşyatlı alıp gelecekte shifter + 3 pedallı set alırım diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Hayırlı olsun Uğur hocam.

    Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sivridis

    Çift pedallı T300 seti ile debriyajlı(3 pedallı) set arasında, direksiyon aksamı bakımından fark var mı? 2 pedallı olanı 2. El uygun fşyatlı alıp gelecekte shifter + 3 pedallı set alırım diye düşünüyorum.

    Fark yok hocam. Base aynı base.Ferrari allcantara edition da direksiyon farki var sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=S2pZILI4YwA





  • Thrusmastır t300 ertuğdark nicli arkadaşım ortombodan almıştı
    2 sene 4 ay önce geçen gün kalibrasyon hatası yaşamaya başlayınca
    Ortombo mustafaya götürdü garantisi bittiği halde servo base yi
    Hemen değişti ortombo
    Bu bilgiyide buraya not düşelim garantl olayının Türkiye distribitörü
    Ortombo belki vergiler yüzünden pahalı satıyor lakin kafanızda
    Rahat oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Ali Abi adaşız sanırım Kendime fiyat sınırı çizmiştim abi Ortombo'daki fiyat beni aşıyor ne yazık ki... Mustafa Beyin çalışmasını takdir ediyorum tabi ama yeri geliyor 100 liranın bile hesabını yapmak zorunda kalıyor insan
    6 sene bekledim ,bu sene komple sistemi değiştiriyorum 1080ti kaldı. Nişanlım evlenince laf etmesin diye erkenden değiştiriyorumKarta yatırınca parayı kısıtlı bir bütçe kaldı, ben de beklemek istemedim daha uygun olanı sipariş ettim. Sanırım 1 haftaya elimde olur. Kendimce görüşlerimi yazarım buraya kullanınca




  • Arkadaşlar kendinize göre tabikide haklı olduğunuz noktalar var
    Para bu hiç kolay kazanılmıyor benim kimseden. Bİr kuruşda çıkarım
    Yok Allaha çok şükür ben olan olayı anlattım tabiki para sizin
    Hele bu devırde insanlar 25 kuruşun hesabını yapar oldular
    Berbat bir zamandan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun diyip olayı
    Bitiriyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoSSgO

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

    Thrusmastır t300 ertuğdark nicli arkadaşım ortombodan almıştı
    2 sene 4 ay önce geçen gün kalibrasyon hatası yaşamaya başlayınca
    Ortombo mustafaya götürdü garantisi bittiği halde servo base yi
    Hemen değişti ortombo
    Bu bilgiyide buraya not düşelim garantl olayının Türkiye distribitörü
    Ortombo belki vergiler yüzünden pahalı satıyor lakin kafanızda
    Rahat oluyor


    Ali abi lutfen yanlis anlamayin ama o fiyatlardan ben urun satsam her alana ekstra 1sene cebimden tamir garantisi veririm zaten.2000 TL olan urunu 3000 - 3500 TL araliginda adam benden satin aliyorsa arada bir adamin evine cicek bile yollarim. Arti benim ilk gelen set bozuldugunda amazon.de uzerinden bayanla yaptigim telefon gorusmesinde Turkiye'de resmi distributor olmadigini soylemisti. Amacim iftira degil ama ciddi bir sekilde bu gorusme killandirdi beni. Acaba thrustmasterin global garantisini kullaniyor olabilirlermi diye dusundum.

    Thrustmaster sitesinde Turkiyedeki satis noktalarini arattiginizda Turkiyede t300 -t500 ve t150 satilmiyor gozukuyor. T100 e kadar eski urunler gorunuyor. Hepsiburada n11,teknosa ortombo gibi 6-7 satici listelemisler. Ama distributorlukleri supheli duruyor. Distributorun elinde t300 var iken thrustmaster sitesinde neden t300 ulkemizde satilmiyor gorunuyor? Bu konuda dogru bilgiyi thrustmaster yetkililerinden ogrenmek lazim.Ha gercekten distributor olmasa bile urunun arkasinda distributor gibi saglam duruyor olabilirler buna sozum yok.Bu thrustmasterin fiyatlarini vergiler yuzunden boyle olarak savunuyorlar ama, amazon dan siparis verince de oduyoruz bu vergileri hatta ticari olmadigimiz icin daha fazla oduyoruz diye biliyorum. Ayrica nanokatalogta gumrugunu v.s odeyerek ithal ediyor. Sonucta sinirdan katır sirtinda suriye sinirindan getirmiyor bu urunu. Onlar 1700 2000 TL ye satarken ortombonun istedigi ve vergi doviz diye insanlara savundugu fiyatlarinin hicbir aciklamasi yok abi. Tekkelligini kullanarak musteriye çapari sallamaktır bu. Ortombo yuzunden ben thrustmasteri asiri pahali bildigimden urunlerini bile gec arastirdim. Ortombo olmasaydi en az 3 sene daha erken thrustmaster direksiyonum olacakti. Ama onlar 4000 TL gibi fiyatlara t500 satarken yurtdisinda olsa olsa 3500 dur deyip google da bile aratmadigim bir marka oldu. Amazon ile tanisana kadar onlarin fiyatlari yuzunden thrustmasterdan uzak durdum yani.Meger sorun thrustmaster fiyatlarinda degilmis. Adamlar aslinda g29 fiyatlarina t500 ve t300 setler satiyorlarmis.

    Ey esnaf az insaf diyorum onlara Ali abi.

    yazmayım yazmayım dedim de iftira atıcam derken nereden atacağını şaşırmışsın yazık, çok mu öğrenmek istiyorsun mail at al cevabını burayada yaz bizde öğrenelim herkes öğrensin değil mi ?

    öyle arkadan boş atıp kötülemekle olmuyor ,

    ortombo yüzünden 3 senedir thrustmasterı araştımamış bile bak bak şirket zaten 2 yıldır var hayırdır demezzler mi ? ilk 6 ay zaten kurulma aşamasıydı kaldı 1.5 yıl nereden karalayacağım derken komik oluyorsunuz.

    sen amazondan alırken sadece kdv sini ödüyorsun nesi daha pahalıya geliyor ? ek vergi falan mı ödüyorsun da pahalıya geliyor ? burdanda karalayım bari derken yine komik olmuşuz

    adam buraya ödedği vergileri yazdı %5-10 arası kargo, %20 ötv %18 kdv %3-5 aradı gümrük masraflar , sen sadece bunun %18 ini ödüyorsun senin değiminle "bireysel daha pahalı" olduğu için


    nanakatolağa baktım t500 ü 5500 e satıyor bu mu, ha evet daha ucuza satıyor 500 lira civarı , ama bunu nasıl yapıyor ? , benim aklıma gelen tek yol senin gibi bi yerden getittirip burada satıyor , bunun için de bir sürü yol var. legal mi ? bilemem . ha ayrıca o vergileri eklersen aynı fiyata geliyor o meşhur nanakotolgla


    uzuc demiyor da insaf kardeşim insaf




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Sevgili GoSSgO

    Öncelikle genel olarak gerçek ithalatla ilgili ve paralel ithalatla ilgili pek bilgi sahibi olmadığın açık, brn Ortombo Teknoloji nin sahibiyim, tırnaklarımızla kazıyarak kurduğumuz her bi ürün için ayrı ayrı müşterilerimizle artık dostlarımızla diyebilirim görüşüp yardımcı olduğumuz, markalarımızı tanıtmak için fuarlara katılıp bir sür emek verdiğimiz 2,5 seneden sonra sizin gibi konuyu pek bilmeyen insanların sadece fiyat üzerinden bizi kazıkçı vb gibi göstermeye çalışmasına çok üzülüyorum. Bu konuda oldukça uzun birkaç yazınızda olmuş oda ayrıca özellikle ortomboyu pahalı göstermek için baya bi emrk verdiğinizi gösterir bunuda anlamak zor.

    Amazon fiyatlarıyla yads bahsettiğiniz fiyatlarla satan diğer firmalarla ortombo yu karşılaştırmanız çok saçma. Amazondan getirtmek yads başka yerden almak bir tercihtir buna sonsuz saygımız var fakat bu tercihinizi ortombo yu örnek göstererek yanlış hesaplar ve maliyetlerle haklı çıkartmaya çalışırsanız o zaman işin rengi değişir.

    Yurtdışından amazon fiyatının altında aldığımız bir ürünün fiyatının üstüne %20 ötv eklenir sonra ötv li toplamın üstüne kdv eklenir, ayrıca bunlara ek kargo gümrükçü ardiye ordino beyanname ve sigorta ücretleri ödenir. Buda ürünü en az %67 daha fazla maliyetli yapar bunun üstüne %15 koyarsanız zatrn bizim fiyatlarımızı bılursunuz. Bu saydıklarımın kdv dışında ve kargo dışında hiçbiri amazon yads paralel ithalatta ödenmez. Paralel irhalatatta ödenirsede 3. Parti firmalardan alındığından faturası düşük gösterilerek ürün düşük rakamlara Maledilir. Şimdi bu hesapla aslında paralel ithalatçılar bizden %30 daha ucuza sattıklarında bile bizden daha fazla kar ederler.

    Bu bir tercihtir herkes kendi nerden alacağını seçer ama konudan habersiz insanlara burası gibi birçok insanın gördüğü bir ortamda böyle yazılar yazarak yanlış yönlendirme yapmayın rica ediyorum. Daha önce gene burda bahsettim biz şeffaf bir firmayız maliyeden olmanıza gerek yok gelirseniz size gerçek maliyetleri gösteririz.

    İnternette araştırın bizden ürn alan bir kişinin şikayeti varmı? Sizin bahsettiğiniz gibi çok kar ettiğimiz için değil, bizim tek işimizin bu ekipmanlar olmasından dolayı herkesle tek tek ilgileniriz.

    Mağazamıza gelip deneyebilirsiniz, gecenin 12 sinde arayabilirsniz biz hep cevap veririz, ama yukarda bahsettiğini biz değiliz ve siz tüm olayı baştan yanlış anlamış herşeyi yanlış hesaplamışsınız.

    Türkiyeyi bile dolandıran amazon fiyatıyla bizim fiyatımızı nasıl kıyaslarsınz? Neredeyse %67 ye varan masrafları nasıl yok sayabilirsiniz. Lütfen ya başkasının parasıyla değil kendi tırnaklarımızla ayakta tutmaya çalıştığımız Türkiye de gerçek anlamda simulasyona odaklanmış tek firmayı böylr yanlış hesaplarla kötülemeyin. Arayın sorun gerçek isminizle bile değil kullanıcı adınız maşallah döktürüyorsunuz. Yapmayın bunu lütfen biz Türk milleti bu kadar saf değiliz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cem_F1-Mclaren C kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Amazon a sordum Türkiyede distribütör yok demişsin, amazonda çalışan biri bunu nerden bilebilir ve amazon neden kendi satmak varken bize yönelndirsin.

    Mağazamıza gelirseniz resmi distribütörlük yazımızı gösterebiliriz, burda ön sayfasını paylaşmıştım daha önce. Bunun dışında bireysel alınca daha fazla vergi öddüyoruz diye biliyorum diyerek olaydan ne kadar uzak olduğunu sırf laf olsun diye burda hikaye anlattığını anlaoyotuz. Amazondan alıdıktan sonra ötv kdv beyanname ücreti gümrükçü ücreti ardiye ordiino nerde ödedin? Ödedigsen belgesini gösterebilirsen istediğin ürünü ücretsiz vericez sana. Amazonun kestiği gümrük ücreti ve kdv nin amazonun cebine gittiğini de bilmiyotsundur. Sana amazonun yolladığı bir ürün gürmüğe takıldıysa elli tane işi var hangisini yaptın? Yaptıysan zatrn bizden daha yüksek fiyata gelidiini görmüşsündür. Aynı ürünü T300 ü amazon.com dan al bakalım başına neler geliyor! Amazon.de. Nin ups ile birlikte bir şekilde bu ürünleri yurda soktuğunu bi sen duymamışsın

    Kaç tane davaları var bu yüzden.

    Neyse gerçekten sizin gibi konu hakkında bilgilsi olmayıp fikri olanlarla gerçekten uğraşmak zor.

    Önce bi araştırın bu kadar uzun yazılar yazacağınıza, girin bu işlerin aslı astarı nedir nasıl yapılır. Neden diğer amazonlardan olmuyor birtek .de den oluyor diye sorun. Ayrıca o ürün gözükmüyor satıcı thrustmasterda şu ürünlerde gösükmüyor demişsiniz distribütör olarak gözükmüyor demişsiniz. Adamların sitesin dünyanın en büyük thrusymaster distribütörü itslyan firma da yok ne yapıcaz. Adamların web olayında eksikleri seni doğrucu yapmaz bizide yalancı yapmaz.

    Ayrıca neden biz varız varız da paralel ithalat yapanlar yok Thrustmaster sitesinde hiç düşündünmü?

    Neyse senle olmıycak tartışacaksak da bilen biriyle tartışalım en azından harcadığımız zamana değsin

    Saygılarımla

    Mustafa Gemici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Amazon a sordum Türkiyede distribütör yok demişsin, amazonda çalışan biri bunu nerden bilebilir ve amazon neden kendi satmak varken bize yönelndirsin.



    Mağazamıza gelirseniz resmi distribütörlük yazımızı gösterebiliriz, burda ön sayfasını paylaşmıştım daha önce. Bunun dışında bireysel alınca daha fazla vergi öddüyoruz diye biliyorum diyerek olaydan ne kadar uzak olduğunu sırf laf olsun diye burda hikaye anlattığını anlaoyotuz. Amazondan alıdıktan sonra ötv kdv beyanname ücreti gümrükçü ücreti ardiye ordiino nerde ödedin? Ödedigsen belgesini gösterebilirsen istediğin ürünü ücretsiz vericez sana. Amazonun kestiği gümrük ücreti ve kdv nin amazonun cebine gittiğini de bilmiyotsundur. Sana amazonun yolladığı bir ürün gürmüğe takıldıysa elli tane işi var hangisini yaptın? Yaptıysan zatrn bizden daha yüksek fiyata gelidiini görmüşsündür. Aynı ürünü T300 ü amazon.com dan al bakalım başına neler geliyor! Amazon.de. Nin ups ile birlikte bir şekilde bu ürünleri yurda soktuğunu bi sen duymamışsın



    Kaç tane davaları var bu yüzden.



    Neyse gerçekten sizin gibi konu hakkında bilgilsi olmayıp fikri olanlarla gerçekten uğraşmak zor.



    Önce bi araştırın bu kadar uzun yazılar yazacağınıza, girin bu işlerin aslı astarı nedir nasıl yapılır. Neden diğer amazonlardan olmuyor birtek .de den oluyor diye sorun. Ayrıca o ürün gözükmüyor satıcı thrustmasterda şu ürünlerde gösükmüyor demişsiniz distribütör olarak gözükmüyor demişsiniz. Adamların sitesin dünyanın en büyük thrusymaster distribütörü itslyan firma da yok ne yapıcaz. Adamların web olayında eksikleri seni doğrucu yapmaz bizide yalancı yapmaz.



    Ayrıca neden biz varız varız da paralel ithalat yapanlar yok Thrustmaster sitesinde hiç düşündünmü?



    Neyse senle olmıycak tartışacaksak da bilen biriyle tartışalım en azından harcadığımız zamana değsin



    Saygılarımla



    Mustafa Gemici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafagemici



    Ayrıca Amazon a sordum Türkiyede distribütör yok demişsin, amazonda çalışan biri bunu nerden bilebilir ve amazon neden kendi satmak varken bize yönelndirsin.



    Mağazamıza gelirseniz resmi distribütörlük yazımızı gösterebiliriz, burda ön sayfasını paylaşmıştım daha önce. Bunun dışında bireysel alınca daha fazla vergi öddüyoruz diye biliyorum diyerek olaydan ne kadar uzak olduğunu sırf laf olsun diye burda hikaye anlattığını anlaoyotuz. Amazondan alıdıktan sonra ötv kdv beyanname ücreti gümrükçü ücreti ardiye ordiino nerde ödedin? Ödedigsen belgesini gösterebilirsen istediğin ürünü ücretsiz vericez sana. Amazonun kestiği gümrük ücreti ve kdv nin amazonun cebine gittiğini de bilmiyotsundur. Sana amazonun yolladığı bir ürün gürmüğe takıldıysa elli tane işi var hangisini yaptın? Yaptıysan zatrn bizden daha yüksek fiyata gelidiini görmüşsündür. Aynı ürünü T300 ü amazon.com dan al bakalım başına neler geliyor! Amazon.de. Nin ups ile birlikte bir şekilde bu ürünleri yurda soktuğunu bi sen duymamışsın



    Kaç tane davaları var bu yüzden.



    Neyse gerçekten sizin gibi konu hakkında bilgilsi olmayıp fikri olanlarla gerçekten uğraşmak zor.



    Önce bi araştırın bu kadar uzun yazılar yazacağınıza, girin bu işlerin aslı astarı nedir nasıl yapılır. Neden diğer amazonlardan olmuyor birtek .de den oluyor diye sorun. Ayrıca o ürün gözükmüyor satıcı thrustmasterda şu ürünlerde gösükmüyor demişsiniz distribütör olarak gözükmüyor demişsiniz. Adamların sitesin dünyanın en büyük thrusymaster distribütörü itslyan firma da yok ne yapıcaz. Adamların web olayında eksikleri seni doğrucu yapmaz bizide yalancı yapmaz.



    Ayrıca neden biz varız varız da paralel ithalat yapanlar yok Thrustmaster sitesinde hiç düşündünmü?



    Neyse senle olmıycak tartışacaksak da bilen biriyle tartışalım en azından harcadığımız zamana değsin



    Saygılarımla



    Mustafa Gemici



    Nerden bildim adamın aile şirketi olduğunu :) Anında haber uçurmuş kanka gel dükkanına laf söylüyolar diye. EEE biz biliyoruz birileri bomboş iddialarla konuşuyorsa vardır o şirketle bir ilişkisi diye. Amazon dan alışveriş yaptığınızda tüm vergiler ve kargo ödeme sayfasında peşinen ödeniyor. Ayrıca gümrük ile uğraşmıyorsunuz. Gümrük ile ilgili çalışan ups den sizi arıyor ve işlemleri sizin için ups nin halletmesi için gerekli yazıyı imzalayıp taratıp mail olarak yolluyorsunuz. Ertesi günü ürün gümrükten çıkıp elinize ulaşıyor.Bu işlemler amazon.com için de amazon.co.uk içinde amazon.de için de aynı şekilde gerçekleşiyor. Alın size hikaye, gerçi fiyat politikanız ve 2000 tl lik ürünün nasıl 3000 tl olduğu kadar sürükleyici değil ama en azından gerçek bir hikaye. t300 ümüğ zaten amazon dan aldım. ayrıca 2 defa hatalı seri geldi 3.sünü yolladılar. Yan,i 3 defa aynı ürün aynı şartlar ile bana yollandı. Hemde bozulan ürünümün yerine her defasında yenisi 2 günde geldi. Siz bence amazon.com alışverişi ve gümrükleme işlemleri ne şekilde işliyor onu bir araştırın da sonra konuşalım. Konu hakkında biraz bilgisizsiniz.

    Neyse arkadaşın da niye böyle canı gibi savunduğunu anlamış olduk.Distribütörlük konusunda yazdıklarım belli. Amazon çalışanına koşulsuz inansaydım ki ben şüphelendirdi dedim; o zaman şüphelendirdi değil direk olarak ortombo distribütör değil derdim.Şu fiyatlarla distribütör olmanız yada olmamanız birşey değiştirmiyor gerçi. Aradaki fiyat farkıyla ben 2. bir alcantara set alıp pedal ve direksiyon simidini kullanmadan satınca kendi garantimi sağlamış oluyorum üzerine para bile kalıyor :)

    Size de hayırlı işler.




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda size katılıyorum.

    T300 Ferrari GTE de iki site arasında 900TL gibi acaip bir fark var.

    Azımsanmayacak kadar ciddi bir fark var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: racerant

    Fiyat konusunda size katılıyorum.

    T300 Ferrari GTE de iki site arasında 900TL gibi acaip bir fark var.

    Azımsanmayacak kadar ciddi bir fark var.



    KDV dir o :) ürün vergisiz 5000 tl olduğu için vergisi 900.Malesef tekel olma zihniyetiyle müşteriye yaklaşımın etiketteki ifadesi o fark. O 900 TL hesabım doğru malesef hocam. alternatif site de yasal yolla gümrüklü ithalat yapan bir ithalat şirketi, yani gümrüğü ödüyor, kargoyu karşılıyor, kdv ödüyor çünki elimde fatura var! Geriye ötv kalıyor. 900 TL farkın ötv ile oluşması için malın çıplak bedelinin kaç para olması gerektiğini varın siz hesab edin.

    Ha isteyen istediği fiyata satar. Ben yaklaşım ve zihniyeti konu ediyorum burada sadece. Ancak bu farkı saçma sapan matematik dışı hesaplarla açıklamaya çalışmaları komik duruma düşürüyor.

    Ondan sonra neymiş? biz boş konuşuyormuşuz. Evet boş konuşuyorum, süper iyi bir yaklaşımlı bir firma bu pahalı yakıştırmasını haketmiyor. Oldu mu iyi mi böyle? Ayak masajı da yapayımmı?




  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.