Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Apple yorumun tamamen yanlış. Ben şimdiye kadar iPhone’da hiç sorun yaşamadım. iPhone varsa kafan rahattır. Konsol için de aynısını düşünüyorum. Konsol kusursuzluktur... Ben ne zaman PC’de oyun oynasam mutsuz oluyorum. Çünkü sana sorunsuz oyun oynama garantisi vermiyor. PC aynı bozuk bir platform gibi.

    Apple


    https://www.webtekno.com/iphone-12-5g-lte-baglanti-kesintisi-sorunu-h102843.html


    https://www.webtekno.com/apple-kisisel-erisim-noktasi-sorunu-kabul-etti-h88522.html


    https://wisconsinsdc.com/tr/iphone/1511-common-ios-12-problems-a-comprehensive-troubleshooting-guide.html


    https://www.kamupersoneli.net/teknoloji/ios-12-guncellemesi-yukleyenler-dikkat-beklenmedik-hata-yasandi-h52191.html


    Xbox 360


    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox360/957922-red-dead-redemption/answers/204827-why-dont-my-saves-save


    Bizzat yaşadığım sorundur ayrıca xbox 360'da.


    wii


    https://www.engadget.com/2011-12-06-oops-game-halting-bug-in-skyward-sword-and-how-to-avoid-it.html?guccounter=1


    Ps3 fat kasa


    https://www.psx-place.com/threads/ps3-fat-overheating.23789//


    Ayrıca ps3'lerde sarı ışıklı anakart, xbox 360'larda 3 kırmızı olaylarını da unutmadık.


    Ps5 yeni çıktı makinanın brick olma haberleri internette cirit atıyor.


    https://forum.donanimhaber.com/dikkat-ps5-alanlar-konsolun-brick-olmamasi-icin-dikkat-etmeniz-gerekenler--146502383


    Unuttuğum bir çok sorun da cabası.Cyberpunk'un ps4 görüntülerini atmama hiç gerek yoktur sanırım.Görüldüğü üzere ne apple ne de konsol tarafı sorunsuz.Konsollardaki sorunlar nes ve snes dönemindeki kilitlenmelere kaset üflemelere kadar gider.Hayatta hiç bir şey kusursuz değildir.


    Bu arada bende kaç yıllık android kullanıcısı olarak android tarafında sıkıntı yaşamadım.Eğer problem bireysel olarak sadece apple kullanıcısının denk gelmemesi veya benim denk gelmememse tartışmaya hiç gerek yok.





  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    İyi de onlar konsol için sorun değil ki. Alakasız bir cevap olmuş seninki. Xbox 360’ın ilk modelleri ve PS3 Fat özelinde istisnai bir durum. Tüm konsollar var bende bana mı anlatıyorsun bunları? Ben konsolların bütün oyunları kusursuz ve sorunsuz oynattığını söylüyorum. Aç konsolunu oyna. Kebap... Dünyanın en rahat aktivitesi. PC’de oyun oynamak insanın moralini bozmaktan başka bir şeye yaramıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolun içine çip cfw mod girdimi pek te rahat olmuyor aslında. İçine oyun atıyorsun oyun bozuk çıkıyor yok GAME klasöründen Games klasörüne at oyunu isoya çevir kıytırık bir oyuna türkçe yama kuracaksın yok ntfs hdd görmüyormuş ftp den bağlan at. Dvd cd ye oyun yazdın sıkıntılı çıktı yükleme ekranında takılıyor at çöpe. Ps5 memory ısınma sorunu kendiliğinden ölen series x ler redditte ergenekon destanı gibi ps5 i nasıl brick olmasını engellersiniz tarzı yazı(lar). Dualsense nin haptik zavazingosunun buga girmeleri kendiliğinden tuşların olmadık yerde sertleşmesi falan filan diye uzar gider. Arkadaş yukarıda x360 ps3 ten bahsetmiş.

    Sorunsuz eksiksiz platform yok kişinin ihtiyacını en iyi karşılayan platform / cihaz vardır.

    Pc yi de millet öyle bir anlatıyorki anasını satayım origin e steam a giriş yapıp oyununu oynuyorsun bu kadar basit. Torrent avantajı da var mis gibi daha ne? Seri S e parası yetmeyen arkadaşlar için de bir avantaj.

    Pc öyle geniş bir platform ki Lga1156 1155 1150 1151 1366 2011 / Am3+ Am4 işlemciler. Gtx Rtx Rx R9 R7 serisi ekran kartları.
    Bu yüzden Pc sorunludur veya sorunsuzdur gibi kesin ifadeler kullanmak saçmalıktır.

    Ps5 - Series X aldın. Gta 5 türkçe yama ve mod menü kurmak istedin. Nasıl olacak bu iş hiç düşündünüz mü? Sadece Gta değil Rdr, Skyrim, Fallout?

    Her platformun kendine göre avantajı dezavantajları var. İphone muş youtube vanced - modlu whatsapp - emülatör bile kuramadığım, özelleştirmesi zayıf cihazı ben napayım misal?
    La Ios a yıllardır android te olan belge tarama daha yeni geldi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bilgisayari alip bir hata olustu sozleriyle cebellesmek konsol alip iso camiasinda kaybolmak sacmalik degil modern hayatin gercekleridir..bu bolume giren tek bir kisi bile sizler dahil kac bin saatinizi bu sorunlarla harcamadiginizi soylemeyin kimse yemez..hele bilgisayar...tam bir bela olabilir...bu gereksiz islere omurlerinin bilmem kac yilini harcayan herkes te oyunu oynamak yerine doldur bosalt ekle cikartla ugrastigini da iyi bilir.butun oyunlari oynamak istiyorsaniz hepsi bilinecek tir...ha parayi basan dudugu calar misali sorunsuz oyun arayanlar mutlulugu orjinal cd nin sicak kollarinda bulurlar...mutluluk ise hic te ucuz degildir.bu bilgisayar camiasinda farklidir yuz bin liralik bilgisayariniz da olsa bir hata olustu lafi pesinizi birakmaz..uyumlu pc niz var her sey yolunda gidiyor diyelim o bilgisayar eskir upgrade hirsi damardan girer her sey bastan baslar.kir konsolu at oyunu tak kabloyu cikar karti bas oyunu yaz cd yi kir cd yi yak cd yi al ssd yi...sök direnci degistir kondansatoru arttir hafizayi kopar transistoru...dert bitmez oyun bitmez.alin size sacmalik...bence biraz gezin sadece oynamak için doğsaydık şöyle derdik..ille de geymır olsun ister bilgisayarcı olsun ne olursa olsun ister konsolcu olsun çamura batsın limonata içip çıksın..şimdi ne oldu..alın size sacmalık.geri kalanlarza yukarıda zaten açıkça yazılmış..sorunsuz oynamak ancak düğünlerde olur diyecegim ama o da olmuyor bir maganda ates acar oyun biter.oyun oyun oyun herkes dertli ama bizim hayatımız oyundu bundan çenemize vuruyor.yoksa çilekeşiz hepimiz evde 5000 tane oyun var mutlu degiliz..çocugu cok olan babanın derdi de o kadar çok olur.parmaktan statik elektriği yiyince bozulan anakart gören gözler bu teknoloji işinin ömür yediğine de şahitlik eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Şubat 2021; 1:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Psfat kullanıcısına yanıt

    Ne Brick’i yahu? PS5, Series X’te ne sorun varmış? Kimin konsolu bozulmuş? Nerede brick? Bunlar her nesilin başında çıkan troll uydurmalar. Kıskanç insanlar sanki bütün konsollar öyleymiş gibi yazarlar. PS4, Xbox One zamanı da konsollar bozuk söylentisini çıkarmışlardı. Ne oldu onlar? Hani nerede bozuk PS4’ler, Xbox One’lar? Konsol 120 milyon sattı. Acemileri, bilmeyenleri, çocukları kandırabilirler ancak. Konsolu alamayanların kıskaçlıkları bunlar hep. Bi de gitmişsiniz brick konusunun linkini atmışsınız. Sanki öyleymiş gibi. PS4 ve Xbox One’a da aynı şeyi söylediler. Ne oldu? PC fanboyusunuz diye trollük yapmanıza gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk uretim konsollarda genelde isi kaynakli sorunlar olur ama xbox 360 in uc kirmizisi ve ps3 un sari isigini yakalamalari zor.vizil vizil vizildayan binlerce liralik ekran kartlarini da gorduk yeni..bosverin omur biter dert bitmez..microsoft un o hatali xbox 360 lari toplatmasi gerekirmiydi evet toplatti mi hayir..para para paranintendo switch in drift sorunu sahit ps5 ve xbox series x in ilk uretimleri hatasiz degiller sizin basiniza gelmemis olmasi baskasinin gelmedigini veya sizin ilerde gelmeyecegini garanti etmez..sabir konsol alisverisinde ilk kuraldir..ama bu fiyat ucuk fiyat bu fiyat anormal fiyat ben dokunmam bile.

    evet youtube video lari nin yuzde seksen i yalan uydurma abartma ve goz boyamadir fakat ates olmayan yerden duman cikmaz bu fiyata konsol alinmaz binlerce lira verip alacaginiz o cihazdan haz alamayip icerik bulamayinca hemen satmak isteyeceginizde gercektir..tecrube bekle der bekleyenler kazanir.oyunlar cikar sorunlar giderilir cihazlar ucuzlar.


    silinsin

    https://www.youtube.com/results?app=desktop&search_query=ps5+problem

    suradinina patates sivayan hic bir nine genc kiz olmaz.10 da kurtarmaz 10 000 tl de.

    ps2 nin ilk cikisini hatirladim o da karaborsa olmustu simdi hurdacilarda ustune basiyorlar...kir pas icinde garipler yuzlerine bakan yok dunya iste...insanlar doymaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Şubat 2021; 2:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adama 3 kişi linklerle beraber cevap yazdığımız halde, kıskanç olduk iftiracı olduk iyi mi. Hayır konsolları kullanmasak hatalarıyla karşılaşmasak neyse de elimizden geçti koca eski nesil. Redditteki linke inanmaz gamefaqs linkine inanmaz. Zelda da save sorunu atıyorum rdr 1'in x360 da save sorununu atıyorum linkleride yabancı sitelerden veriyorum ki beceriksiz ülke insanı denmesin diye yine inandıramıyoruz. Ben yazmayı unutmuştum, pspsexer yazmış nintendonun drift skandalı, ds'in arka tuşları ve menteşelerinin bozulması. Özellikle şu drift sorununun halen devam etmesi çözülmemesi. Nintendoya dava açıldı halen ses seda yok adamlar umursamıyor. 80 milyon satılmış insanlar halen bu bozuk konsolu alıyor. Dock'a yerleştirdiğinde ekran çizilmesi olayı evlere şenlik. Dock'un ve cihazın genişliğini ayarlayan mühendise selam olsun.

    Kaç senelik pc hayatımda ilk zamanlar hariç sıkıntı çekmedim. Tutar igg games'den içine injection edilmiş pc oyunu indirirsen pc virüsü yer. Ya da fitgirl yerine ne idüğü belirsiz repack indirirsen yine trojanı virüsü yer pc. Bu iş bilinçli olmakla alakalı. Orjinal kullanırsan hiç sıkıntı olmaz. Steam epic origin tüm işi senin yerine yapıyor. Visual redistler ve dx kendi kuruyor eksikleri en son patch ile. Şuan android de pc de sıkıntısızdır. Sıkıntı yaşayanın bilgi eksikliği vardır kullanmayı bilmiyordur orasınada bir şey yapamam. Son olarak lütfen yukarda arkadaşın dediği gibi emulatör bile kurulamayan 20.000 tl lik ios cihazları bana övmeyin. Şuan cihazımda dreamcast psp ps1 emulatörünü sıkıntısız oynuyorum. Hemde xbox one kolu ile beraber. Al bi clip tak telefonu kola, al sana her çeşit emulatörlü el konsolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden konsol f/p ürünüydü

    Artık 2k TV + konsol high end pc ye denk.

    Neden hem oyun hem başka işler yapacak makine almak varken sadece oyun oynayacak makine alasın?
    Konsol oyun fiyatlarını söylemiyorum bile. Pc de en kötü korsan oynarsın. Steam falan, artık gayet ucuz halbuki.
  • Yeni konsol alanın postu böyle oluyor zamanla anlayacaktır
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    Orijinal kullanırsan sorun olmaz ne yahu? PC’nin kendisi problem zaten. Kimse burada korsandan bahsetmedi. Benim Steam hesabımda 2377 tane oyun var. PC’yi bana mı öğreteceksin? PC’de oyun oynamanın kendisi problem. PC sana sorunsuz oynama garantisi vermiyor. Konsolda oyunu indir direkt oyna, bitti... Veya CD’sini tak oyna... Bitti gitti. Optimizasyon derdi yok, bir şey yok. Çalışacak mı, çalışmayacak mı derdi yok. Kasacak mı, kasmayacak mı derdi yok. Kafanda soru işareti yok. Ayar yapmak yok. Her şey sorunsuz. PC’yi savunacam diye şekilde şekile girmenize gerek yok.


    Bi de gelmişsin “Android kullanıcısıyım, IOS kötü” diyorsun. Yahu sende IOS yok ki. Emülatör niye kurayım? Bu neyin kafası? IOS aynı konsol gibidir. Her şey olması gerektiği gibi. Problemsiz, kafa rahat, oh mis, kebap. Dert yok, tasa yok...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Şubat 2021; 11:52:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oemadslekehwosşfkeş

    Daha 3 gün önce series x ana konusunda dualsense sini 3 kez garantiye gönderip en sonunda bıkıp series x e geçen vardı. Ve series x ana konusunda konsolun ilk çıktığı günlerde açılmadığını söyleyen bazı arkadaşlar oldu.
    Ha sorun yaşayanlar yaşamayanlardan daha fazla veya az, onun istatistiğini tutmaya da uğraşmam. Ama var yani.

    Konsollar ilk piyasaya sürüldüğünde sorunlu çıkma ihtimali gerçeği var isteseniz de istemeseniz de. Yok konsol kusursuzlukmuş yok böyleymiş şöyleymiş diyip güzelleme yaparken Pc konsola göre daha sorunlu olabilir ama konuda abartılan kadar değil diyenlere direk " fanboy " demek te ironik.

    Ben dedim konsolu kırmadan mod menü Türkçe yama kurabiliyor musun ? Tabiki de hayır. Al sana kusursuz konsolun kusuru. Hadi donanımsal sorunları bir kenara bırakalım Pc de de olur konsolda da olur elektronik şans işi sonuçta.
    Pc de ki gibi garantiyi bozmadan crackli oyun oynama imkanı varmı ? Yok
    Ha birde madem konsol kusursuzlukmuş niye konsollar özellikle Xbox olmak üzere Pc leşme yoluna gidiyor?
    Lol, dota, cs go oynayanlar ne yapacak ?

    Yapısı gereği Pc daha sorunlu olabilir yapısı gereği aksini iddia etmiyorum.
    İşten güçten yorgun gelip koltuğa yaslanıp rahat rahat oynamak isteyen adam konsolu alır geçer, oyunumu oynarım overclock u mu yapıp kurcalayayım hemde içerik üreteyim diyen adam Pc alır bu kadar basit yani.
    Konsol kusursuzluktur lafına katılmadığımı her platformun avantajı dezavantajları olduğunu söyledim fanboy ilan edildik. Arkadaş sadece kendisi kullandığını sanıyor galiba Pc ve konsolu.

    https://www.reddit.com/r/PS5/comments/jstepn/ps5_help_thread_setting_up_tech_support_error/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Öyle trollerin fanboy ların uydurmasıymış ki reddit moderatörü destan gibi brick olmaması için yapılacaklar listesi yapmış.

    Sorunsuz platform yoktur ihtiyacı en iyi şekilde karşılayan platform vardır diyorum herif " pc güzellemesi yaparken şekilden şekile girmeyin " diyor. Halbuki ben diyorum ( hadi arızalanmaları hariç tutalım elektronik şans işi sonuçta ) diğer elektronik aletlerde olduğu gibi konsol kusursuzluktur veya tüm Pc ler sorunlu veya sorunsuz gibi kesin ifadeler kullanmak mantıksız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 2 Şubat 2021; 17:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Psfat kullanıcısına yanıt

    Niye crack yapayım? Niye yama kurayım? Orijinal kullanıyorum zaten. Sen kullanmadığın cihazlara yorum yapıyorsun. Kulaktan dolma uyduruk mesajlar ile. Sanki dünyadaki bütün konsollar bozukmuş gibi troll mesajlar yazıyorsun. Yahu yok öyle bir şey. Alamıyorsun, kullanamıyorsun diye kıskanmanın lüzumu yok ki. Çekememezliktir bu. Al konsolu, indir oyununu oyna. Bitti gitti... Boşuna kıvranıyorsun PC fanboyluğu yapacağım diye. Ben zaten senin PC fanboyu olduğunu tespit etmişim, gerisinin önemi yok. Yaşın da küçük. Madem o kadar seviyordun PC kullan. Kim tutuyor seni? Saçma sapan bir platform işte. Kanser olma, mutsuzluk sebebi... Yıllardır kullandığım cihazları bana öğretecek...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Şubat 2021; 19:1:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim İçin İkiside Tek konsolum Wii Tek Pc 8gb ram li i3 lü ikisinin yeri ayrı ikisinin verdiği zevk farklı silinsin 

  • Psfat kullanıcısına yanıt

    Hocam yorma kendini boşver.

  • Oyununa göre değişir :). Yalnız bir gerçek var. Hız ve pratiklik konusunda her türlü konsol. Oyun oynama tarzındaysa bazı oyunlarda pc önde. Karar size kalmış.
  • bu kadar zor degil yahu herkesin evinde ikisi de var sadece konsol daha pratiktir o oyun icin yapilmistir baska sey icin degil ve bunu belli eder pc biraz kafa karistirir o kadar.sebebi pc icin olan her sey bir cok farkli kafadan cikmistir ve kullanmak icin maalesef hepsini bilmelisinizdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa konsolda 60-120 fps de cs:go oyna, iyi gelir. biz 360 hz den devam edelimsilinsin 

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Hocam ben size pc si dır konsoludur mobilidir hepsini kullanan biri olarak söyleyeyim


    Öncelikle Windows yeriyle sorundan ibarettir sürekli bir hata oluşur ve 3 - 4 ayda bir format atmak zorunda kalırsın ve eğer oyun delisi bir kişi isen (ki minecraft i bile etc le oynayan insanlar var ?) Pc işi sadece nvidia ya kredi kartını bagislamandir ki bu belirli bir bütçe gerektirir




    Konsol olayına gelirsek yukarıda yazilanlarin %80 i doğru malesef xbox 360 lar RED RING OF THE DEAD â ps3 ler ise YELLOW LIGHT OF THE DEAD â gitti ve kimse birşey demedi. (Ureticilerden bahsediyorum ) ps 4 gerçek ten zorlaninca benim emektar 14 senelik xp gibi bağırıyor ve bu hiç hos değil xbox â lafım yok hiç aram olmadı



    Switch e gelirsek bir switch sahibi olduğunu biliyorum ve ekliyorum bu makine yeri ile sorun tıpkı Windows gibi

    Maddeler halinde yazarsam

    -En bilinen drift sorunu

    -Tasarım hatası olan dock un ekran cizme sorunu

    -Orange screen sorunu

    -O malum JOY-CON ların yalama olma sorunu

    -Makinenin zamanla gaj guj sesi çıkarması sorunu

    -O oyun koluna dönüştürücü lerinin Joy con â sıkışması ve cikartilamamasi yada çıkarırken kırılması (Hani ol tek tek dönüştüren mavi yi bir kol kırmızıyı bir kol yapan dönüştürücü)

    -Exculusive denen o çoğunluğu Mario zelda pokemon animal crossing gibi yıllardır aynı resmin farklı isimlerde yayınlanan halleri nin dehşet ul vahşet fiyatlara satılması

    -Makinenin gerçekten gözümde hantal ve faninda sıkıntı olunca tegra 3 li HTC one x gibi ısınması gibi pek çok sorunu var



    Mobil kısmına gelirsek ise iOS yeri ile sorun şunu kabul edin artık o Android 4 un yavaş ve hantal zamanları bitti Evet elma iyi tasarımlı güzel görünen cihazlar yapıyor ama hep bir sorun var oluyor mesela ben bundan önce iPhone kullanıyordum ve açıkçası Apple şunu hiç düşünmemiş gibime geliyor bir insan iPhone aldığında evindeki tüm cihazlar elma olmuyor ve dolayısı ile bir dosyayı Bluetooth ile atarken ciddi sorunlar yaşıyorsunuz çünkü pc niz mac os olmuyor yönlerimiz iPad olmayınca hiç tadı kalmıyor Örneğin yıllarca oynadığınız basit oyundaki başarılar yok oluyor

    Ayrıca Android de sorunlu bir işletim sistemi bu da inkar edilemeyen bir gerçek garip hissettiren izinler güvenliğin 0 olması bazı insanlar için sorun (şahsen benim için değil) teşkil ediyor Örneğin bitcoin gibi sanal para sahipleri için. Tabi telefondan amacınız sadece facebook dh WhatsApp telegram discord gibi temel uygulamalar kullananlar için hiç sorun değil bu izinler çünkü hiç umurlarında değil bu gibi tehlikeler silinsin 


    Gel gelelim emulator olayına açıkçası iOS ta basit bir x86 emulator için 30$ Bence çok pahalı çünkü androidde bunu limbo pc emu, bochs gibi basit şekilde yüklenen bedava emulatorlar ile çeşitli Linux dagitimlarini bile yukleyebilirsiniz


    Ayrıca yeteri kadar güçlü Android cihazlarda

    PSP ,PS1 ,NES ,SNES ,JAVA 2 MILENIUM EDITION , MS -DOS ,NINTENDO DS , NINTENDO 2/3DS gibi pek çok yazdığım ve yazmayı unuttuğum emulatoru androidde ücretsiz yada ufak bir ücret karşılığında (ki internetten github da yayınlanan kodlardan apk yapabilirsiniz) Tüm bu platformlarda ki oyunları o eski hissi kadar olmasa bile deneyimleyebilirsiniz

    Hatta sırf bu amaç uğruna

    https://forum.xda-developers.com/t/rom-unofficial-switchroot-android-10.4229761//

    Bunu bile yapanlar var ki bu kadar emulator iosta var mı bilmiyorum varsa bir hatam affola

    Amma yazdım be :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konsollarla ilgili yazdığın maddelerin hepsi cihaz ile alakalı, donanım ve materyal. Hiçbiri yazılımsal veya oyunlarla alakalı değil. Yok drift, yok ekran, yok gamepad. Konsol ile PC'yi karşılaştırdığınız şeyler yanlış ve hatalı. PC'nin sorunu ise bambaşka ve yazılımsal. Oyunlar standart değil. Kasma sorunları, takılma sorunları, yazılımsal sorunlar, yetersiz kalma sorunları, optimizasyon sorunları, ekran kartı, ram, işlemci, oyundan atma, hata verme ya da oyunun hiç çalışmaması vs... Bunların hepsi yazılımsal ve senin oyunu bozuk oynamanı sağlıyor. PC'de oyun oynamanın standardı ve garantisi yok. Ben şahsen böyle saçmalıklarla uğraşamam, PC'nin nazını çekemem. 8 ay önce PC'de oyun oynama işini tamamen bıraktım, yok ettim. Oyun oynamak için zihin rahatlığı gerekli. PC'de oyun oynayacağım diye kendime eziyet etme mantıksızlığına şahsen girmiyorum ve bir daha asla girmeyeceğim. Konsollarda ise oyunun orijinali nasılsa istisnasız herkeste aynı şekilde çalışıyor. Standart yani. Benim için oyun eşittir konsollar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Nisan 2021; 13:29:20 >




  • Malesef Hocam switch öyle ahım şahım bir konsol değil
    Anlaşılan yazdıklarım zoruna gitmiş ama bu makineyi 8-6 saatten fazla tam güç calistirinca olan şey bu
    https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22628/~/solid-color-on-screen

    Tamir konusu ise belirsiz ya yeni rom yüklenmesi için servise yollayacaksin yada makinenin son ses biiiiiip sesi cikarmasinin tadına varacaksin ki bu sorunun kaynağı yazılım donanimsal sorunların yanında nadir gibi dursada 3-5 sene sonra bu sorun ile bolca karsilasacagimizi düşünüyorum

    Konsol ile pc yi karsilastirdigim yerler yanlışmış peki
    Yapacak ve diyecek bişi yok herkes bu makineden aynı şeyi beklemiyor ben belki pcyi dona dona severim sen en ufak hatada sorun yaşadığını sanarsın

    Tabi bu oyun oynama anlayisinda da aynı sen konsolunu hacksiz/ cipsiz seversin başka biri cfw yapar ve kullanır yada sen pc ye para dökersin ben Android/Apple makinede mutlu olurum,
    yada (nedendir bilinmez) Sen Nintendo fan sindir tüm sorunlarına yada özelliklerine rağmen oynarsın başkası Android yükler root atar yani herkesin bu cihazdan beklediği şey farklı demek istiyorum

    Benim kişisel görüşüm ise şu yönde kim ne severse onunla oynasın ben pc mobil ekosistemine alışığım o yüzden ben pc ciyim ama öyle para dökmem sen konsolcusun belli zaten @Venomstr Nintendo konusunda her oyunun haberini ilk sen paylaşıyorsun zaten buradan anlaşılıyor

    Ama bir cihaz size sorun yasatirsa neden dolayı yasatirsa yaşatsın açıkçası ister donanimsal olsun sorun ister yazilimsal
    Misal switch iniz oyun ortasında kafayı yedi ve aptalca davranmaya başladı ama bakıyorsunuz yazılım taş gibi
    Yada Android de oyun oynayacaksiniz donaniminiz tam yetiyor oyuna ama Android sdk düzeyi düşük olduğu için oynayamiyorsunuz iki olayda da bir sorun var ve bu durum sizin oyun deneyiminize yansiyor bence sorun sorundur ister yazilim ister donanim fark etmez

    Sizinde gorusunuz onemli tabi
    Eger ekleme yapmak isterseniz yazabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-693ABB98A -- 22 Nisan 2021; 15:4:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.