Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu benim ilk internetten alışverişim. Belki de o yüzden bu kadar endişeliyim. Ödememi siparişimi verir vermez yaptım. Ama sitede hala ödemeniz bekleniyor yazısı beni deli ediyor. Mesaj attım cevap veren ilgilenen yok. Napıyım şimdi ben? Sizin kargonuz kaç günde geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksiz kaldım baba -- 1 Ağustos 2012; 9:12:31 >

Orijinalden alıntı: wilfred

Beyler bu benim ilk internetten alışverişim. Belki de o yüzden bu kadar endişeliyim. Ödememi siparişimi verir vermez yaptım. Ama sitede hala ödemeniz bekleniyor yazısı beni deli ediyor. Mesaj attım cevap veren ilgilenen yok. Napıyım şimdi ben? Sizin kargonuz kaç günde geldi?

FENA KANDIRILMIŞSIN TEKİNAY HOCANIN SİTESİ HACKLENMİŞ 2 GÜN ÖNCE ADAMLAR BANKA HESAPLARINA SALDIRIYORLARMIŞ HATTA BİR YAKINIMIN 1.000 TL SİNİ ÇEKMİŞLER

quote:

Orijinalden alıntı: forumunabisiyimlanben

quote:

Beyler bu benim ilk internetten alışverişim. Belki de o yüzden bu kadar endişeliyim. Ödememi siparişimi verir vermez yaptım. Ama sitede hala ödemeniz bekleniyor yazısı beni deli ediyor. Mesaj attım cevap veren ilgilenen yok. Napıyım şimdi ben? Sizin kargonuz kaç günde geldi?

FENA KANDIRILMIŞSIN TEKİNAY HOCANIN SİTESİ HACKLENMİŞ 2 GÜN ÖNCE ADAMLAR BANKA HESAPLARINA SALDIRIYORLARMIŞ HATTA BİR YAKINIMIN 1.000 TL SİNİ ÇEKMİŞLER

hadi canııııım

dostum umarım ağlanacak haline gülmüyorsundur

• Bİrşeycik olmaz merak etme,hesap havalesi bazen gecikiyor.

PSN:Darkhate90
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz kaldım baba

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @wilfred

tabi ki ..
    son zamanlarda çok duyuyorum yok şu site bok bu site hacklendi diye.ondan korktum..
    şimdi baktım da hacklenmiş gibi görünmüyor.
    ben sınava bu adamın fizik konu anlatımlarla hazırlandım.grafikler ve görseller de iyidi.ancak reklam girmesi anlatımı kısıtlayıp para istemesi sinir bozucu malesef

edit: ''bu Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu Ve gösterimi engellendi'' sinir bozucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 31 Temmuz 2012; 22:48:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.