Şimdi Ara

Silverstone AR01 İncelemesi [Hesabını Bilenlere] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her zamanki gibi süper inceleme olmuş.100₺ butçem vardı soğutucu için sipariş verdim.Teşekkürler inceleme için.Emeğine sağlık hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu incelemesi bayagi iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Squidward-

    konu incelemesi bayagi iyi.

    Yazmadan geçemedim.

    Hocam nerden buldun da hortlattın konuyu hakkatten tebrik ediyorum.
  • konu hortlamisken yazayim emre hocam dark su sogutma incelemesi yapip silverstone ile karsilastirmis o konuda soylemistim voltaj efendiyken su sogutmadan iyi bu sogutucu ama voltaji dayadiginda yamuluyor o da sanirim 3 isi borusu olmasindan kaynaklaniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayakliPC

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Squidward-

    konu incelemesi bayagi iyi.

    Yazmadan geçemedim.

    Hocam nerden buldun da hortlattın konuyu hakkatten tebrik ediyorum.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar. öncelikle ayrıntılı inceleme için teşekkür ederim. çok güzel ayrıntılı ve kafadaki soruları giderici olmuş. bende bu soğutucuyu cumartesi sipariş verdim az önce elime geçti ve akşam eve gider gitmez kurulumunu yapıcam. sadece kafama takılan bir soru var. şehir efsanesi gibi bir şey. kurulumu tamamlarken soğutucu bloğu işlemci üzerinde sabit tutan bloğu kenarlarından vidalarken sonuna kadar sıkmak mı gerekir? yani sıkılabildiği kadar sıkmak(çok fazla zorlamadan) işlemciye zarar verebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apotheosis

    herkese selamlar. öncelikle ayrıntılı inceleme için teşekkür ederim. çok güzel ayrıntılı ve kafadaki soruları giderici olmuş. bende bu soğutucuyu cumartesi sipariş verdim az önce elime geçti ve akşam eve gider gitmez kurulumunu yapıcam. sadece kafama takılan bir soru var. şehir efsanesi gibi bir şey. kurulumu tamamlarken soğutucu bloğu işlemci üzerinde sabit tutan bloğu kenarlarından vidalarken sonuna kadar sıkmak mı gerekir? yani sıkılabildiği kadar sıkmak(çok fazla zorlamadan) işlemciye zarar verebilir mi?

    Çok sıkmanın getirisinden çok götürüsü olabilir macun dağılımı anlamında. Dibine kadar sıkmaya gerek yok. Montajdan sonra soğutucuyu sağa sola oynattığınızda zaten anlarsınız tamamen temas edip etmediğini. Vidaların direncinden de az çok belli olur. En son sıcaklık kontrolü yapıp olması gerekenden yüksek çıkarsa biraz daha sıkıştırabilirsiniz. Ama abartmaya gerek yok.




  • Arkadaşlar Silverstone AR01 sahibi olarak Ryzen 5 1500X'e geçiş yapmıştım firma sağolsun tayvandan AM4 Bracket gönderimini ücretsiz tarafıma sağladı. Kullanıcısı olanlara bilgi amaçlı olarak yazıyorum hortlatmak maksadıyla değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.