Şimdi Ara

Silkroad Online'a Avlanma Etkinliği Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Öncü oyun yayin ve yapim firmasi Joymax, dünyaca ünlü ücretsiz MMORPG oyunu Silkroad Online için bugün ikinci büyük güncelleme olan “Silkroad’u Yak Bölüm 2: Dogu & Bati Birlesiyor!” için ana etkinliklerinden birini duyurdu. 18 Aralik’tan itibaren Silkroad Online dünya çapinda sasirtici 15 Milyon oyuncusunun katilabilecegi ultra heyecan verici etkinligi “Anka Kusu Zaman Atagi” ile ikinci büyük güncellemesini getiriyor. Bu mega güncellemeye hazirlanmak için yeni ve geri dönecek oyuncularhttp://www.joymax.com/silkroad adresinden oyunu ücretsiz bir sekilde indirip oynayabilirler.

         Köylerden gelen çigliklarla ilgili yapilan dedikodular “Anka Kusu Zaman Atagi” adiyla bilinen etkinlik sayesinde artik bir kenara birakilabilir. Oyuncular sadece büyük alevli kanatlari olan Anka Kusu’na karsi mücadele vermeyecek, bununla beraber üç adet ayni zorlukta ve korkutcu Patron Yaratik ile ayni anda savasacak! Silkroad Online’in acimasiz kötü beyinleri tarafindan yapilan bu iki uzun hafta sürecek olan etkinlik gelecek Sali 18 Aralik’ta Dogu ile Bati’nin birlesmesi güncellemesiyle beraber baslayacak. Ismindende anlasilabilecegi gibi nihai egemenlik oyuncularin güçlerini birlestirmesiyle gelecek. Gelecek olan Yetenek Denge Gelistirmesi ile beraber diger irklarla grupça mücadele edip mega yaratiklari alt etmek oldukça mantikli gözüküyor!

         Anka Kusu Zaman Atagi Detaylari:

         Her seviyedeki oyuncunun etkinligi katilabilmesini kolaylastirmak adina çesitli zamanlarda Anka Kusu iki baslangiç bölgesinde ortaya çikacak: Avrupa’da Altin Düzlügün yakinlarindaki Konstantinopolis ve Çin yakinindaki Güney Çayirlari. Anka Kusu zaman siniri olan 10 dakika içerisinde maglup edilirse yeni bir Anka Kusu dogacak, yeni dogan Anka Kusu gene ayni zamanda maglup edilirse üç adet yeni patron yaratik ortaya çikacak. Etkinligi tamamlayabilmek için bu üç patron yaratik gene 10 dakika içerisinde maglup edilmeli. Etkinligin herhangi bir noktasinda belirtilen zaman dilimi içerisinde yaratiklar maglup edilemezse etkinlik iptal edilir ve sonlandirilir.

         Anka Kusu Zaman Atagi oyunculara içerisinde harika epik silah ve zirhlarin bulundugu ödüller sunuyor. Her iki Anka Kusu’da rastgele bir veya iki oyuncuya Abonelik Karti düsürüyor ve bir Abonelik karti sansli tahlilisine çene düsürecek iyilikte muazzam seviye atlama, Üç milyon yetenek puani ve oyuncu tercihi bir set zirh gibi ödüller sunuyor!
     
    Basın Bülteni
     








  • of of ilk çıktığı zamanlar benım kuzenle ne oynardık varya
  • Silkroad private serverlarda takılın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • millet oyunu bıraktı benim gibi o kadar çar vardı bıraktım hepsini oyunun içine ettiler resmen şimdi kazanmak için ilk başlayanlara premium veriyorlar :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 7 Tane 110+ Lv charları bıraktım öyle duruyor :D. Kendi partmi kurup kasıyordum charlarımı :D 1.Yıl oldu bırakalı :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ne yaparlarsa yapsınlar acemi çağında alınan zevki asla yaşatamayacaklar :)
  • Hâlâ var mı bu oyun ya? :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ömrümü yedi bu oyun 5 sene önce falan bıraktım.. 100 yeni çıkmıştı..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • www.silkroadplay.com adlı sitede silkroad ile ilgili güzel rehberler bulabilirsiniz
  • bu anka kusu büyük ihtimalle Roc oluyo oyunu indirirsin kolayda o seviyeye gelmek 2 yılını alır adamın 15 milyon diye bişe kalmadı bu arada herkez pvp oynuyor kimse oynamaz reklam yapmasın boşuna :)
  • başlık hatalı :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayatımıdan değerli senelerimi çalan bir oyun.Ama ilk zamanlarındaki tadı bir başkaydı,hiç unutamam o günleri ahhh ahh :)
  • benim de lisedeyken 2 yılımı yemişti. baya da para harcamıştım bu oyuna, değdi mi? o zamanlar çok eğleniyodum ama şimdi geriye dönüp bakınca ulan ne salakmışım diyorum :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.