![]() "Öncelikle bizlerden(yaşıtlarımızdan) kimler, kaç kişi kaldı bilmiyorum. Yine de bizim kafalardan biri olurda bu foruma bakar ise yine bu topice gelirse bir birimize yardımcı olabiliriz. Biraz içimi döktükten sonra konuya girip, yardımlarınızı bekliyor olacağım. Şimdi bizim kafalar demişken, bunlar genelde iSro'nun 2005/07 aralarına gelmiş (özellikle ki 2005/06 araları bizim için altın çağ) elimizde ki imkanlar ile char kurmuş, silk yüklemiş, item yapmaya çalışmış ve en önemlisi bunu kasabilmiş kişiler. Evdekiler şanslı, okuldan sonra aç PC'i yatana kadar kas. Evde PC ya da interneti olamayanlar da internet kafede 1, 2m tl ile bi kaç saat kasabilme derdinde. Ama ne olursa olsun, evden de kassan hiç bir zaman Asyalı'lara(vietnamlı vs.) yetişemezdik. (Çoğunluk olarak konuşuyorum). Bizler sonra yeni açılan serverlarda bu sefer sağlam başlayacağım, doğru skiller, ticket zamanlı kullanma vs hep denedik Troy, Babel, Oasis, Venice, Greece, Olmypus vs. Denediğimiz zamanlar da güzel zamanlardı. En azından biraz keyif aldık. Ama bir de başka bir kesim vardı. Bunlar bizleri kafelerde, forumlarda, videolarda seyretmiş kişiler. Bunlar hiç bir zaman böyle bir şans yakalayamadı. Tonlarda private server çıktı, olmadı." Fazla boğmadan asıl konuya gelmek istiyorum. International Silkroad Online tam 20 sene önce 2005'in Ekim ayı içerisinde Xian ile açılışını yaptı. Tecrübeli bir kaç yakın arkadaşımı ikna ederek bu zamanları yansıtmaya çalışabilecek bir private server açtırmaya çalışıyorum. Serverı anlattım 2005'de ki gibi FW'dir, blue'dur, Battle Royale'dir, Job Temple'dır vs olamayıp, 60cap'i sadece kasmak, joblamak ve unique ile ilerleyen bir server kurar mısın diye? Tabiki de aldığım cevaplar hep olumsuzdu. Çünkü piyasada aktif kalan developerların hiç biri bu zamanları görmemiş ve oyuncu gelmez, neden kurayım modundalar. Ben bu serverı açtırmak istiyorum. iSro gibi Xian nasıl açıldı, neler var, neler yoktu. 70cap & Element sistemi ne zaman geldi diye danışmanlık ve gerekirse para da vereceğim. Bu serverda az online olur ise oynamanın hiç bir mantığı olmayacak. 1x, 0 stats itemlar ile kime ne ispatlayacaksın? Sizlerden istediğim yardım; Yıllarca oynadığımız bu oyunun böyle özel bir zamanda kendimiz tekrar hayata getirebilir miyiz? Eşe, dosta, çevremize yayarak; iSro'nun 60cap halini açıyorlar. Girelim, deneyelim... Artık private serverlarda 400 online olsa bile server tuttu diyoruz. Bence bu rakamı yakalamamız mümkün. Şunu da belirtmek istiyorum; Ben günün 10 saati çalışıyorum, sonra evde çocukla ilgileniyorum gibi problemleri ortadan kaldırılacak bir sistem olacak. 1 Char gün içinde 3 saat kasabilecek. O gün kasamaz ise ertesi gün 6 saat kasabilecek(ticket sistemi gibi). Playerların arasında level olarak uçurumlar olmayacak. Server hakkında şimdi bir kaç arkadaş ile konuşuyorum. Herşey kesinleşince bu topice ilave edeceğim. Sizlerden yorumlar, önleriler, destekler bekliyorum. Lütfen Facebook sayfasını beğenelim; https://www.facebook.com/SilkroadOnGenesis Discord kanalında toplanalım; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 11 Haziran 2025; 22:7:34 > |
Bildirim