Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam piyasadaki filmlere göre güzel; Fakat Sony Xperia Z5 Premium cihazıma nano olandan aldım. Uygularken sıkıntı çekmemek için deterjanlı su yöntemi ile yaptım buraya kadar her şey hüzel hava boşluğu Vs kalmasın diye üstündeki filmi çıkartım öyle bakayım dedim az bir hava vardı içinden çıkan kartı bezine sardım o havayı aldım fakat bir gördüm ki bu işlemi yaparken 2 yerde ufak çizgi var. Şimdi şüpheliyim çizilmiş denen film nasıl çizildi? Acaba koruması gerçekten işe yarayacakmı merak içerisindeyim bu arada mobilcadde den aldım çakma değil yani. Bir zamanlar wrapsol diye bir film vardı üstüne tanımam ne çizilme ne sararma telefonum onla kaç kere düştü hiç sorun olmadı ama kırılmaz türü yapmıyorlar. Yani ürünü alırken özellikle nano olanı 2 kere düşünün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Mobilcadde'yi sileli çok oldu.

Geçenlerde yok nano, yok şöyle yok böyle diye bi cam koruyucu gördüm, almak istedim.

Sipariş verdim, dafoni bilmemne diye geldi, ürün kutusunun üzerinde istediğim şey yazıyor, ancak içeriği bildiğiniz dandik pet ekran koruyucu film. Sonra kutuya dikkatli baktım, tam sıfıra sıfır, ürün ismi vs. yazan yere birebir şekilde başka sticker yapıştırmışlar.

Dafoni'nin de onların olduğunu öğrendiğim iyi oldu. Neden böyle bir üçkağıda başvurdukları anlaşıldı.

Böyle ucuz numaralara başvuran şirketin sattığı/ürettiği üründen de şüphe duyarım.

İade vs. için de uğraşmadım, kesin kıllık yapacaklar diye.
  • Arkadaşın açtığı konuyu görünce bende sipariş verecektim s6 edge plus için ama yorumları görünce vazgeçtim çok teşekkür ederim
  • Samsung tabletime Dafonu ekran koruyucu aldım ancak memnun kalmadım. Yuzey hiç kaymıyor, hatta resmen çakılıyor, zor hareket ediyor.

Iade alsalar geri göndereceğim.

• almayın aldırmayın geçen hafta başıma geldi kullanışmış ürün göndermişler bu konuyu öçnceden görsem hiç sipariş vermezdim. pişmanım 67 tl bi cam a para vermek Tam mallıkdır. spigen felan olsa . en azından markaya para vererek kazıklandım derdim ama . Bu Dafoni tam rezalet 2 kere koyuyor yani adama . idade de kabul etmiyorlar mobilcadde adında firma.
  • Tanınmış ürün dediğiniz ne hocam? Orjinal diye satılan çakma buff'lar mı? Yoksa orjinali sadece iphone için bulunan spigen'mı?
  • Yapmayın be kardeşim bu kadarda yerden yere vurulmazki. Yok iade almazlarmış yok bilmemne. J5 2016 cihazım için gold renk dafoni tough power kılıf aldım. Aradan 1 hafta geçti baktım kılıf renk atmaya başladı. Gold rengin renk atan yerler beyaz çok çirkin görünüyordu. mobilcadde.com u aradım gümüş rengiyle değiştirmek istiyorum dedim. Hemen gönderin değiştirelim dediler. Gönderdim ve gümüş renk olan 3 gün içinde geldi. Harika bir kılıf çok kaliteli, telefon tank gibi oldu tabiri caizse. Aradan bikaç ay geçti eşime J7 2016 aldım doğum gününe hediye. Kılıf olarakta Eiro marka aynalı kılıf getirttim o da sıfır geldi. Telefona takınca kılıfın yanlar metal olduğundan wifi ve şebeke çekimi çok düştü. Hemen arayıp geri gönderdim parasıda aynı gün kartıma iade edildi. Her iki gönderdikleri üründe kullanılmamış kapalı kutusunda sıfır şekilde geldi. 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var baktınız beğenmediniz veya kullanılmış ürün geldi iade edersiniz olur biter bu kadar abartmayın...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codename_lord -- 27 Ağustos 2017; 8:52:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooo mobilcadde çalışanı gelmiş
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Mobilcadde çalışanı değilim hocam. Büyük bir beyaz eşya firmasının ar-ge departmanında bilgisayar mühendisiyim
  • Maşallah diyelim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

almayın aldırmayın geçen hafta başıma geldi kullanışmış ürün göndermişler bu konuyu öçnceden görsem hiç sipariş vermezdim. pişmanım 67 tl bi cam a para vermek Tam mallıkdır. spigen felan olsa . en azından markaya para vererek kazıklandım derdim ama . Bu Dafoni tam rezalet 2 kere koyuyor yani adama . idade de kabul etmiyorlar mobilcadde adında firma.

hocam en azından sikayetvar.com'a şikayetinizi yazın baskası bu hataya düsmesin en azından

Aynen ?ikayet var. Com a ?ikayet edilsin bari dolandırıcılık resmen. Kendi milletini kazıklamaya çalı?an hain nankördür. Mobil caddenin sahibi kimse çok akıllı sanıyorlar kendilerini heralde.

Bu yazıyı okudum almaktan vazgectim huawei mate 10 pro için nano koruyucu alacaktım dafoni adını koydukları ?eyi iyiki siparis vermedim.

Ben bir kere bu siteden 120 tl ye bir kılıf aldım yere yakin bir yerden dusmesiyle catlaması bir oldu.

Ayrica sitede huawei mate 10 pro icin bir kapakli kilif var tam siparis verecektim farkettim ki kilifin afkada tarafindaki parmak izi okuyucusu bölümü kapalı e ne anladim bu isten kullanamiyacaksam parnak izi okuyucuyu arkada diye kapatmislar.

Aradım birde musteri hizmeti bilgimiz yok ne yazıyosa orda o demezmi 😁😁😂

• quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

almayın aldırmayın geçen hafta başıma geldi kullanışmış ürün göndermişler bu konuyu öçnceden görsem hiç sipariş vermezdim. pişmanım 67 tl bi cam a para vermek Tam mallıkdır. spigen felan olsa . en azından markaya para vererek kazıklandım derdim ama . Bu Dafoni tam rezalet 2 kere koyuyor yani adama . idade de kabul etmiyorlar mobilcadde adında firma.

hocam en azından sikayetvar.com'a şikayetinizi yazın baskası bu hataya düsmesin en azından

Aynen ?ikayet var. Com a ?ikayet edilsin bari dolandırıcılık resmen. Kendi milletini kazıklamaya çalı?an hain nankördür. Mobil caddenin sahibi kimse çok akıllı sanıyorlar kendilerini heralde.

Bu yazıyı okudum almaktan vazgectim huawei mate 10 pro için nano koruyucu alacaktım dafoni adını koydukları ?eyi iyiki siparis vermedim.

Ben bir kere bu siteden 120 tl ye bir kılıf aldım yere yakin bir yerden dusmesiyle catlaması bir oldu.

Ayrica sitede huawei mate 10 pro icin bir kapakli kilif var tam siparis verecektim farkettim ki kilifin afkada tarafindaki parmak izi okuyucusu bölümü kapalı e ne anladim bu isten kullanamiyacaksam parnak izi okuyucuyu arkada diye kapatmislar.

Aradım birde musteri hizmeti bilgimiz yok ne yazıyosa orda o demezmi

• Bende samsung s9 için alıcaktım şimdi konuyu görünce vazgeçmek zorunda kaldım bilgiler için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.