Şimdi Ara

Silinsin satış iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satış iptal edilmiştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 26 Nisan 2019; 1:26:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dostum pmden soru soruyorum yarım bir cevap verip sonra cevap vermiyorsun. Adamı kıllandırıyorsun burda ciddi alıcıyız lg kullanıcısıyız.
    Hepsiburada 2799tlye indirim yaptığında 2750tlye koymuşsun cihazı. madem bu kadar temiz cihaz biraz güven ver.

    Şimdi lgye beraber küfür ettiğimiz karşıya ses gitmiyor,ghostingin dibine vuruyor,gps çalışmıyor,garanti olduğu gibi geri gönderiyor...vsvs diyen arkadaşlar hatasız sorunsuz g5 diye konular açıyorlar satarken. o yüzden soruyorum.

    Sorularım :

    1-Garantinin bakmadığı tarzda kronik ghosting şarj gps vs problem var mı ? bende ghost yok her telefon ghost yapar demişsin? şaibeli konuşuyorsun. Diğer problemlerle ilgili bişey yazmamışsın. Her telefon ghost yapmaz karşim xiaomi mesela ekranı daha kötü ama günde 5-10 saat pubg oynasa da ghost yapmıyor 1 senedir arkadaşımda.

    2-Çoğu g7de var denilen siyah ekranda alttan hafif light bleed var mı ?

    3-Bootloop oldu mu hiç ?

    4-Anladığım kadarıyla cihazı ikinci el olarak başkasından daha yeni almışsın. Neden hemen aldığın gibi satmak istiyorsun neden memnun kalmadın ?

    bleed olsa da gps tutukluk yapsa da g7 alıcam çünkü sd845 ve hdmi çıkışı veren bu fiyatlardaki tek cihaz bu .sadece bootloop varsa almam.
    bootloop g7de de olabiliyormuş :https://www.webtekno.com/kotu-anilar-yeniden-canlaniyor-lg-g7-thinq-bootloop-sorunu-ile-karsi-karsiya-h58411.html

    ben g5te ara ara oluyordu fakat yazılım atınca düzeliyordu.




  • merhaba forumdaş. öncelikle kasıtlı olarak cevap vermeme gibi bir durum söz konusu değildir, hastanede nöbetteyim, okusam da detaylı yazma fırsatı bulamadım, baştan savma da yazmak istemedim

    telefonu bahsedildiği gibi alır almaz satma durum yok, başkasından aldım aralık ayında. aldığım kişinin tck fotokopisi ve adresi mevcut. kendimi ve teli satarsam satacağım kişiyi garanti almak için. aldığım tarih net olarak bellidir, 4 aydır keyifle kullanmaktayım. dış sesi mükemmel benim için bu telefonu alma sebebidir.

    satış sebebim keyfi olup ön camı daha iyi olan s9 plus almaktır. satılması maksadıyla foruma bu fiyata koydum.

    telefonumda ghost olmadığını zaten pm de belirttim şaibe falan yok! bootloop kesinlikle olmadı. şarj soketi olarak 4 ayda 3 kere şarja taktığımda nem uyarısı verdi ve yeniden takınca geçti. Fakat kesinlikle su teması olmadı. Belkide başka telefonlarda da oluyordur. bir sıkıntı yaşamadım. gpssinden memnunum bir sorun yok.

    lighting bleed ne onu bilemiyorum fakat baktığım kadarıyla yok.

    Pubg olayında da lg zaten gs konusunda sıkıntılı. Ben oynamadım ama oynayan olursa gs olur mu olabilir. Isınmadan kaynaklı bir durum.

    kozmetik olarak 8,5/10 alır. kondisyonu iyi ve temiz bir telefondur.

    Farklı bir soru varsa buyrun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 21 Nisan 2019; 19:41:24 >




  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    tamam kardeş pmden yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.