Şimdi Ara

Sim kart takılan telefon iadesi nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. 11.07.2019 tarihinde gittigidiyordan telefon aldım ürün geldi üstten inceledim ve hattı takıp kurulum yaptım 1. Gün kullandıktan sonra telefon yorumlarında imei kaydı olmayan telefonlar diye yazı okudum aldıgım telefonun imei kayıtlarını e devletten sorguladıgımda kayıt dışı imei yazıyo satıcıyla görüştüm btk aktarılması 1 hafta 10 günü buluyo kayıt yapılacaktır dedi fakat benim içime sinmedi gittigidiyor müşteri hizmetlerine durumu anlattım hat taktıgınız için cayma hakkınız bulunmuyo diyo ben iade talebi oluşturdum ve ürünü faturası belgeleri ile iadeye göndereceğim büyük ihtimal red cevabı gelecektir tüketici haklarına başvuru yapacağım böyle bi durumda haklarımız nelerdir ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüketici hakem heyetine başvurun fakat 6 ay içinde geri dönüyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para iadesi alma ihtimali yüzde kaç başvuruyu beğenmedim olarakmı yapayım çünkü onlar inceleyecegi zaman muhtemelen kayıt işlenmiş olacaktır

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    Hocam imeinin kayıt dışı olduğunu belgeleyin(ekran görüntüsü bile olur). Sonra onunla başvurun . Buyuk ihtimalle para iadesi alırsınız

• E devletten çıktı aldım altta hukuken değeri yoktur yazıyo inceleme sırasındada kayıt oldugu için kayıt yapılmış zaten böyle kullanın deme ihtimalini düşünüyorum gittigidiyor bu gibi durumlarda kendisi çözüm üretemezmi acaba

O zaman gittigidiyor ile görüşün derim çünkü kayıtsız bir tepefon satmışlar. Bunu satin almadan önce bildirilmediyse iade almalılar

• Müşteri temsilcisi diyoki ürün 1 hafta içinde kayıt oluyo yoğunluktan dolayı bu normalmiş genelde böyle yapılıyomuş ithalatçı garanti oldugu için ama ben kıllandım taviz vermemek lazım ürünğ bugun gönderdim eline geçip yanıtladıgında buraya ekleme yapacam

Urunu iade edebilirseniz edin. Böyle saçmalık mı olur, kaçak olmadığının ve kayıt edileceğinin garantisi yok. Internetten alışverişlerde mesafeli satış sözleşmesi onayliyoruz. 7 yada 14 tam hatırlamıyorum, koşulsuz şartsız iade hakkınız var diye biliyorum.

• 14 diye okudumda zaten 4 5 gün oldu sim kart takılan cihazlarda cayma hakkı olmuyo yazısı galiba firmaların uydurması sonuna kadar uğraşacaz bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.