Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.156
Cevap
239
Favori
472.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rednix83 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, piyasada USB SWITCH olarak isimlendirilen ürünler var.
    KVM switch benzeri ancak sadece USB desteği var.
    Bu ürünler ile bahsettiğiniz şeyleri yapabilenler var ama bildiğim kadarı ile PS4 bu konuda biraz nazlı.
    PS3 ve XBox ONE da daha problemsiz çalışıyor.

    Birde bu tip ürünler latency problemine sebep olabilir.

    Bilgisayar ve konsol ile aranızdaki mesafe uzun ise en güzeli arada bir USB uzatma kablosu kullanarak, rahat takıp çıkarılabilecek bir şekilde konumlandırmak olabilir.
  • Ne zamandir niyetleniyorum ben de basit bir cihaz edinmeye ama bir turlu kesin karar veremiyorum.
    Bir tane Playseat Challenge alayim istiyorum, katlanmasiyla vs. dikkatimi cekti hem fiyati da daha uygun.

    Ama direksiyon seti konusunda kafam corba oldu. Prof. birseye ihtiyacim yok.

    Logitech saglamligi yuzunden G29 alayim idare edeyim diyorum. Ama TR fiyati 1500 1900 araliginda degisiyor.

    Thrustmaster'lara bakiyorum. T300'ler 2000 kusurden basliyor, T150 cok plastik ve gozume basit geliyor (her ne kadar review'lari iyi olsa da).

    Sonra Amazon'a giriyorum, ya iyiymis bu fiyat diyip sepete ekliyorum. Turkiye'ye gondermiyoruz diyorlar.

    Ikinci el alayim desem ben genel olarak Turk insani sark kurnazidir diye yaklastigim icin guvenemiyorum, hatta alicinin bile dolandiricisi beni bulur basim agrimasin diye bosa cikan pek cok elektronik esya vb.'i satmam evde durur.

    Bunlari sirayla aklimdan geciriyorum sonra da diyorum ki herhalde benim aslinda alasim yok




  • vanquish192 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu çelişkileri yaşayan çok arkadaşımız var.
    Ancak düşündüğünüzün aksine pek çok arkadaşımız ikinci el ürünleri keyifle uzun yıllar kullanıyor.
    Burada ikinci el satış sitelerinin güvenli ticaret özelliğinden faydalanarak, belki biraz daha ödemeyi fazla yapmanız, gelen ürünü denemenize ve bir sıkıntısı varsa iade etmenize olanak sağlayacaktır.
    Logitech tarafında G27, Thurstmaster tarafında T300 yada T150 bakabilirsiniz.
    Ancak Thrustmaster tarafındaki standard pedallar çok hoşunuza gitmeyebilir.
    Tabi kendinizden hiç emin değilseniz DFGT de başlangıç için düşünebilir.
    Ancak yapısı biraz daha kırılgan olduğu için ikinci elde denemden alınmamasını tavsiye ediyorum.
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Cevap ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler. Aslinda platform soylememisim PS4 icin dusunuyorum. Dolayisiyla PS4 native olanlardan tercih edecegim.

    Baslangic icin iki pedal da isimi gorur, zira paddle shift kullanmayi seviyorum fazla komplikasyona ihtiyacim olmayacak, materyal kalitesi ve saglamlik daha onemli.

    Playseat challenge icin fikrinizi alabilir miyim? Amazon'dan gelecegi fiyati hakeder mi sizce? Buyuklerden almayi dusunmuyorum. Wheelstand'i ise sabitleyecek birseyim yok ve surekli kayar diye tahmin ediyorum.
  • vanquish192 kullanıcısına yanıt
    Playseat Challange hakkında çok fazla söylenecek birşey yok, başlangıç seviyesi için düşünülebilecek bir ürün ancak direksiyon konusunda bile emin olmadığınız için gerekliliği biraz tartışmalı. Wheel Stand Pro ve benzeri ürünlere de bakabilirsiniz ama ilk etapta evdeki imkanlar ile idare etmeniz daha doğru bir tercih olabilir.

    Native PS4 desteği arıyorsanız ve T150 basit geliyorsa, T300'e yönelmenizi tavsiye ederim. Bir süre kullandıktan sonra keyif aldığınızı ve devam etmek istediğinizi düşünürseniz, değişik stand ve kokpit seçeneklerini düşünebilirsiniz.
  • El freni yapmayı düşünenler için iki video. Kanaldaki diğer videolara da bakabilirsiniz adamın gerçekten çok güzel projeleri var.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 11 Mayıs 2017; 22:10:23 >




  • satılık Thrustmaster Ferrari 599XX EVO Alcantara Direksiyon Simidi

    iletişim pm den
  • Arkadaşlar fanatec sitesi hala erişime kapalı galiba bana csp v2 için loadcell ve pedal başlıkları lazım fanatec sitesinden alma şansım yok galiba almanyaya giden bir arkadaş veya ordan bana gönderebilecek bi arkadaş varmıdır?veya elinde olup satmak isteyen olur mu? Bu arada elinde csp v3 pedal olup satmak isteyen varsa iletişime geçerse sevinirim
  • trschumi kullanıcısına yanıt
    Bir VPN uygulaması ile siteye erişebilirsiniz. Alışveriş yapmak hala mümkün.
  • Merhabalar,
    Satılık Fanatec Turbo s direksiyon Fiyat uygun. Ortadaki Porsche logosu kayıpmış.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-fanatec-turbo-s-direksiyon-443538105/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porsche924 -- 26 Mayıs 2017; 23:51:19 >
  • Elimdeki t300 alcantara set + th8a vites + wheelstand pro 3lüsünü satıyorum. Çok fazla kullanılmadı, yer sıkıntısı nedeniyle satıyorum. th8a için 3d bastığım 5li getrag vites yolu ve oem direksiyon adaptörü de vereceğim.

    Fiyat 3000tl. Sahibindene ilan açmadım, buradan birine gitsin istiyorum.
  • simracingbay'dan aldığım OSW satılık arkadaşlar.Hiç bir sorunu yok.Big Mige servo var.Ek olarak direksiyon,ascher paddle shifterın ve knitter butonların olduğu direksiyon plate var.quick release de mevcut.yanında Z1 yazılımının çalıştığı Z1'de kullanılan ekranı da göndereğim.Servonun önüne monte ediliyor.100 euro o ekranın fiyatı.

    Fiyat 4500TL.isteyen arkadaşlara resim yollarım.
  • Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

    Dün akşam dirt rally oynarken gaz pedalı birden aşırı derecede hassaslaştı.Pedala basıyorum geri çok az geliyordu.Bundan dolayı kontrol ettiğimde bir terslik oldugunu anladım.İçini açtım ve gaz pedalını geri iten yayın bir parçasının kırıldıgını gördüm.Ortomba mustafa bey ile görüşüldü elinde eski hurda t300 pedal olmadıgı ıcın parcayı temın edemedık.Bunun başka bir çözümü varmıdır.Kaynak tutarmı o parçayı sizde ?

    Bu arada ruhi abi (gamerasi) elinde fazla olan t300 pedalı kullanmam ıcın verecek bana burdan kendısınede cok tesekkur edıyorum tekrardan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 29 Mayıs 2017; 12:48:50 >




  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, daha iyi bir pedal almak için bahane olur belki :)

    PC de kullanıyorsanız ikinci el bir G27 pdalı da bakabilirsiniz.
  • Elimde iki adet Media Markt web indirim kodu var buradan birini vereyim istiyorum çünkü alışveriş etmeyeceğim ve son tarihi kodların 31 mayıs yanacak yoksa ilgilenen olursa özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
  • Nanokatolog.com sitesinde t500 var 1600tl civarinda ama sadece direksiyon buyuk ihtimallle.Alttada direksiyon+pedal yazmislar ama fiyat uygun degil mi sizce ?



    Calisma mantiklari yurtdisindan getirip satmakmis bu nedenle daha ucuz diyorlar ama garanti ve guven konusu sorunlu.Tedarik suresi de 1hafta nerdeyse ayrica.Hos bazi urunlerin stogu var.
  • Ben Amazon Almanya'dan siparis verip burada teslim ediyorlar diye tahmin ediyorum. Baska turlu o fiyat mumkun degil. Mevzubahis urunler de Amazon'da su an gonderime kapali oldugu icin bence siteye sormakta fayda var getirebiliyor musunuz diye. Hatta sorarsaniz bizi de bilgilendirirsiniz ne guzel olur :)


    edit:
    Biraz ana konunun amacindan uzaklasip sirketle alakali konusmus olacagim ama, bugun firsat bulunca canli yardimina girdim biraz geyikle karisik konustum. T500RS sordum.
    Ingiltere'deki genel merkezimizden TR'ye gonderiyoruz yurtdisi distributorden alip dediler. Benim arkadas Ingiltere'den gelecek o ugrasin sizin depoya alsin siz de kargoyla carlta curtla ugrasmayin dedim, onu yapamayiz - hem madem oyle kendi alsin oradan zaten daha uygun olur diye onerdiler (Amazon UK'de 1500 kusur liraya geliyor zaten, daha uygun neresi var bilmem).
    Guvenilirlik hususunda net degil firma o yuzden lafliyorum kusura bakmayin dedim. "Onden tiko para - siparisi gec - kac gun sonra gelsin" usulu calismaniz da bunun onemli etkeni dedim. Hatta gaza geldim, siz cidden bu fiyata getirebiliyorsaniz getirin, evime yollamaniza da gerek yok ben gelen urunu dukkana gelip 100 lira fazla verip alicam bir tek cayinizi icerim dedim. Guvenilirlikten supheniz varsa siz siparis gecin on odeme yapmayin, gelince size haber verelim buyrun dukkandan alin, 100 lira hediye cekini biz size verelim dediler. Soylediklerine gore boyle yapan musterileri de daha evvel olmus. Ben de madem bu kadar naziksiniz ben de size bir kiyak yapayim dedim. Malum distributorun sitesinden link attim, bakin bunlar neredeyse sizden 100% pahali satiyorlar, artik zam mi yaparsiniz ne yaparsiniz size kalmis dedim
    Iyi gunler dilestik ve konusmayi bitirdik.

    Herkesin kendi girip hatta arayip konusmasinda fayda var, bir kanaat sahibi olmak acisindan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanquish192 -- 30 Mayıs 2017; 20:4:22 >




  • vanquish192 kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım bakalım geri dönüş olacak mı ? Amazon.de de t500rs+pedal 427euro o da kabaca 1700tl yapıyor.Bu sitede 1600 civarı çok ilginç fiyat
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bu tip bir stand soran kişi sayısı oldukça fazla idi.
    Wheel Stand Pro mudur bunlar?
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Kokpit sistemine geçmeden önce senelerce kullandım.
    Sağlamlık ve pratiklik anlamında çok memnun kalmıştım.
    Birilerinin getirmesi çok iyi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.