| _____________________________ |
SİLİNSİN ADMİNLERİN DİKKATİNE (2. sayfa)
-
-
hocam ben kendi kardeşime iyi yer yazdırırım :D
_____________________________ Zarlar atıldı.. -
Hahaha doğrudur hocam.Baska hangi bölümleri yazacaksınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tercih yapacak küçük kardeşim türkiyede çalışmayı düşünmüyor
ybs hakkında ne düşünüyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Antalyadayız sene başında akdeniz tıp diyordu sonra cs ye döndürdüm gönlü kalmasın diye akdeniz tıpı yaz diyeceğim başa
(zaten gelmez, ora 5-6 K
) _____________________________ Zarlar atıldı.. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Temmuz 2021; 23:31:19 >_____________________________
-
boun ybs aklıma geliyor ilk olarak orası için cevaplıyorum; gayet güzeldir
maalesef boun gelmiyor yeditepe gelecek gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam yurtdışında türk lirası kazanmayacak ki euro veya dolar kazanacak euro/dolar harcayacak dolayısıyla np
quote:
Orijinalden alıntı: mcgillHocam yurtdışında türk lirası kazanmayacak ki euro veya dolar kazanacak euro/dolar harcayacak dolayısıyla np
inşallah çıkar
ben garanti olarak bakmayın diyorum hocam sonra kardeşiniz için üzülebilirsiniz benim yüzümden bölüme girdi diye
ben o yönden baktım
onun yerine mühendislik yazsın o sıralamada bilgisayar mühendislikleri var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Temmuz 2021; 23:55:52 >_____________________________ -
İyilerin hepsi 5K üstünde
Bilkent kalitesi mezun olunca yazılım mühendisi oluyorsun
Örneğin 50-100K aralığında yapan birinin yazacağı yer sayısı bir elin parmağından az eğer ben 50-100K aralığında olsaydım maddi durumda yeterliyse gözü kapalı yazardım burayı
binevi ceng değil burası ders programları çok ayrı
_____________________________ -
Yazılır hocam. Biraz daha yazılıma ve pratiğe dayalı bir bölüm diye biliyorum. CENGten de daha kolay.
Yalnız dersleri doğu kampüste alıyor olmanız biraz can sıkıcı olabilir.
Hocam sizin bölümünüz-üniversiteniz nedir merak ettim. Bölüm hakkında baya emin konuşuyorsunuz, bölümün başkanı çıkarsanız şaşırmam :))
ihsan doğramacı ben
yazdıklarımın hepsi sunum pdf sinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgill -- 29 Temmuz 2021; 16:8:28 >_____________________________ Zarlar atıldı.. -
yüksekokul ile fakültenin ne gibi bir farkı var ? yani yüksekokul olarak geçmesi kötü bir şey mi hocam ?
bu arada bölüm güzel bence, yazılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 29 Temmuz 2021; 17:25:0 >_____________________________ -
Up var mı burada okuyan ??
Bolumun akademik kadrosunun akademik gecmisinin cok cok sınırlı olmasını (2 kiside mi ne doktora vardi sadece), bolumun lisansustu yollarinizi fazlasiyla kapadigini ve bolumun dogu kampuste olmasını onemsemiyorsaniz yazilabilir. Cogu insanin cs diye tutturup istediği eğitimi veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt