Şimdi Ara

Sim kartında kayıtlı kişilerin rehberde gözükmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiomi markasının Mi A1 modeline bugün gelen Android 9 Pie güncellemesi yapıldıktan sonra sim kartında kayıtlı kişiler telefonda hiç bir şekilde gözükmüyor. Bu sim kart başka telefonlara takılınca numaralar kayıtlı bir şekilde gözüküyor ancak güncellemeden sonra bu telefonda aynı numaralar gözükmüyor. Daha önceden Google hesabı ile kişiler senkronize olmasına rağmen şu anda ne Gmail ne de Google kişilerde numaralar aynı şekilde gözükmüyor. Sanki mevcut güncellenen işletim sistemi sürümü sim kartında ki kayıtlı kişiler ile telefon arasına bir bariyer çekmiş gibi.

    Ek: Bu sorun daha öncede olmuştu ancak telefonu 2 kere üst üste yeniden başlatılınca numaralar gelmişti. Bende uygulamada meydana gelen basit bir bug olduğunu düşünmüştüm ancak şu anda da aynı hatayı alıyorum.

    Çözüm:
    Sorunu hallettim çok basitmiş ancak nedense yapması zaman aldı.
    Öncelikle Kişiler uygulamasını güncel değilse Play Store üzerinden güncelliyoruz daha sonrasında Kişiler>Sol üstteki üç çizgi>Ayarlar>Kişileri yönet sekmesi altındaki ''İçe aktar''>SIM kart>Bulunan tüm kişileri seçiyoruz>Sağ üsteki tike tıklıyoruz.

    Ve tüm kişiler ekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Ocak 2019; 22:58:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.