Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Anadolu jetten İstanbul sabiha gökçen aktarmalı kayseri - kıbrıs bileti aldım. Ancak şöyle bir şey oldu: ben kendiminkini aldıktan bir hafta sonra aynı bileti başka bir tanıdığım adına da almak istediğimde hem Anadolu jetin kendi sayfasında hem de diğer uçak bileti alınabilen sitelerden kendi aldığım biletteki uçuş seferlerini arattığımda görüntüleyemiyorum. Farklı aktarmalı seferler çıkıyor ama aynı seferi almam gerekiyor. Kendi biletimi rezervasyon numaram ile görüntüleyebiliyorum ancak yeni bir bilet almak istediğimde seferlerin neden görüntülenmediğini anlamadım. Aynı tarihte ayrı ayrı kayseriden istanbula ve istanbuldan kıbrısa sefer araması yaptığımda benim uçacağım saatlerdeki uçuş seferleri ayrı ayrı gözüküyor ama bu sefer de uçuşlar aktarmalı olmuyor. Bu biletleri ayrı ayrı alıp aktarmalı olacak şekilde birleştirebilir miyiz acaba?
    Bir de benim biletimde bir problem olur mu acaba? Anadolu jet müşteri hizmetlerindeki müşteri temsilcisi bir problemin olmayacağını söyledi ama yine de içim rahat etmedi açıkçası. Önceden pegasustan da bir bilet almıştım ve bana bilgi verilmeden sefer iptal edilmiş. Direkt uçuş olarak aldığım seferi aktarmalıya çevirtmek zorunda kalmıştım.
    Arkadaşlar bir de son olarak bir şey daha sormak istiyorum. Ben haziran ayında gideceğim. iki uçuş arasında yaklaşık olarak 5 saat zaman var. Bu süre içerisinde sabiha gökçen havalimanının yakınlarında zaman geçirebileceğim bir yer var mı acaba? Eğer dış hatlar terminali çok kalabalık olursa bir yere ayrılmadan havalimanında mı beklememi önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 28 Ocak 2018; 17:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.