Şimdi Ara

silinssin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 17 Mart 2019; 21:51:50 >

• herhangi bir turbo benzinli motor aynı kullanımda 1.6 N/A motordan daha az yakacaktır.

2013 asx 1.6 (1260kg) ş.içi: 9.3-11.2 lt/100

http://www.automobile-catalog.com/car/2013/2009780/mitsubishi_asx_1_6_2wd_cleartec.html

2014 nissan qashqai 1.2 tce (1318kg) ş.içi: 7.7-9.2 lt/100

http://www.automobile-catalog.com/car/2014/2319485/nissan_qashqai_1_2_dig-t_acenta.html
  • Ah eski arabam ah 😍

80,000 km ortalamasi 7.3 lt/100 km ortalama hiz 28km/saat

0 km alip 5.5 sene sonra sattigimda yol bilgisayarinin tüketim değerleri bu şekilde idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    özledikçe gel kullanmaya
  • Bence guzel bi arabaydi bu asx ama tutmadi gitti

• hard_hacker kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi'nin hangi arabası tuttu ki türkiye'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

özledikçe gel kullanmaya

Senmi aldın yoksa 😬

• Attrage'lerde bulunan jatco cvt ile satşa sunulsaydı daha iyi satış rakamlarına ulaşabilirdi,
    Attrage ve space star'da cvt gayet güzel akıtıyor aracı Asx'te bu his 1.6 motorun etkisiyle daha başarılı olurdu.
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    yok yav para yok bende
  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    aslında var cvt'si 2.2 litre motorda tabi ve yurt dışında
  • konu başlığı güldürdü
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    bu araç 1.6 litre suv. c sınıfı, atmosferik.

sınıfında ASX kadar az yakan bir benzinli model var mı? Tiguan tsi? tucson turbo gdi? kuga?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Ah eski arabam ah 😍

0 km alip 5.5 sene sonra sattigimda yol bilgisayarinin tüketim değerleri bu şekilde idi.

1.25 Fiesta/1.2 İ20'de 34km ortalama hızda 7.5 litre yakıyor niye abartıyorsunuz ki bu kadar?

Aynı 28km ortalama hızda dizel Focus 4.9 yakıyor.

Ben de dizel sevmem ama forumda ki dizel düşmanlığı ve benzinli-ekonomik şizofrenisi can sıkmaya başladı.

Geçen gün biri de 1.4T Egea ile 30km ortalama hızın altında şehir içi 5.1 yakıyorum demiş.

Sorunun cevabını siz kendi kendine vermişsiniz ki zaten bana neden soruyorsunuz.

Biri 1350-1400 kg ye yakin koskoca crossover cüsseli geniş yayla gibi araba bir diğeri 1100 kilo B sinifi hap kadar araba.

Ki yani koca araba B sinifi arabadan hem daha fazla trafiğe maruz kalmış (ortlama hıza göre) hemde daha az yakmış 😂

Aslında benim kullanıcı profilimde o araba 6.0-6.5 litre bandinda bile seyredebilirdi ama tam 5.5 sene 900 metre amansız dik yokuşları her gün çıktım indim belki gün içinde 4-5 kez inip çıktığım olurdu.

Yol bilgisayarı 0 lanmış iken 900 metre çıkış 200 metrede geri iniş toplam 1100 metrenin ortalamasi 20 litre falan oluyordu. Yokuşların vehametini siz düşünün.

Özetle ASX sahiden az yakan bir Crossover

• Valla benim arkadaşta SsangYong Kyron var. 2.0 Mercedes dizel motor ve 4 ileri tam otomatik şanzıman var. 4x2.

360tl ye deposu doluyor. 600km yol gidiyor. Adeta içiyor. :)) Bu tip dizeller yakıt israfı başka birşey degil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Ah eski arabam ah 😍

1.25 Fiesta/1.2 İ20'de 34km ortalama hızda 7.5 litre yakıyor niye abartıyorsunuz ki bu kadar?

Aynı 28km ortalama hızda dizel Focus 4.9 yakıyor.

Ben de dizel sevmem ama forumda ki dizel düşmanlığı ve benzinli-ekonomik şizofrenisi can sıkmaya başladı.

Geçen gün biri de 1.4T Egea ile 30km ortalama hızın altında şehir içi 5.1 yakıyorum demiş.

Sorunun cevabını siz kendi kendine vermişsiniz ki zaten bana neden soruyorsunuz.

Biri 1350-1400 kg ye yakin koskoca crossover cüsseli geniş yayla gibi araba bir diğeri 1100 kilo B sinifi hap kadar araba.

Ki yani koca araba B sinifi arabadan hem daha fazla trafiğe maruz kalmış (ortlama hıza göre) hemde daha az yakmış 😂

Aslında benim kullanıcı profilimde o araba 6.0-6.5 litre bandinda bile seyredebilirdi ama tam 5.5 sene 900 metre amansız dik yokuşları her gün çıktım indim belki gün içinde 4-5 kez inip çıktığım olurdu.

Yol bilgisayarı 0 lanmış iken 900 metre çıkış 200 metrede geri iniş toplam 1100 metrenin ortalamasi 20 litre falan oluyordu. Yokuşların vehametini siz düşünün.

Özetle ASX sahiden az yakan bir Crossover

Insanlar mitsubishilerin az yaktigina ikna olmuyor, onlarda hakli surmeyen bilmez, konu komsudan da duyulacak bir bilgi yok.

Mitsubishinin az yakmayan motoru yok zaten. Lancerde az yakiyor coltta, attraga da asx te

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

sınıfında ASX kadar az yakan bir benzinli model var mı? Tiguan tsi? tucson turbo gdi? kuga?

Turbo golf 1.2 yakınca efsane derler, atmosferik hem de 1.6 hem de suv inanırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Turbo golf 1.2 yakınca efsane derler, atmosferik hem de 1.6 hem de suv inanırlar.

Al buyur bir mesaj yukarida yazdim.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    volkswagen'in turbo benzinli ve tasarruflu motorları mı var ki inanacağız? yokuş aşağı gidip 3.2 litre yaktım diyen tsi'cıları unutmadık

1.6 hitler'in şehir içi 15 litre yaktığını da unutmadık.
  • quote:

volkswagen'in turbo benzinli ve tasarruflu motorları mı var ki inanacağız? yokuş aşağı gidip 3.2 litre yaktım diyen tsi'cıları unutmadık

Vw yi yerin dibine sokacam diye cirpinmayin.Vw nin TSI leri evet az yakıyor.Merak etme kullandığım araçlardan biri.Aci ama gerçek.Ha hitler motorlu araca da sahip oldum 15 litre falan yakmiyordu.Normal atmosferik kaç yakıyorsa bu da o kadar yakıyordu 9-10 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 26 Şubat 2018; 19:12:23 >

• quote:

herhangi bir turbo benzinli motor aynı kullanımda 1.6 N/A motordan daha az yakacaktır.

2013 asx 1.6 (1260kg) ş.içi: 9.3-11.2 lt/100

http://www.automobile-catalog.com/car/2013/2009780/mitsubishi_asx_1_6_2wd_cleartec.html

2014 nissan qashqai 1.2 tce (1318kg) ş.içi: 7.7-9.2 lt/100

http://www.automobile-catalog.com/car/2014/2319485/nissan_qashqai_1_2_dig-t_acenta.html

• Şu konuyu bari noxwagen ile kirletmeyin rahat nefes alalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.