Şimdi Ara

Silinmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MRX- -- 29 Temmuz 2015; 19:26:01 >

• up
  • Türkiye' de okumanın pek bir getirisi yok.
  • Yerinde olsam babamin isini devam ettirirdim. Hem kendi isin hemde getirisi yüksek. Hangi muh basladiginda 4 5 bin lira maas verirki? Uni yi falan boşver kendini isine ver. Aciktan falan bi isletme falan okursun olur biter. Ayrıca bilgisayar muh icin iyi bi uni de iyi bi eğitim almazsan isin cok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat bi bölüm yaz git üniye ortamı yaşa ufkunu katla sonra kendi işinde çalış
  • Okumanın temel amacı para kazanıp aileni geçindirmektir
    Kendi işini yaparken iyi miktarda para kazanacaksan,üniyi bitirip işe başlamana gerek yok
    Ama kesinlikle 2 yıllık olsun 4 yıllık olsun,üniversite diploman dursun bir köşede,kafanı yormana değmez hayat kısa,zeviki çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 23 Temmuz 2015; 23:36:21 >
  • En son kaça olur sen onu söyle

• Üniversiteye git ya da gitme ama sadece o işe yaslanma kendine mutlaka bir şeyler kat bence hayatın her alanında

• Yaşadığın ilde bilg. okuyup babanın işini yapma fikri mantıklı ben de öyle yapardım sanırım.
  • Hem kendi işimizi yapacağım hem de okuyacağım bu sene yaş 22 , Girdiğin her ortamda gittiğin heryerde üni mezunu vs olunca bakış açısı değişiyo insanların.
  • Aynı soru benim de kafamı kurcalamıştı bazen diyordum ki okulu boşver hayatıni yaşayan mesela bir akrabamız oğluna dükkân açti zaten cocukta heveste vardı simde jettaya biniyor ve yaşı 20 tabi babası da yardım ediyordu. Çocuk akşamları alemlere akıyor ve hayatından memnun bunu düşününce mallik yaptigimi düşündüm. Ama bazen de diyorum ki yarın ne olacağı belli değil okumak bir mesleğinin olması en iyisi yanı demem o ki bunun cevabını aradım bulamadım bulursan soyle
    Bu arada geçen sene hazırlığı bitirdim şimdi 1 . sınıfa başlayacağım

• Babanin isini yap ayni zamanda açıkogretimden universite oku

• Bende 22 yasına gircem uni hazırlanıyorum berbat bi durum

• Her tercihin avantajları ne dezavantajları var. İşci olursan memur falan olursan her ay eline sabit bir para geçer. Güvencen olur, risk almassın. Ama ömrün boyunca zengin olamazsın sadece durumun iyi olur fakat işçiysen ne kadar para kazanırsan elinden de paranın aktığını hissedeceksin. Eğer biraz ticaret zekan varsa kendi işini kur. Bırak işçiyi sen çalıştır. Okumuş adam çalışsın senin yerine. Güzel bir sistem kur.
  • Bence Ingilizce Isletme oku ve isleri devan ettir.

• hearts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MRX- -- 29 Temmuz 2015; 19:25:47 >
  • güzel bir üniversitede oku Allah korusun işiniz batarsa en azından memur olursun aç kalmazsın.
  • Sektörüne göre değişir

Yatırımcı olacaksan oku

Ama tüccar olacaksan, açıktan işletme oku

Not: bilgisayar Müh okuyorum, bırakmayı düşünüyorum

Çünkü ben tüccarım. Çünkü ben yatırımcıyım.
    Ben organizasyonu oluşturup başına müdür koyup, yeni yatırımlarında ilgilenmeliyim. Ben şirketi başında ceo değil, yönetim kurulunda icra kurulunda olmalıyım.

Sabah 9-16 mesai yapıp it gibi yaşayamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim babamda mütaahit bende inş. müh yazdım uşak geldi önemli olan diplomayı almaktı benim için yani işine yarayacak bir bölüm seçersen çok daha iyi olur
  • okuyup aynı zamanda kendi işini idare etmek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.