Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
12.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatcn

    94 broadway hatasiz boyasiz 130binde orta kasa 8000 eder mi?pazarliksiz fiyati

    Etmez.. Max. 7 bin.. Git son kasa al hocam 500 ve ya 1000 koyup üzerine..
  • boyasi bile yok aracin fabrikadan ciktigi gibi gunes yanigi var o kadar.o para verilmez diyorsunuz yani sagolun.
  • merhabalar arkadaşlar.köy öğretmeniyim ve günde 30 gidis 30 gelis 60 km yapıcagim bir araba almak istiorum en hesaplısı ve 7000 civarında broadway önerdiler.yakıt konusunda çok hesaplı oldugunu duydum ve sorun çıkarmıyormus kolay kolay .sizlerden bilgi almak için bu topige geldim yardımcı olursanız sevinirim nelere dikkat etmem lazım hangi türünü alayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadece50

    merhabalar arkadaşlar.köy öğretmeniyim ve günde 30 gidis 30 gelis 60 km yapıcagim bir araba almak istiorum en hesaplısı ve 7000 civarında broadway önerdiler.yakıt konusunda çok hesaplı oldugunu duydum ve sorun çıkarmıyormus kolay kolay .sizlerden bilgi almak için bu topige geldim yardımcı olursanız sevinirim nelere dikkat etmem lazım hangi türünü alayım.


    Hocam bulunduğunuz şehre göre değişir fiyatlar ama ortalama 8 - 8,5 milyara son kasa alabilirsin onun dışında 7 m'e orta kasa olabilir.. Eğer son kasa alıyorsan RNi bilemedin en fazla RN almaya çalış.. İlk kasa felan almak istersen GTE olsun en iyileri GTE ve RNi'dir.. Spring daha çok yakar o yüzden Broadway bilemedin Renault 9 almaya çalış.. Km'si , boyası ve kaporta hasarı önemlidir onun dışında bunlara dikkat et




  • fernando hocam teşekkür ederim öneriler için ama son kasaları 10.000 den aşşa ağızlarını açmıyorlar iskenderundayım hatayda.8-9 bin diyenlerin de son kasalar için diyorum arabalar pert olmuş.hakkaten bu araba alma işi zor işmiş umarım güzel bir tane düşer okullar açılana kadar:S fiat palio da önerdiler ama sanki broadwayler daha hesaplı olur gibime gelior yakıt açısından.bu arada tüplü unolardan daha mı az yakar tüplü broadway hocam..
  • Her 2 arabanın da tüplüsüne bindim, Broadway'in motoru normal yakıtta da az yakar gazda da.. Broadway'in parçası ucuzdur az yakar rahat kullanırsın..10-15 tane Broadway'im olduğu için rahat konuşuyorum, bir tanesinde bile ciddi arıza yaşamadım Allah'a şükür.. Bana kalırsa İstanbul Ankara gibi yerlerden 2-3 araç bulun aralarında kıyaslama yapıp arabayla gidin Hatay'a.. Annem'in kuzeni'nin ilk sahibinden 1996 Broadway'i vardı gerektiği kadar temizdi 0 almıştı, 150 binde felandı araba 8m'e sattı.. İstanbul'dan alıp arabayı Mersin'e götürdüler.. Size de şehir dışından almanızı öneririm..
  • teşekkürler peki hocam bu 97 model ve üstü broadwayler dahamı az yakıyor alt modellere nazaran tüplüler.92-93 model broadwaylerde işimi görürmü önemli olan az yakması ve beni uğraştırmaması.
  • Merhaba arkadaşlar
    aracım renault9 gtc c2j motor kullanıyor 1990 model ve benzinli 89bindei.Sorum şu
    Aracın egzosu delindi.Ve egzos sesi artmaya başladı tahminimce 8-9 sene once komple egzost değişti.Şimdi sadece son susturucu delindi.Ama sistemin eskiliğinden dolayı komple değiştirmek istiyorum sistemi tekrardan.
    bu bana kaça mal olur ?
    ve nelere dikkat etmeliyim egzos sisteminin markası ne olmalı ?
    Şimdiden teşekkür eder iyi sürüşler dilerim.

    Ekleme: Arkadaşlar bir de debriyaj balatası değişeli 6-7 sene kadar oluyor sizce değişmesi gerekir mi? bu süre zarfında araç en fazla 25-30 bin km yapmıştır.
  • Selam brocular 88 gte aldım bir ay önce. 131 eski kasa kartaldan sonra bindiğim en güzel araba. Limuzin gibi arabaydı ancak satmak zorunda idik. Sonra skoda favo aldık. O ne kadar yakıt cimrisi bir araçtı ama bisiklet gibiydi dümdüz bir araba ve kışın çalışmamak için inat ederdi. Sonra eski kasa 88 doğan aldım. Beni opete ortak etti. Rahat temiz arabaydı ancak umduğumu bulamadım çok hantaldı. Derken binek reno aldım polislere özenip direksiyonu çevirmek için akla karayı seçiyordum. Tam bir enkaz. Uzun yola gidip geldim 180 km civarında kollarım ve boynum ağrısından tövbe ettim bir daha sana binenin diye. Derken 88 broyu gördüm 3 yıldır muayne yoktu 4100 tlye aldım 800 tl kadar muayne vs. buldu. Ancak şunu söylemeliyim ki içinden inesim gelmiyor. O ne kadar seri ve yakıt cimrisi bir araç. 10 tl gazla 35 km gittim. Eksileri içi dar koltuk berbat. Ama insan sevince katlanıyor.
  • dün 6950 liraya 94 orta kasa broadway gte aldım.allah kaza bela vermez insalah.tüplü yakıt konusunda cok tasaruflu diyorlardı.deneyip görcez.iyi günler..
  • Önceki aracım. 1992 model Renault GTE Broadway.
  • bugüne kadar elimizden kaç tane r9 geçti bilmem ama çok sevdiğim araçtır , broadwayimiz 2003 yılında takla atarak pert olmuştu yeni broadway aldık 2005ten 2007 ye kadar kullandık , 1995 model araç orjinal 70.000km deydi piyasada zor bulunur benzeri ama sattık işte
  • GTE broadwaylerin normallerden bir farkı varmı?

    Bir de Şu RNİ,Rn,bi de Rx leri donanımsal olarak açıklayacak biri var mı?
    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtcnkrt

    GTE broadwaylerin normallerden bir farkı varmı?

    Bir de Şu RNİ,Rn,bi de Rx leri donanımsal olarak açıklayacak biri var mı?
    Saygılar

    RNİ enjeksiyonludur, diğerlerinden üstündür.. Motoru da diğerlerinden iyidir.. RL en zayıfıdır bunların arasında tamponları siyah jantları da plastikti yanılmıyorsam.. RN ortanca modeldir ne çok iyi ne kötü..
  • arkadşalar brodway 1999 rni araba alacağım. bi tane buldum araba çok temiz gümüş gri km si 120 binde. lpg takılalı 2 ay olmuş. şimdiya kadar benzinde kullanılmış. 11.500 lira sizce nasıl yardım ederseniz sevinirim
  • Broadwaylerde orta kasalar en cok tutulan modeller yani 1994-1996 arası üretilenler oldugu söyleniyor bende temiz bir tane bulursam alacağım ama izmirdenmi alsam yoksa istanbulamı gitsem karar veremedim,sizce istanbula gitmeye değermi?Çok fiyat farkı varmı izmir ile ist piyasası arasında?
  • Yaz hocam benide : 99 Broadway RN
  • selamlar benim 1997 model brodway rn arabam var hararet yaptırdığımdan dolayı contası değişti contası değiştikten sonra araba sürekli hararet yapmaya başladı tamirciye götürdüğümüzde ise birsey bulamadı yardımcı olabilirmisiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: euzen

    selamlar benim 1997 model brodway rn arabam var hararet yaptırdığımdan dolayı contası değişti contası değiştikten sonra araba sürekli hararet yapmaya başladı tamirciye götürdüğümüzde ise birsey bulamadı yardımcı olabilirmisiniz...


    Contayı değiştirmeden evvel silindir kapağını taşlamaya göndermeleri gerekiyor.Eğer göndermedilerse tekrardan kapak sökülmeli ve taşlanarak conta değişmelidir.Yoksa kısa zaman sonra yağa su karışır ve contanın yandıgını görebilirsiniz.Motor sıcakken yedek su deposunun kapagını açıp bakın kabarcık oluşuyormu.
  • Arkadaşlar broadway ön beşik fiyatı nedir bilen varsa acil cevaplarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.