Şimdi Ara

silinsin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
8
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çakar Çakmaz Çakan Çakmak kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi nolacak sizin akıbet?Okullar kapatiliyormus ve bu sene mezun olanlar rütbe alamayacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SgtWallCroft kullanıcısına yanıt
    baska bi kurumdan belge verilecek galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün boyunca herkes geldi içini doktu.
    konuda ömrünü tamamladı gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ben de kendi yaptıklarımı olabilecek en kötü şeyler sayardım. Konu sahibi arkadaş beni de geçmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    hocam benden daha beterleri var emin ol konuda biraz dolaş rastlarsın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbret-i alem yazısıdır zira annem yaşıtım erkeklere beni uzun yıllar ibret diye anlattı.

    2005-6 senesi liseye başladım.Ondan önce çocuktuk iki tane çıkma adı altında çocukça saçmalıklar yaşamıştık ama şimdi ikisiyle de görüşüyorum gülüp ediyoruz.

    Lise 1 in ikinci dönemi malum şahısı gördüm ama ergenliğe girişteki erkeksi hormonlar mı desem aşk mı desem bilemiyorum.Farklı sınıftaydık koca bir yaz ve koca bir ilk dönem daha geçti konuşamadım hemde öyle utangaç falan değilimdir ikili iletişimler bir tek onda sökmedi başlarda.Her neyse 2. sınıfın 2. dönemi kafaya koydum tanışacağım ortak arkadaş vasıtasıyla en yakın arkadaşıyla samimi oldum tenefüste vs. denk getirince oturuyordum sonra bu gelince kalkıyordum 3.kalkışımda kalkma otur dedi benim eski.O da beni ilk başta arkadaşına yazıyorum sanmış bunu çıkmaya başlayınca öğrendim tabi.Her neyse artık tenefüslerde bu gelsene oturuyoruz falan demeye başladı.11 bin sms dönemleri nisan ayı gibi sabahlara kadar mesajlaşıyoruz 6600'ı vardı benim 7610'um (sağolsun onu da bir kavgamızda kırdım) her neyse bendeki o hormon gitti anladım ki aşıktım yani.

    16 mayıs 2007 gecesi bir mesajında bişeyler saçmaladı teklif bekliyorum anlamında ben ışık gördüm sabahı nasıl ettim bilemiyorum uyuyamadım zaten ama moraller full evde takla atacağım nerdeyse 17 mayıs 2007 perşembe günü okul çıkışı kendisine çıkma teklif ettim kabul etti.Ben o sürece çocukluk diyorum hep söylüyorum ben 21 yaşında çıktım bence o süreçten.17 mayıstan itibaren bu çocukluğun acılarını yaşadım yani.

    İlk senemiz çok mutlu geçti diyebilirim ufak tartışmalar(kıskançlığa bağlı) dışında ciddi kavgamız yoktur.Bir yaz daha atlattık ve son sınıfa geçtik aynı dershanedeyiz aynı sınıftayız lisede yan yana sınıflarımız.Aynı üniversite 1.sınıf sonunda aileleri tanıştırma okul devam ederken söz nişan mezun olup işi halledince hemen düğün gibi hayallerimiz var.Şu kadar söyleyeyim kız çocuğu hayalimiz vardı ve ismi dahi belliydi.

    Velhasıl-ı kelam ilk defa birisiyle ortak hayaller, işin maddi boyutuna girmeyeceğim 2007 yılında ülkede kaç kişide kredi kartı vardı ben daha lise 2 nin sonunda babamın bana çıkarttığı ek kartı kullanıyordum o ek kartın faturası benim annemin kendi kartından 3 kat yüksekti bahsettiğim insan devlet memuru.Yedirdik içirdik giydirdik gezdirdik 1 kere açmadım konusunu.İlk dönemin sonlarına doğru büyük kavgalar başladı telefon falan kırdım bu süreçte, ara tatilde ayrıldık ara tatil bitti bir hafta geçti sarıldı okulun bahçesinde barıştık dayanamadım.Ben birdaha aynı şeyi yaşamayız diye düşünürken o alttan alttan yolunu yapıyormuş 1 ay geçti sınavı bahane etti ayrıldık ayrılmadan 2 gün önce babam annem senin kadar sevmiyor beni diyen kız bu.Sırf bu gidiyor diye dershaneye gidemedim sigara kullanmaya başladım en küçük olaylardan saldırıyorum millete ders mers hak getire okulun rapor hakkı falan başladı onu kullandım.

    Sınavım çok iyi geçti ben beklemiyordum o kadar aksine ailem daha yüksek bekliyordu onlar sanıyor ki herşey güllük gülistanlık halbuki dershaneye diye çıkıp babanneye gidiyorum oturup sigara içiyorum aptalca hareketler.Sonuçlar açıklandı benden aynı puan türünde 7 puan yüksek almış o dersleri bahane eden kız.Benim sonuca da bakmış tabi.Buluşma falan teklif etti gittim yine kandım buna aptallığıma yanayım barıştık yine tercih zamanı geldi ben bir sene daha kalmakta kararlıyım ailemi zor da olsa ikna ettim bu gidicem diye tutturdu yapma bak dedim uzaktan sürdüremeyiz mezuna kal demiyorum burayı yaz diye ama hayalinde şehir dışında okumak var özgür kız olurum sanıyordu herhalde.

    Dinlemedi yazdı yazdığı yer tuttu ismini okulunu falan yazmıyorum sebebini aşağıda anlarsınız.2009 eylülünde başladı ben mezuna kaldım ama kafam sürekli bunda tabi benzer puanı aldık ben dershane köşelerinde o üniversiteli olmuş triplerdeyim anlayacağınız.Sınav sistemi değişti bu arada ilk ygs ye gireceğiz.

    Vizeleri bitti geldi aşırı soğuktu bana karşı 2 kere kalabalık buluştuk çok mutluydu 6 gün ayrı buluştuk hep soğuktu.Gitmeden aramızda sembolik yüzük takmıştık gelince nerde diye sordum apartta unutmuşum dedi.Ben de çıkardım parmağımdan koydum cebime gitmeden 1 gün önce bunun kavgasını yaptık.Uğurlamaya sen gelme babamlar gelecek dedi koydu bana baya.Gitti sordurdum kardeşi bırakmış otogarda o bindirmiş.

    Vardıktan sonra konuştuk, sonraki 3-4 gün anca 10 dakika konuştuk ben iyice dellendim tabi.Vizeleri düşük gelmiş (sonraları öğrendim ki böyle bir durum yok yalan söylemiş) bunu bahane etti birkaç gün ağır kavgalar ve kesin ayrılık.Benim yaşadığım depresyon ortalığı yakıp yıkma berbat bir ygs ve tamamen Allah yüzüme güldü bir arkadaş sayesinde notlarının çok iyi olduğunu öğrendim resimleriyle ve kendimi motive edip iyi bir lys geçirdim 1 önceki senenin biraz üstü bir sıralama ile kaydımı yaptım.

    2010 eylülünde başladım 1.sınıfım depresyon ile geçti çevreme bakmak yerine sınfın kızlarıyla kanka oldum yaşadıklarımı falan anlattım aynısını bana yapsan yarın nikahına girerim diyen onlarca dostum var benim mesela, yine sınıfımdan inşallah okumuyordur nuray diye bir kız seviyordu beni ama benim kafa gidik tabi bizim kızlar ve ev arkadaşlarım kendime getirdiler beni aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordum o problemi aşınca hergün biri kıvamına geldi yani boşa 1 sene hiç etmişiz kendimizi her neyse 2. sınıfta kız arkadaşımla tanıştım ona da ilk başlarda anlatmıştım kendisi hoşlanmış benden oda arkadaşları diyor ki okulda ilk görünce çok hoşlanmış senden facebookta falan aradı seni diyorlar ama kız arkadaşım senle tanıştıktan sonra karakterine daha çok aşık oldum falan diyor hala.

    Her neyse 2. sınıfta kız arkadaşıma 16 mart 2012 de daha yakından tanımak istediğimi söyledim kabul etti benim içimden o eski hatırlamak istemediğim saçmalığı silmemde çok yardımcı oldu beni kendisine çıkmadan değil sevgili olduktan sonra aşık etti ben önceleri sadece deneyecektim kafa oydu ama sağolsun iyiki girdi hayatıma.

    Şuan çok mutluyum herşey yolunda giderse 2018 sonbaharında kır düğünü var.Daha erken bile olabilir.Hayal kurmuyoruz çok dillendirmiyoruz hedef koyup gerçekleştirmeye çalışıyoruz birçok şeyi.En önemlisi şu ben öncelikle sevdiğimi değil beni seveni buldum bu yüzden mutluyum ha sevmiyormuyum anne sevgisi nasıl kutsal aynı kutsiyetle, aşık değil miyim ? bir kadın olarak ayrı karakteriyle de insan olarak ayrı aşığım.

    Peki eski yıkıntı naptı bu süreçte ?

    Benden 1 sene evvel mezun oldu.İlk sene atanamadı.

    Ben yeni ilişkimi 6 aydan sonra sosyal medyada falan duyurunca geri dönüş mesajları attı bense büyük bir zevkle güle güle reddettim.

    Uzun yıllar benim mutluluğumu şimdiki dille stalk diyorsunuz ya öyle yaptı işte.2014 yılında watsaapdan (daha önce her yerden yazdı ilk değil) gerçekten özlemedin mi beni biliyorum sende en ufak bir fırsatta gemileri yakarsın falan diyerek uygunsuz fotoğraflarını attı bu kadar düştü anlayacağınız.

    Baktı ona da tav olmadım vazgeçti.2015 şubatında bir evlilik yaptı ben yine günahına girmeyeyim de 2015 kasımında boşandı (tamamen benle alakalı hatalı bir evlilik bence) boşanınca yine mesaj atmaya başladı ve bu arada ilişkimin devam ettiğini gayet de iyi gittiğini her saniye izliyordu yani.

    En son bu sene şubat ayında mesaj attı araya ortak arkadaş falan soktu bende ilk defa kendisine bir ciddi ve son mesaj atmaya karar verdim ben seninle öyle güzel hayaller kurdum ki hep masal olduğunu sanmıştım ama masalın sonunda prenses prensi arkasından hançerliyormuş yazdım.Okul öncesi öğretmeni kendisi.Sen seversin böyle masalları bu masalı da bir dostun masalı diye anlat çocuklarına dedim.

    Sonuç olarak 4 yıla yakın bir süreyi heba ettim ailemle arkadaşlarımla ters düştüm onlarca haksız kalp kırdım en çok kendimi kırdım fırsatları elimin tersiyle ittim evden ayrılıp babannede kaldığım bir sürecim oldu buna benzer pekçok hata yaptım.

    Köpek gibi sevdiğim için oldu.

    Sonra ne mi yaptım ben beni seven aşık olan birini buldum beni de zamanla sevdirdi kendine aşık etti zorlamadım hiç kendimi onun gibi birisi karşıma çıktığı için çok şanslıyım.

    Demekki eski defter zafere giden yolda çekilen çileymiş diyorum şimdi.




  • Kizi 30 sn gorebilmek icin 3 saatlik uykuyla sabahin 6 sinda kalktim arkadasta kaldigim icin butun kitaplari toparlayip cantaya attim 4 5 kalin test kitabi var canta en az 10 kilo. O cantayla 1 km uzaga kosup otobuse yetistim, otobusten inip 2 km durmadan depar mode kostum, kizin ordan kacta gececegi dakika sn olarak biliyorum uzun istatiksel bilgiler sonucunda, duraga 1 2 dk gec variyorum ve sonuc


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk çıktığım kızı terk etmiştim. Sonra kızın ahımı tuttu artık ne olduysa hep terk edilen ben oldum. Ama hiç birisinede ciddi anlamda fedakarlık yapmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    Yazın hocam deli para yaparsınız bizim aptallar çok ask meşk romanı meraklısı yeminle, hatta beraber ceviririz yurt dışında da satariz tanıdık çok yurt dışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaygcl

    Boş yere prizin yanında ayakta beklemek.

    En büyük dram budur aksini iddaa etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    "En son bu sene şubat ayında mesaj attı araya ortak arkadaş falan soktu bende ilk defa kendisine bir ciddi ve son mesaj atmaya karar verdim ben seninle öyle güzel hayaller kurdum ki hep masal olduğunu sanmıştım ama masalın sonunda prenses prensi arkasından hançerliyormuş yazdım.Okul öncesi öğretmeni kendisi.Sen seversin böyle masalları bu masalı da bir dostun masalı diye anlat çocuklarına dedim.
    "

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    Babasını vurdum... Sebepsiz değil tabi ki de, olayın kayışları koptuktan sonra adamın yaptıkları yüzünden zorunda kaldım.

    Savcı karşısına çıktım, hem ailesi yüzünden hemde üzerime atılı iftiralar ve en son babasını vurmam yüzünden...

    Öncesinde sırf kendisi için aileme karşı gelip evden kovuldum (öyle evden çıkıp internet kafelerde sabahlanan tiplerden değil, çok ciddi, askeri disiplinli ve sert bir aileden geldiğimi not düşmek isterim)

    3 şehir değiştirdim bu sebeple (çorlu, ısparta, konya) arkadaşlardaki , dostlardaki bütün hatırı-krediyi sonuna kadar kullandım bu mücadeleyi verirken, sırf kendisi adına... Bana iyilik borcu olan kim varsa kapısını çalmak zorunda kaldım.

    5 günlük insomnia yaşadım, diğer adı ile sıfır uyku, uyku uyuyamama hali, bedenin dinlenme konumuna geçmemesi durumu (3 doz diazem ile uyutuldum)

    Bana kaçtı, aileleri oturttuk konuşturduk, beraber 1 km yürümediğim babamla gidiş-geliş yaklaşık 800km onların memlektine yolculuk yaptık.

    Evden atıldığım dönemde, daha öncesinde hiç çalışmamış olmama rağmen anında işe atıldım. 30 dakikalık uykularla günü birlik İstanbul yada onun memleketine gidip(bulunduğu konuma göre) 5-10 dakika kendisini görüp geri geldim (şaka değil).

    O benim yanıma geldi... (şehirler arası) Sorumluluğu alacak cesareti gösterdim (yada aptallığı). Mini kaçışlar diyebiliriz. 57 defa otobüse bindim son 3 yılımızda. Biletler duruyordu.

    Hmm bakalım başka....... kendi ailemden yediğim laflar, kızın ailesinden gelen tehditler, arkadaş çevremin bir yere kadar destek verip -o yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dost dediğim adamların tek tek gözlerini başka yönlere çevirişlerini görmeyi falan saymıyorum bile, bunlar çıtır çerez.

    İşin maddiyat boyutundan bahsetmek bile istemiyorum. Zarar zarar ve daha fazla zarar.

    İşlerin kıyamete doğru sürüklenmesinden dolayı 1-2 tane akıllı zatın çıkıp iki aileyi sakinleştirmesi sonucu sözlendik, imam nikahı kıydık, 1 yıl benim yanımda kaldı ailesinin yanına gitmek istemedi olanlardan sonra, Üni.deydim bende. Kendimi zor geçindirirken birde kendisini tıpkı evlilik hayatındaymış gibi evime hanım etmek (ev arkadaşımı evden çıkarmak) tek başıma kendisine eve ve kendime bakmak...

    Ailemin, kızı yanımdan göndermediğim için desteğini kesmesi (biricik annem hariç), part time olarak çalışmam, kendisininde işe girmek istemesi, karşı çıkmam ve sonrasında mecbur kalmam pes etmem ... İşin şakası bir tarafa onca zoruluğun arasında sevdiğim kadının çalışmak zorunda olmasının bana en çok koyması ! (normalde tabiki çalışabilir ancak o sırada zorunluluktan dolayı durumumuzdan dolayı çalışmak zorunda olması)

    Arkadan konuşmalar, laflar laflar laflar ve daha fazla laflar ama her yerden laflar. Her yerden(uzak yakın aileler, arkadaşlar, akrabalar) fikir, emir, rica, öneri, tavsiye, istek !!!!

    1 yıl komşu 1.5 yıl okul arkadaşı 4.5 yıl ciddi bir ilişki ... Yazdıklarım ilişkinin başlangıcından 1.5 yıl sonra yani son 3 yıl gerçekleşiyor. 7 yıl !

    Ve hepsi ile baş ettim, ve hep dik durdum, hep göğsüm kabarıktı.

    Bilin bakalım ne oldu ? Bildiniz değil mi ? Evet, terk etti. Bir düğün için. İmkansızlıklar ve babamın destek vermeyişinden ötürü 2 şahit bir nikah randevusu ile dünya evine girecektik, benim kabulümdü, bende isterdim düğün dernek ama imkan yoktu işte. Ve onca zorluktan sonra bir gelinlik 2 davul gürültüsünün eksikliğine annesinin yanına gitti ( bu esnada annesi babasından ayrılıyor, berbat bir aile, babası annesini defalarca kez aldatmış, esrarkeşin teki) .

    Kızı rehin almalar, göremezsin bir daha çekmeler. 4 aylık su yerine alkol içme dönemi. Sinir krizleri, kuruyan göz yaşı pınarları. Üni.den olma... 1 yıllık boşluk. Telefonlarıma çıkmadı, yapayalnız ama yapayalnız bir yıl, yerden 3-4 gün kalkmadığımı bilirim....................

    Ve daha sonra uyanış ve kendine geliş. Ya tamam diyecektim ya devam. 2. üniversitemi kazandım çok az bir imkanla. Şu anda sınıf ikincisiyim.

    2 aydır bana dönmek için yalvarıyor. Acıtasyonlar, şunlar bunlar, özürler, kurbanlar, "kimliğimi göndereyim bas nikahı" kalıpları. Mesajlarına bakıp eğlenip gülüyorum. Dalga geçiyorum kendisi ile, zamanında gözümü kırpmadan uğruna ölebileceğim insan için şu anda whatsapptan bir emoji yollamak zahmetli geliyor. Yeni bir ilişkim var, kusursuz gidiyor (nazar değmesin)

    Hayat devam ediyor, hemde daha güçlü bir şekilde. Öldürmedi, güçlendirdi. Artık hiç bir insan evladı üzemez mesela beni. Yok oldu gitti o duygular.

    Ulan ne yazdım beeee. İki cümle yazıp çıkacaktım. Hey hayat, hey hayat ! Aklıma geldikçe ekleme yaparım ... unutmadan yaş 25.






    Yazıyı okudum 2 saatlik bi film izlemiş gibi oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tadeon kullanıcısına yanıt
    türk senaristler görmesin dedim ilk okudugumda
    5 sezonluk dizi çıkar bundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evli bir kadını sevdim bir süre ilişkimiz sürmüştü, mutluyduk kısa süre geçen sürede. eşi durumu fark etti, kendisi ve arkadaşlarından toplu dayak yemiştim geceleyin, yediğim dayakla kaldım bir daha da telefonuna ulaşamamıştım eski kadınımın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilimle beraber 170 ile viraja girdim Araba pert oldu ikimiz burnumuz bile kanamadan çıktık o aracın içinden

    SONUÇ: Yakında evleneceğiz inşallah :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TOĞRUL

    Sevgilimle beraber 170 ile viraja girdim Araba pert oldu ikimiz burnumuz bile kanamadan çıktık o aracın içinden

    SONUÇ: Yakında evleneceğiz inşallah :))

    büyük geçmiş olsun


    Allah mutluluğunuzu daim etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim allah tüm sevenleri kavuştursun.
  • Lisedeydik o dönemler.
    Ben ve yakın bir arkadaşım, Lise 3.sınıftayız.
    Yeniler geliyor.
    İçlerinde bir kız var. Biz kapının girişindeyiz, güvenlik görevlisinin olduğu kısımda.
    Köy dolmuşu durdu tam o kapının önünde, kız indi. Sonradan öğrendim, 1.sınıfmış.
    Biz bu arkadaşla hummalı bir yarış içerisine girdik.
    Senin olacak, benim olacak diye.
    Sırf bu nedenden dolayı, işte bu kardeşim dediğim adamla aram açıldı, konuşmadık mezun olana kadar, tabi daha sonrasında da.

    Kızın gözümün önünde, başkasıyla ilgilendiği halde, aslında benimle ilgilendiğini, benim için orada olduğunu düşündüm hep.
    Tabi ben bunların farkına o an değil, çok sonraları varıyorum.

    Yağmurlu havada, sırf bana trip attı diye evine gidiyorum. Hem de motosikletle. 10 km lik mesafeye, sırılsıklam oluyorum. Zatürre olmadığıma şükrettim o gece.

    Ertesi gece annesi tarafından davet ediliyorum, annesi dul. kocasından ayrılmış. Bir kardeşi, bir de dedesi var.

    Dede yatsı namazına gidiyor, anne ve çocuk da komşuya, evde tek başımızayız. Yemek yeniyor, sofra toplanıyor, televizyon açılıyor ve oturuyoruz.

    Kız yamacıma yamacıma sokuluyor, farkediyorum ama hiç hamle yapmıyorum.

    Uzunca bir süre sonra, sıkılıyorum bu durumdan ve bende hamle yapıyorum. Kısa bir süre de olsa öpüşüyoruz. Ancak kapının açılmasıyla hemen kendimi geri çekiyorum.

    Ben kızla sevgili olduk diye düşünürken, kız başka erkeklerle gözümün önünde görüşmeye devam ediyor.

    Bu süre zarfında, defalarca kızın evine gidip gidip geliyorum.

    Hatta 1-2 kere kız da bizim evimize geliyor, annemle tanışıyor vesaire.

    ve yine dediğim gibi, ben kızla evleneceğiz galiba diye düşünürken, kız halen başkalarıyla görüşmeye devam ediyor.

    Tabi ben bunları, onu gizliden gizliye takip ederek öğreniyorum.

    Bu takipler esnasında 2 kere kazaya karıştım. Biri davayla sonuçlandı ve maddi olarak zarara uğradım.

    Tam 7 kere kavgaya karıştım. Tamamını kazandım ancak, akabinde 1-2 gün sonra gururuna yediremeyip daha kalabalık gelmeleri ve hastanelik olmamla sonuçlandı bir tanesi.

    Bunların belki de en önemlisi, dereceyle okulu bitirecek bir öğrenci iken, aynı dönemde mezun olup, aynı okullara gidelim diye sınıfta kalmayı düşünmüş olmam (Lisede)
    Tabi bunu hiç hayata geçirmedim, dereceyle mezun oldum liseden.

    Tüm bu olanlar 3 yıl içerisinde oluyor ve ben bu üç yıl içerisinde 3-4 defa terkediliyorum.

    Yine sonradan farkına vardım ki, bu kızın olayı seks ilişkisiymiş tamamiyle. Ya da bana öyle geliyor, bilemiyorum.

    Bugün baktığımda yaptığım şeylerin ne kadar da aptalca olduğunu düşünüyorum.

    Tekrarlamakta fayda var, aşık olan insanların ağzı mutlaka yanıyor anladığım kadarıyla.




  • Ekstra olarak 7. Sınıfım dersanelerde bilirsiniz dereceli sınıflar vardır bir kız vardı 1.sınıftaydı(derece olarak) ben ikiydim derece olarak neyse ortak bir kız arkadaş vardı o dönemler çok sosyal değildim facebook ve msn vardı ben tamamıyla arkadaşça ece dahil herkese trol naber nasılsın yazıyorum sonra düzenli konuşmaya başladık bir gün fb den benden hoşlanıyor musun falan birkaç şey daha yazdı ben de salağım ya olabilir demiştim msn falan vermişti ve telefon numarası ben onun telefonunu da bilmiyordum gece mesaj atmıştı ben ece bu da benim numaram sende bulunsun ;) diye, tabi dedim içimden ulan n'oluyor ben şişman bir çocuğum biraz o zamanlar o gayet güzel sarışın yeşil gözlü ve minyondu neyse 7.sınıfa gidenler ne konuşabilir ben asansörden böcekten korkarım sen nelerden korkarsın falan dedi msn kamera daha sonra gel git olmadı bence benim mallıklarım çok gibiydi ama asıl demek istediğim liseye yeni geçen arkadaşlar korkmasın hoşlandıklarından ünide zaten pert orda kimseye kolay kolay senden hoşlanıyorum diyemezsin demezler de sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ayrıldıktan sonra mesaaj attım nolur barışalım diye rezil ettim kendimi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.