Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 13 Nisan 2021; 21:23:36 >



  • Chiliz

    Bittorrent

    Ripple


    bu üçü favorim


    yatırım tavsiyesi değildir ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin'i söylemeye gerek duymuyorum. Bat ve Exen uzun vadede şartlar iyi giderse potensiyeli yüksek coinler.

    BAT, merkeziyetsiz reklam serivisin kullanılmak için çıkarılan ERC20 tokenI. Şimdilik sadece Brave'de kullanılıyor. Proje hedeflerine ve yaptıklarına bakınca daha işi başında. Başarılı şekilde devam ederse market değeri bakımından ilk sıralara gelebilir diye tahmin ediyorum. Şu Brave konusundan nasıl çalıştığına ve gelişmelere bakabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/brave-browser-ana-konu-kullanicilar-kulubu--115830977

    Exen coin, Bitexen borsasının promosyon için çıkardığı ERC20 tokenı. Başta 15 milyon adet yaratıldı ama borsa her ay karının yarısıyla piyasadan Exen alıp yakıyor. Piyasada bütün Exenler bitene kadar yakmaya devam edecekler. Son 1 milyon kaldığında önceki yılın ortalama fiyatından satın alacaklar. Şuan 1,2 milyondan fazlası yakıldı. Exen'in geleecği tamamen Bitexen borsasının geleceğine bağlı. Borsa kapanırsa Exen'in bir değeri kalmaz. Bitexen borsa olarak Türkiye'deki en başarılı borsa ama çeşitli sebeplerden yabancı borsalar tercih ediliyor. Kaybetmeyi göze aldığınız parayla uzun vade için alınabilir. istatistikleri şu sayfadan takip edebilirsiniz: https://www.bitexen.com/exen-stats





  • Bat tutuyorum; fakat önümüzdeki 1-2 aylık süreçten sonra yine btc'ye geçebilirim. Sene sonuna doğru yeniden Bat alırım.


    Yatırım tavsiyesi değildir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 22 Mart 2021; 9:40:16 >
  • minepi.com/xpugur 

    xpugur Davetiye kodumu kullanarak üye olursanız, Stanford lular tarafından oluşturulan yeni cryptopara birimi Pi den size 1π hediye geliyor, şuan dünya çapında 14 milyondan fazla kullanıcısı var. 1π hediyenizi almak için linkten uygulamayı indirip kayıt olurken davetiye kodumu( xpugur) girmeniz yeterli.

    Telefonlarda çalışıyor(yakın zamanda pc ye de geliyor) cpu/gpu kullanmadığı için pil de tüketmiyor.

    Sadece uygulamayı günde 1 kez açın ve tuşa basın, 24 saat boyunca uygulama aktifleşicek.


    xpugur davetiye kodu         xpugur


    mobil uygulama indirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockchainvault


    detaylı açıklama:(tarayıcıda sağ tıklayıp türkçeye çevirebilirsiniz, uygulama içinde TÜRKler için ayrı sohbet odası da var ordan merak ettiklerinizi sorabilirsiniz)

    https://minepi.com/white-paper

    https://pi-board.com/sss///



    türkçe açıklamalar:

    https://pi-board.com/whitepaper//

    https://pi-board.com/sss///



    Resmi sosyal medya hesapları:

    https://twitter.com/PiCoreTeam


    https://www.instagram.com/pi_network/



    muhtemel değeri hakkında bi yazı-->>https://medium.com/@jeremiasThunder/the-potential-price-of-pi-networks-pi-1db34e078181



    https://thepilifestylemarket.com/





    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    ,

    timestope.com/download    xpugur

    TimeStope is the new criptocurrency, that is coming with a giant project, created by former members of seoul university.

    It is a project similar to that of the pi network (ref code: xpugur). Enter real information because later it will be confirmed with KYC.


    Daily click the bottom right calender and just click the button(every day).


    xpugur as Witness   xpugur


    detailed explanation: 

    https://www.timestope.com/white-paper



    HOW TO USE -->> https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DRQ_OW3UHiok&q=EgQuLZpEGIzc8YoGIhD3X-rDUspiYsEQSxYtPHkaMgFy








  • Uzun vade düşünüyorsan şirketlere bak. Adamlar ne alıyorsa ondan almayı düşün. Kenarda birikmiş, seni sıkıntıya sokmayacak paran yoksa bu işlere girme.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Boyle aylik 500 400 atacagim uzun vadeli coin önerisi istiyorum teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  Harvard University inden proflar +... destekliyor.  ( üniversitelerin öğrenci kulüpleriyle bağlantıları varmış sadece edit )


    !!!!!!!!! Yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!!


    Neden student coin? Sadece ortaklarına bile baksak sanırım yeterli olur ( bknz: Harvard University +... ) ayrıca proje bana mantıklı geldi öğrencilerin kendi coinlerini üretmelerini sağlayacak. Örneğin öğrenci x coinini üretti ve bunu student coinin teknolojisini kullanarak yaptı o zaman bizim student coinde değerlenecek. NFT bir coindir. Kendi adıma konuşayım ÜZMEYECEK bir miktar alıp uzun vade için elimde tutacağım . Mayısta piyasaya sürülecek belki daha erkende olabilir. Şuan erken alım aşamasında faz91 de 100 olunca alım kapanacak.


    Refli linkim : https://stc.claims/?ref=Sxp70dnhcc


    Sitenin Türkçe dil desteği mevcut. Nasıl en ucuz şekilde alırım? Öncelikle herhangi bir kripto borsasına üye olmanız lazım benim tavsiye ettiğim Binance olacaktır. Binance ye komisyonsuz para yatırmak için BinanceTR ye para aktarıp oradan örneğin LTC alacaksınız onu Binance'deki hesabınıza transfer edeceksiniz.


    Sonrasında bu ltc yi coinbase'e transfer edip oradan student coini alabileceksiniz. Zaten sitesinde coinbase ile satın alma seçeneği var görürsünüz.


    İyice araştırın ondan sonra kararınızı verin. Herhangi bir coin almayacak olsanız da bir bakmanızı öneririm


    Normalde birçok insan binanceye para aktarırken papara %1 komisyon vermek zorunda kalıyor ben onu da söyledim nasıl komisyonsuz para aktarabileceğinizi. Alacaksanız refli linkimden alırsanız çok makbule geçer saygılarımla...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 30 Mart 2021; 3:5:58 >




  • coinlerin çoğu tavan yakında her 3-4 yılda bir tekrarlayan bitcoin çöküşü gelebilir. Ytd
  • 20 adet chz aldım 4.86 tl den. Bırakıcam uzun süre kalsın öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dego, wink, ıq, siacoin, hedera, fetch ai

  • boş hype yerine gerçekten yatırım yapan ve proje sahiplerinin kendi coinlerine sahip çıktığı coinlere yatırım yapabilirsiniz.

  • Bütün paranı tek coine yatırma. Uzun vadeli diyorsun, paranı borsada tutma. Uluslararası şirketler BTC, ETH, LTC alıyor. Herhalde orada çalışanlar burada sana bilgi verecek kişilerden daha iyi biliyordur. İlla bunların dışında bir şeyler de almak istiyorsan fikir iste ama kararını kendin ver.

  • Merhaba, şu an piyasadaki coinlerin hepsi bir yerlere gelmiş durumda. Daha piyasaya çıkmamış ön satışta olan fazla bilinmeyen coinlere yönelmek avantajlı olabilir.


    Student Coin diye yeni bir piyasaya sürülmek üzere olan coin var .


    Üniversiteler ile işbirliği halinde olan, uluslararası 500'ün üzerinde üniversite ile anlaşmış bir kripto para oluşumu.


    Projenin amacı üniversiteler aracılığıyla kişilerin bireysel tokenlar, nft, defi ler gibi kripto para oluşumlarının üretilebilmesinin sağlanması.


    Henüz piyasaya sürülmedi sadece kendi sitesinden yatırım yapma şeklinde alınabiliyor. yani şuan alıyorsunuz, mayısta piyasaya sürüldükten sonra çekilebilecek.


    Buradan siteyi inceleyebilirsiniz. https://stc.report/?ref=Sxz6d4hcbg


    Ayrıca şu an erken alım sürecinde olduğu için %5 hediye stc veriyor yani 10000 STC aldınız diyelim hesabınıza 10.500 yükleniyor. global piyasaya çıktığında değerinin çok artacağı bekleniyor. Şuanlık değeri 1 stc: 0,018 usd. not: yatırım tavsiyesi değildir.





  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 13 Nisan 2021; 16:55:30 >
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 13 Nisan 2021; 16:55:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.