Şimdi Ara

Silkroad Online Resmen Türkiye'de (6 Kasım 20:00) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bi ara rakion diye bir oyun vardı ne oynardım be keşke o da gelse baştan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • quote:

    Orijinalden alıntı: consumeobeydie



    Adamın emeğine ve harcadığı paraya büyük saygım var umarım oyun tutar ve emeğinin karşılığı bir kazanç elde eder.

    Ama benim kendi düşüncem ki ben de girip deneyeceğim ama çok uzun soluklu olmayacakmış gibi geliyor. Bunun da sebebi, yani ne grafiklerde ne kalitelerde oyunlar harcanırken silkroad gibi çok eski bir oyunun bu devirde tutması bana hayal gibi geliyor. Bir de oynayacak kitlenin %60'ı çok bilinçsiz bir tayfa, iki gün sonra şu yok bu yok ağlamaya game masterlara küfürler etmeye başlayacak gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 19 Eylül 2020; 19:37:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: limonluschweppess

    bi ara rakion diye bir oyun vardı ne oynardım be keşke o da gelse baştan
    softnyx ilk çıkardığında brezilyalılarla beraber oynardık ulan ne günlerdi be :) , mmo devrinden sonra bende oyun devri bitti . steam den hiç oyun almadım . geçen sene discord diye birşeyin var olduğundan yeni haber oldum .
    muhtemelen benim gibi bir kitle bu oyunda olacaktır , biz biliçsiz miyiz ? ( yukardaki arkadaşa ithafen )

    çocukluğumu özledim :)
  • Bu adamın dahil olduğu tüm projeler hüsran oldu.

    İnşallah bu oyunu da hiç etmezler.
  • moneytalkss M kullanıcısına yanıt
    valla abi ben de artık keyif almıyorum oyunlardan, son zamanlarda valoranta sardım biraz o tatmin ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DostDeli

    130 geldi silmistim. 80 cap da sirf elle kasmistimhele 69 level de hybird karakterimin yesil elbisesi gözümde canlanır. Guzel seviyeli bir ekip olursa neden olmasın vakit gecirilir
    Ah o eski günler... Değil mi hocam? H^^ERO'dan sevgiler, bilmem hatırlar mısın? :)
  • berkay528 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bir nebzede olsa haklısın, oyunda karşısındaki adam ondan iyi olduğu an ağlamaya başlayacak yok item verdi yok şöyle oldu diyen inanılmaz büyük bir kitle var bunu tüm pvplerde gördük. Adamlar türkçe konuşmayı bilmiyor, kimse yanlış anlamasın ama yıl 2020, 2007-2008 yıllarında bizlerde “qral, qnq, aqa, rezerve scroll” vb. kelimeler kullandık bu arkadaşlar bunları hala kullanıyorlar ve bana inanılmaz rahatsız edici geliyor. Adamlar her hafta yeni açılan bir oyuna başlıyorlar, oyuna 100₺ yatırıp globaldan küfürleşiyorlar bunun neyinden keyif alayım? Oyunda silk pahalı demişsiniz, evet doğru bencede pahalı fakat oyunda daha düzgün bir kitle olacağına inanıyorum. İnşallah oyun tutar ve birazda olsa güzel zaman geçirip, eskiyi hatırlayabiliriz.
    Oyun Ekim ayının başında açılacak sanırım, eğer oynamayı düşünen arkadaşlar varsa özel mesajdan veya buradan ulaşın birlikte başlar guild kurar takılırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2020, MMORPG devri kapanalı çok olmuş (belli bir kitle hala WoW gibi büyük yapımları oynuyor onlar da çok az) ve ısrarla hala ölmüş bir MMORPG oyunu olan Silkroad üzerinden bir şeyler gerçekleşeceğine inananlar var.
  • oynayanlardan gördüğüm kadarı ile oyun güzelleşmiş. oyuna knight daki gibi genie tarzı bot getirişmiş. sanırım macro gibi çalışıyor. bazı oyuncuların başkasının botlarını kullanmak yerine tercihi olacaktır. bota önlem bulamıyorlar sonuçta.
  • s.a
  • Silkroad Online Resmen Türkiye'de (6 Kasım 20:00)

    Virüs var exe'sinde nasıl güveneceğiz?



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 29 Eylül 2020; 22:15:3 >
  • facebook yorumlarını okudum malesef eski tadı verebilecek gibi görünmüyor.
    Umarım yanılırım...https://www.facebook.com/silkroad.gamegami
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay528

    Adamın emeğine ve harcadığı paraya büyük saygım var umarım oyun tutar ve emeğinin karşılığı bir kazanç elde eder.

    Ama benim kendi düşüncem ki ben de girip deneyeceğim ama çok uzun soluklu olmayacakmış gibi geliyor. Bunun da sebebi, yani ne grafiklerde ne kalitelerde oyunlar harcanırken silkroad gibi çok eski bir oyunun bu devirde tutması bana hayal gibi geliyor. Bir de oynayacak kitlenin %60'ı çok bilinçsiz bir tayfa, iki gün sonra şu yok bu yok ağlamaya game masterlara küfürler etmeye başlayacak gibi geliyor.

    Alıntıları Göster
    çok katılıyorum bu yoruma. müthiş mmolar çıktı ve çıkıyor. kimileri harcanıyor kimileri zorla ayakta kalıyor. bu sroyu ise biz bizim için hatıra taşıdığı için oynuyoruz. sro eski ve içi boş bir oyun maalesef. üstelikte yıllardır yapılan adam akıllı bir yenilik yok. amatör modcuların bile tenezzül etmeyeceği türden yenilikleri update diye eklediler oyuna.
  • Discord adresi güncellenmiştir
    https://discord.com/invite/UfVS7EJ
  • Herkese selamlar,

    Arkadaşlar şimdi bir şeye açıklık getirelim. Kimse eski günlerdeki gibi bir oyun beklemesin. Eski tadı yakalamak çok zor, ancak muhabbet konusunda bir şey diyemem. Benim gibi sırf muhabbet etmek, hal hatır sormak için bile oyuna girenler olacaktır. (*)

    Oyunu eskiden bu kadar insan tam anlamıyla bilmezdi. Private serverlarda gerçekten insanlar oyunu tam anlamıyla çözdü ve build konusunda baya bi bilgi sahibi oldular. O nedenle eskisinden daha fazla rekabet olacağını unutmayalım. (**)

    Şahsen ben oyuna başlayacağım ve bütün dikkatimi vereceğim. Yıllar sonra hasret kaldığımız orijinal bir yapım tekrar karşımızda. Oyunun alt yapı ekibinin Joymax'a ait olduğunu hatırlatmakta fayda var. GameGami firmasının sadece oyunu pazarlama ve öneri şikayetleri alma konusunda görevli olduğunu unutmayın. O yüzden oyun gerçekten şeffaf ve eşit olacak.

    Silk fiyatı konusuna gelecek olursak, ben fiyatları gayet normal karşıladım. Günümüz kuruna bakarsak uygun bile denilebilir. Yanlış hesaplama yapmadıysam eğer, Premium+pet+devil 130 liraya gelecek. Gayet uygun. (unutmayın günümüz kur'una göre hesaplama yapıyorum) (*)

    Betaya katılan youtuberlardan bir kaçının canlı yanına katıldım ve oyunda gerçekten level kasmanın zor olduğunu gördüm. Bunu sevdim çünkü ben zoru severim.

    - ve + yönlerine gelecek olursak,

    + yönleri;


    + Firmanın gerçekten oyun içinde şeffaf olacağı gerçeği ve oyuncuların istekleri doğrultusunda yol almaları,
    + Silk fiyatının isro'ya göre çok daha uygun olması,
    + Oyunun tamamen şu anki isro'nun aynısı olması (private serverlardan bir farkı olsun ama değil mi?)
    + Oyunun 90 cap başlaması, bu konuda hemfikir olmayanlar olabilir ancak bu olayı gerçekten çok beğendim. Zira, eu olunca gerçekten eşitlik olmuyor. (- yönünü de aşağıya yazacağım)
    + Oyunun içinde makro bot olması (sanırım bu şekilde %50 exp alabiliyorsunuz. Elle kasınca %100 exp alıyorsunuz burada tam emin değilim. Sbot en kısa zamanda uygun versiyonunu çıkaracaktır. Denildiği üzere MBOT crack en son sürümü kullanılıyormuş.)
    + 1 pc 2 ip limit olması güzelliği,

    - yönleri;

    - Kesinlikle web sitesi. Çok amatör geldi hem de çook. Daha profesyonel bir websitesi beklerdim.
    - Yönetim ekibinden ilk başta sadece ortadoğuya açık olacağı haberi gelmişti, ancak daha sonra bütün ülkelerin oyuna girebileceğini söylediler. Bu gerçekten çok canımı sıktı.
    - Server kapasitesi 3500 olması.
    - Beta yayınlarından gördüğüm kadarıyla mob spawn'ın çok az olması. (düzelmişlerdir umarım)
    - Server sayısının çok az olması (10 server ile başlanması çok daha iyi olabilirdi, madem bütün avrupaya açacaksın.)
    - Oyuna girerken herhangi pet vs verilmemesi. İsro'da bile şu an sıfırdan başladığımızda veriliyor. (pet,devil,reverse 7 günlük olsa bile iş görüyor)
    - Fellow petlerin magicpop'da alınabilinmesi. Private serverdaki izlenimime göre gerçekten takım savaşlarında çok rahatsız ediyor.
    - Job sisteminin yeni sistem olması, ticket job sistemi gerçekten çok can sıkıcı.
    - Oyunun tamamen Türkçe olması. Şahsen International bir dil beklerdim.
    - Build sisteminin eskisi gibi olması gerekirdi, neredeyse herkes aynı build olacak. (force sistemini tam anlayamadım bilen varsa anlatabilirse iyi olur)

    Şu an bunları söyleyebilirim, aklıma geldikçe editleyeceğim.

    velhasıl kelam, oyun daha yeni ve bir şansı hak ettiğini düşünüyorum. Hep birlikte destek olalım.

    İsmet yukarıda yazdı bende ekleyeyim, discord'a herkesi bekliyorum. Donanımhaber olarak bir guild kuralım ve bir serverda başlayalım. Discordda 5 serverdan birine başlamak için bir anket yapacağız. Bekleriz..

    Discord:https://discord.com/invite/UfVS7EJ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder AYDIN -- 27 Eylül 2020; 21:48:18 >
  • Hadi ama beyler. Hiç içiniz geçmiyor mu anılarımızda Tiger Girl, Ureuchi, Isyutaru ve Lord Yarkhan kestiğimiz günleri. Server başlarken 20 olur olmaz nasıl Tiger Girl kızımıza koşturmuştuk. (Tabi alamamıştık 😂). Ben gerçekten özlüyorum. Herşey grafik demek değildir. Görüyoruz etrafta yığınlarca makina kasan mmo oyun var ama temanın içi boş. Bilmiyorum ben mi fazla duygu seli yaşayıp nostaljiye bağlıyorum bilemedim. Kısacası inşallah biz dinazorlara tatmin edici günler yaşatır. Saygı ve selamla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önder AYDIN kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık. Güzel bir yazı. Yalnız job sistemi eski değil yeni. Düzeltmek isterim. Discord beta oyuncularından aldığım bilgi. Direkt kaynak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flardryn Saeros

    Eline sağlık. Güzel bir yazı. Yalnız job sistemi eski değil yeni. Düzeltmek isterim. Discord beta oyuncularından aldığım bilgi. Direkt kaynak.
    Pardon Yeni sistem yazacakken eski sistem yazmışım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.