Şimdi Ara

Sim Free iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sim Free (unlock işlemi gerektirmeyen) olarak satılan iphone 4'lerde itunes üzerinden firmware güncellemesi yapılır ve son sürüm yüklenirse apple store'dan hiç bir şekilde alışveriş yapılamıyor mu ?

Jailbreak olayı apple store daha paralı satın alınabilen uygulamalrı ücretsiz yüklenmesini mi sağlıyor ? Yada türkiye'ye kapalı olan uygulama satışlarını mı serbest bırakıyor.

Bu konuyu biraz açarmısınıız ?

Teşekkürler

• iTunes üzerinden ücretli uygulamaları ücretlerini ödeyerek, ücretsiz olanları ise bedeva olarak iPhone'unuza yükleyebilirsiniz. Apple, iPhone'un iTunes üzerinden olmadan herhangi bir şekilde dosyalarıyla oynanmasına izin vermiyor. iPhone'u jailbreak yapmak demek Apple'ın bu iznini kırmak demek. Jailbreak yaptığınız zaman iTunes'daki ücretli programların crackli versiyonlarını başka sitelerden bulup indirip iPhone'unuza yükleyebilirsiniz. Veya iPhone'un sistem dosyalarıyla istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Jailbreak bu demek oluyor.

O zaman cihazın sim free olması veya sım unlock edildikten sonra kullanılması ile jailbreak yapılması arasında herhangi bir bağıntı yok. Sim free bir cihaz alıp itunes üzerinden paralı olarak uygulamaları satın almaya razı olduktan sonra cihazın hangi versiyon olduğu veya güncelleme yapıldığı pek önemli değil değil mi ?

Peki itunes haricinde - başka yazılım firmaları tarafından oluşturulmuş ve de iphone'a uygun yazılımlar varmı - hani olmazsa olmaz denecek cinsten - ki sadece jailbreak yaparak yükleyebileceğimiz.
  • Cihaz simfree ise Apple'ın onaylamadığı hiçbir olayı yapmanıza gerek yok. Cihazınızı iTunes'a bağlar eşleştirir istediğiniz gibi kullanırsınız. Uygulamaları da satın alırsınız. iTunes dışında programlar tabiki mevcut. iTunes'da iPhone üzerinde herşeyi yapmanıza izin vermiyor. Mesela iPhone'a mp3 attıktan sonra o mp3leri geri alamazsınız bilgisayarınıza. Bu bir örnek. Bunu yapabilmeniz için mevcut olan programları kullanabilmeniz için de jailbreakli bir iPhone'unuz olması gerekli. Kısacası ben jailbreak'i öneriyorum. Sadece uygulamaları ücretsiz indirmek için değil, telefonunuzu özgür bırakmak için...
    Açıkçası kararsız kaldım.İtunes' e bağladığımda 5.01 versiyonunun olduğu uyarısı alıyorum.Bu durumda cihaza Son sürüm 5.01 i yükleyebilirmiyim?

Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sunrise Sim Kilitli Iphone 4
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar simfree yurtdışı 4 0 2 8A400 sürümlü bi ıphone 4 üm var aldığımda jailbreakliydii sim kart taktığımda da activatör ve ultrasnov adlı proğramlardan cydia dan sanırım sim kart aktif edildi şimdi ben bu cihazın sürümünü son sürüm yapsam kilitlenirmi kilitlenirse nasıl açılır jailbreak gerekirmi ayrıca itunese bağladıığımda bilgisayarı acayip kastırıyor diğer apple ürünlerimde kastırmıyordu onu da anlamış değilim lütfen acil yardım edin

Orijinalden alıntı: rea_x_death

arkadaşlar simfree yurtdışı 4 0 2 8A400 sürümlü bi ıphone 4 üm var aldığımda jailbreakliydii sim kart taktığımda da activatör ve ultrasnov adlı proğramlardan cydia dan sanırım sim kart aktif edildi şimdi ben bu cihazın sürümünü son sürüm yapsam kilitlenirmi kilitlenirse nasıl açılır jailbreak gerekirmi ayrıca itunese bağladıığımda bilgisayarı acayip kastırıyor diğer apple ürünlerimde kastırmıyordu onu da anlamış değilim lütfen acil yardım edin

sakın güncelleme belli ki acemisin baseband korumadan güncelleme yapma,güncellersen telefon özelliklerini kullanamazsın.mesaj ya da arama yapamazsın.telefonun ipod a dönüşmüş olur aman diyim.son sürüm yaparsan kitlenir ve açılmaz.tabi baseband korunursa sorun yok.jailbreak ile açılmaz yani.AMAN

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue

• Sim free ne demektir ayrıntılarıyla açıklarmısnız dostlar

Orijinalden alıntı: yasinözdemir

Sim free ne demektir ayrıntılarıyla açıklarmısnız dostlar

sürüsüne bereket apple cihazın var ama sim free ne demek bilmiyor musun arkadaş :) sim free demek her operatörün sim kartı ile çalışabilen cihaz demek.

Orijinalden alıntı: yasinözdemir

Sim free ne demektir ayrıntılarıyla açıklarmısnız dostlar

Kontratsiz satilan cihaz diyebilriz kontratli olanlar yalnizca sozlesmeli oldugu operatorun sim karti ile calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ..::GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyım, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısın, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lı, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısınız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lılar::..
  • bilmiyom işte geçen gb şirkette arkadaş söyledi kafama takıldı ben türkiyeden aldım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.