Şimdi Ara

Silvermoon - (A) ~~ Paranoya ~~ Semi-Core Guild Yeni Üye Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncellikle Herkese Merhaba,




    Genel olarak yas ortalamamiz yüksek saygi ve dostluk çerçevesinden iliskileri olan bir guildiz. Özellikle kemik kadro çok uzun süredir birlikte oynayan arkadaslardan olusmaktadir. Oyuncuların robot olmadığını düşünüyoruz bu yüzden yapılan hatalar yada raid günlerinden ki çıkabilecek aksilikler için anlayışla karşılayan üyelerden oluşmaktayız. Bizlerle birlikte Shadowlands eklenti paketinden oynamak isterseniz asağida ki durumlar için alimimiz mevcuttur.




    Raid


    Haftanin 3 günü (Çarsamba-Cuma-Pazar 21.30-12.30) Düzenli sekilde Raid yapmaktayiz. Su anda progress olarak 9/10 HC yapmaktayiz. Sevgili Sire Denathrius 'u kesmek üzereyiz. Kadro açisindan Healler ve Özellikle Range Dps (Druid-Warlock-Mage öncelikli) ihtiyacimiz vardir.




    Mythic Plus


    Guild de bulunan çogu üyemiz çalisan insanlardan olustugu için gündüzleri çok sıkı m+ yapan arkadaslarimiz yok ama çogumuzun rio puani +1k üzerinden m+ için ben dahil bir kaç arkadasim daha kasiyoruz su anda +15 yapabilmekteyiz. Bu alandan guild içerisinden çesitliligi arttiracak yeni arkadaslarada ihtiyacimiz vardir.




    Sosyal ve PVP


    Sosyal olarak bizlere uyum sağlayabilecek herkese kapımız açıktır. PVP olarak Guildimizde düzenli aktif oyuncularımız yoktur bu konuda bir alımımız da yoktur.


    Sormak istediğiniz sorular olursa bana buradan özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Oyun içerisinden yazmak isterseniz; Ruinthas#2645 .








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.