Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TırıVırıCı -- 23 Mart 2018; 22:50:59 >

Orijinalden alıntı: TırıVırıCı

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Abim evleniyor ve 3 hafta sonra nikahı var. Ama ben hala nasıl bir kıyafet giymem gerektiğini bilmiyorum. Damat'ın kardeşi olarak nasıl giyinmeliyim SS lerle desteklerseniz çok sevinirim.

Not: Erkeğim, Bü
    tçe 500
    TL, Yaş 19

Spor ayakkabı rengi kahverengi olabilir. Dar paça kot pantolon - spor bi beyaz t-shirt (V yaka iyidir) Spor Blazer siyah ceket.
  • Nikah genelde sade, birinci derece akrabalarla geçiyor. Toplasan 40 kişi geçmez. Damattan yakışıklı olmana lüzum yok. Ben ağabeyimin nikahında gömlek ve beyaz kumaş pantolon giymiştim. ayakkabı olarakda fazla spor olmayan beyaz sail lakers ayakkabı.
    Silinsin

ρѕη: αcмzѕlи
  • Nikah genelde sade, birinci derece akrabalarla geçiyor. Toplasan 40 kişi geçmez. Damattan yakışıklı olmana lüzum yok. Ben ağabeyimin nikahında gömlek ve beyaz kumaş pantolon giymiştim. ayakkabı olarakda fazla spor olmayan beyaz sail lakers ayakkabı.
    Silinsin

ρѕη: αcмzѕlи
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

quote:

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Abim evleniyor ve 3 hafta sonra nikahı var. Ama ben hala nasıl bir kıyafet giymem gerektiğini bilmiyorum. Damat'ın kardeşi olarak nasıl giyinmeliyim SS lerle desteklerseniz çok sevinirim.

tçe 500
    TL, Yaş 19

Spor ayakkabı rengi kahverengi olabilir. Dar paça kot pantolon - spor bi beyaz t-shirt (V yaka iyidir) Spor Blazer siyah ceket.

adam olayı özetlemiş

SAMSUNG GALAXY S II

• quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

quote:

tçe 500
    TL, Yaş 19

adam olayı özetlemiş

Silinsin

Tek geçerim. Geçen dh de biri evlenme teklifi etcekti. Bunu önerdiler. Resmin urlsine bakarsan, o sitede gömlek 36 tl. Ben kimse sorsam, "gömlek pc de parlatılmış" fln dediler.

Ama pantolonu tam uyanı , fabrika magazasından aldım. Selametle :)

"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.