Şimdi Ara

Silinsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Silinsin...

    Silinsin.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • quote:


    Kurulum Süreci

    SecuX cüzdanı, PIN kodunuzu oluşturmaya çalıştıktan sonra sizden cihazınıza bir ad vermenizi isteyecektir. Dokunmatik arayüzün ve dahili QWERTY klavyenin duyarlılığı yalnızca yazmayı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda bir monitöre veya dizüstü bilgisayara takmak zorunda kalmadan kolay, sorunsuz bir deneyim sağlar. Cihazınızı yenisiyle yapılandırabilir veya ayrıntıları girdikten sonra eski bir cüzdanı geri yükleyebilirsiniz. Cihazın derinliklerine bakarsak oldukça normal şeyler olduğunu düşünüyorum. Yeni bir cüzdan ise, 24 kelimelik bir kurtarma ifadesi kaydedeceksiniz.

    SecuX bu noktada çoktan seçmeli bir alternatif sunuyor. En önemli işlevlerden biridir. Kimse tüm bu zamanı sadece onaylamak için 24 kelime yazarak boşa harcamak istemez, bu yüzden bir cankurtaran kesinlikle doğru kelimeleri kolayca tıklamanıza izin veren birden fazla seçenektir. Cüzdan daha sonra ürünü başlatır ve özel anahtarları ve kişisel PIN kodunu CC EAL5 + tarafından onaylanan Güvenlik Öğesi çipinde saklar.

    Bu çoklu seçim seçeneklerinin başka hiçbir cüzdanda bulunmadığını düşünüyoruz. Cüzdanın bu özel özelliğinin kesinlikle kripto topluluğundaki birçok kullanıcıyı cezbettiğinden eminiz.


    İnternette Baktım Ama Ayrıntılı Göremedim Bu Cüzdan İle Detaylı Bir Bilgi. Bilmediğim İçin Soruyorum.

    Ledger'dan Bildiğim Kadarı İle Cihazın Kaybolma ve Çalınma İhtimaline Karşın Kutudan Çıkan "Recovery Phrases" Kelimeleri Bulunuyor. Bu Kelimeler İle Yeni Cüzdan Aldığınızda Eski Cihazınızdaki Coinler/Tokenlar Bu Cüzdana Aktarılıyor. Bu Cihazda da Ledger'da Olduğu Gibi Kutu İçerisinden Çıkan "Recovery Phrases" Varmıdır? Bu Güvenlik Sebebi İle Ledger Cüzdanlar Kişisel Oluyor. İkinci Elinin Satılması Sakıncalı İlk Sahibinin Bu "Recovery Phrases" Kelimelerini Bildiği İçin.

    Hayırlı Satışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunda da 24 kelimelik recovery words mevcut hocam ancak cihaz kurulum aşamasında yeni cihaz mı recovery mode mu diye soruyor. Yeni cihaz olarak ayarlandığında tüm kelimeler değişerek sıfırdan kurulum yapılıyor. Bu nedenle herhangi bir güvenlik problemi oluşmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.