Şimdi Ara

Silinirse iyi olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinirse iyi olur,forum hesabım dahil :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi columbine advisor -- 18 Nisan 2018; 16:41:39 >



  • Valla hocam çok güzel bir yere değinmişsin,epilasyon ve burun görece kolay ama diğeri özellikle çene ameliyatı göz korkutuyor.Potansiyel hırsız diye yaftaladıkları çok oldu en çok sinir bozan o zaten,adam bilmeden etmeden tipine göre yaftalıyor,içki alıyorsam güvenlik izlemeye başlıyor.
  • Var mı benim gibi olan biraz dertleşelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim facebook ver dertleselim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Face vs kullanmıyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil bir tipin var merak ettim. Bizim bi ev arkadaşı var görsen ekmeğe basmış dersin ama adamda dil var çirkinliğini onla kapatıyor. Eminim sen ondan daha güzelsindir ama kendine göre o çirkinliğini bir seylerle örtmen gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benimde tipim normal ben vucut yapıyorum mesela bir nevi özgüven geliyor sana en büyük tavsiyem vucut geliştirmeye basla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaradanın bi bildiği vardır şükür de en azından elin kolun gözün kulağın var. Her şey tip değil bu hayatta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jerry smith

    Nasil bir tipin var merak ettim. Bizim bi ev arkadaşı var görsen ekmeğe basmış dersin ama adamda dil var çirkinliğini onla kapatıyor. Eminim sen ondan daha güzelsindir ama kendine göre o çirkinliğini bir seylerle örtmen gerek.

    Baya kötü hocam sorun orda zaten.Yani şimdi fotoğraf atsam üyeliği kapatmam gerekir ifşa edince kendimi duramıyorum aynı yerde yoksa iki gün sonra biriyle tartıştığında temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyuluyor :)Yani fotoğraf atsam mesajla insanlara ya cevap vermezler ya haklısın hocam derler ya da şurayı düzelttir burayı düzelttir derler ama onunla bile toplayabileceğimi sanmıyorum.Bir şey değil şanssızlığıma üzülüyorum bir kardeşim var ve yakışıklı biri benden 4 yaş küçük arada bakıyorum instagramına mutlu ve sürekli sevgilisi oluyor.Onun yerinde ben olabilirdim ama işte kötü şans.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

    Yaradanın bi bildiği vardır şükür de en azından elin kolun gözün kulağın var. Her şey tip değil bu hayatta

    Herşey değil ama çok şey.Onlarda mutsuz oluyorlar,bir çoğu depresyon yaşıyor.Herkes kendinde eksik olana üzülüyor işte,keşke herkes tam olsa ama olmuyor hayat adaletsiz.Herşeye eyvallah diyorsun ama yerine göre insanların çirkinliğinle alay etmesi canını sıkıyor insanın.Yarım yaşıyoruz işte,tam değil.Sende cidden çirkin biriysen ve bunu aştıysan anlat öğrenelim çünkü ben aşamıyorum hep içimde kanayan bi yara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk_kadir03

    Kardeşim benimde tipim normal ben vucut yapıyorum mesela bir nevi özgüven geliyor sana en büyük tavsiyem vucut geliştirmeye basla

    Spor yapıyorum ama suratı kurtarmıyor hocam.Estetik lazım burun estetiği ve özellike çene.Çene estetiği gözümü korkutuyor biraz bakalım nasıl olucaksa artık.
  • Boşver zina etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinirse iyi olur.
  • Lisedeyim şuan senin yaşadığın durumu yaşıyorum belkide. dilin varsa konuşursun.bı kız arkadaşım vardı konuşmuyoruz şuan arada karşılaşınca bakisiyoruz halk dilinde kepçeyim neyse bundan artık utanmiyorum 1-2 ay içinde olucam Edirne tıp merkezinde burnum drift atar gibi yamuk :D ama yüzünün şekil aldigi gibi o burna adabte olmuş şuan 16 yaşındayım 18 yaşına gelince tek burnumdan nefes alamıyorum adı altında estetik olucam burnumdan

    Tıp olarak o kadar olumsuzluklara rağmen yinede yakışıklıyım kilo 58 boy 170

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse sokaktan gecene tip tip bakmaz csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • columbine advisor C kullanıcısına yanıt
    Hocam sen daha kendini sevmiyorsun kendine saygı duymuyorsun bir başkası neden sevsin seni. Çok yanlış yapıyorsun benden sana tavsiye önce kendini sev aşırıya kaçma isyan etme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: columbine advisor

    Var mı benim gibi olan biraz dertleşelim

    Bende varım aga.Ulan hadi yaşıtımdakiler falan diyolar onları fazla takmıyorum ama benden küçük yeğenlerim bile bana tipsiz diyolar.Ama bi keresinde arkadaşın teki buranın(yaşadığım ilçe) en çirkin çocuğusun demişti.Belli etmedim ama çok alınmıştım.Ulan sevgili mevgilide umrumda değil ama şu millet dalga geçmesin yeter🙁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli beslen. Sadece 1 hafta sabah kahvaltıda 2-3 tane açma ye. Çok ciddiyim. Yuzunde botoks etkisi yaratacak. 1 hafta dene. Cebinden 20 TL eksilir ama farkı çok net bı şekilde gireceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ne çirkinler gördüm yanında fıstıklar vardı, çirkinliğinden kaybettiğini nerden biliyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woddy

    Yeterli beslen. Sadece 1 hafta sabah kahvaltıda 2-3 tane açma ye. Çok ciddiyim. Yuzunde botoks etkisi yaratacak. 1 hafta dene. Cebinden 20 TL eksilir ama farkı çok net bı şekilde gireceksin.

    açma ve botoks etkisi hiç bir bağlantı kuramadım. hadi bal ve yoğurt maskesi yap filan desen anlayacağım da açma ne alaka? kilodan başka bir getirisi olmayan bildiğin hamur işi arkadaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarlyDix0n

    Kimse sokaktan gecene tip tip bakmaz csb

    Bakarlar hocam niye bakmasınlar,tipin garip gelirse bakarlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.