Şimdi Ara

silinecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ati ve nvdia arasındaki rekabette bi kırlma noktası olup bir firma bir anda çok çok öne geçebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmH_MD -- 9 Ağustos 2007; 20:50:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre824

sizce ati mi yoksa nvdia mı iyi göstergeler nvidianın biraz önde olduğunu gösteriyor finansal açıdan nvidia çok daha önde ama nedense ben atiye yakınlık duyuyorum sizce amd nin atiyi alması ati için bir dezavantaj olur mu

burda ne demek istediğini anlamadım
    ati vs nvidia
    performan açısındanmı yoksa finanasl a.ıdanmı kim daha iyi demeye çalıştın
    yada sen ne anlatmak istediğini tam anladınmı_?
  • ortalığı karıştırıp kavga çıkartmak istiyor belli olmuyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK

ortalığı karıştırıp kavga çıkartmak istiyor belli olmuyormu

atici hemen kendini belli ettin. konuyu değiştirme . nvidia tokatlıyor şuan için ama gönül atiden yana daima.her ne kadar nvidia kullansamda.
  • ati+amd out intel+nvidia in olay budur abi x1650pro sayesinde nekadar güzel kartlar yaptıgını gördüm atinin ömrüm boyunca dokunursam atiye nah şuraya yazıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

quote:

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK

ortalığı karıştırıp kavga çıkartmak istiyor belli olmuyormu

atici hemen kendini belli ettin. konuyu değiştirme . nvidia tokatlıyor şuan için ama gönül atiden yana daima.her ne kadar nvidia kullansamda.

İşte arkadaşın ortalığı karıştırma diye bahsettiği bu.

Burada ATİ ya da NVidia nın finansal durumu bizi ilgilendirmez. Ayrıca bana kalsa bu konuyu tartışanları (aslında tartışma yanlış oluyor. Zira normalde güzel bir şeydir. Aslne fikir alışverişi anlamında kullanılmalı. Ama forumda çoğu kişi bunu sözlü kavga boyutuna taşıyıp fanatizmin her nimetini kullanıyor.)

Burada tartışılacak tek şey performanstır ya da çıkacak kartlardır.

Bu arada urban rock arkadaş fanatiklik gibi dünyanın en fuzuli işine girmiştir ya da girmemiştir bunu bilemem ama sence ATİ ci diye işe girmek daha bir fanatiklik belirtisi olmuyor mu?

Bu tıpkı şeye benziyor.

Ayrılmayalım tek yürek ve birlikolalım. Kürdü, laz ı ... hepsi bizim evladımız. Yahu hem ayrı değiliz diyorsun hem de ayırmak için kullanılan tabirleri kullanıyorsun. (Gülücükler sana değil. Şu sözleri söyleyenlere.)

quote:

Orjinalden alıntı: _quest1on_

ati+amd out intel+nvidia in olay budur abi x1650pro sayesinde nekadar güzel kartlar yaptıgını gördüm atinin ömrüm boyunca dokunursam atiye nah şuraya yazıyorum

Ati nin X1650XT modeli oldukça iyidir ve Pro lar da iyi bir konumda idi. Tabi oldukça geç çıkmışlardı. Bunu saymaz isek çok güzel kartlar.

Bunun dışında şu an ATİ nin NVidia ya bir cevap verebildiği yok. E rakip kart olmayınca da şunu söylemek çok kolay. NVidia şu an önde. (Fianansal açıdan bakan zihnisinirler içn de NVidia nın mali durumu daha iyi diyebiliriz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Temmuz 2007; 19:05:50 >

• göreceli kavram bunlar..sana göre iyi kart bana göre beş para etmez..
    Benim oynadıgım cod2'de iyi performans verseydi kral olurdu, ama ani saçma sapan iniş çıkışlar insanın sinirini allak bullak ediyor..
    Birazda benden kaynaklanıyor, nvidia'dan şaşmıyacaktım ama işte herkes x1650pro önerdi yaktılar başımı
    Ati'nin genelinde heralde şu var textureleri düşürünce performans artışı olmuyor hele bu benim iki kere moralimi bozdu..
    cs:s oynayacaktım dx7'de dx9'daki fpsyi aynen bana geri postaladı, 30 fps ile cs:s oynatacak dx7'de ee ne anladım ben bu yatıştan?
    saçmalıklar saymakla bitmez tabi aklıma gelmeyen bi sürü sinir edici olay olmuştur..
    Ben olsaydım fps oyunları oynayan biri olarak asla Ati'yi tercih etmezdim..
    Ekleme yapayım: Orta seviye ekran kartlarında (eğer fps türü oyunlardan hoşlanıyorsanız) Ati tercih edilmemeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 7 Temmuz 2007; 6:27:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _quest1on_

göreceli kavram bunlar..sana göre iyi kart bana göre beş para etmez..
    Benim oynadıgım cod2'de iyi performans verseydi kral olurdu, ama ani saçma sapan iniş çıkışlar insanın sinirini allak bullak ediyor..
    Birazda benden kaynaklanıyor, nvidia'dan şaşmıyacaktım ama işte herkes x1650pro önerdi yaktılar başımı
    Ati'nin genelinde heralde şu var textureleri düşürünce performans artışı olmuyor hele bu benim iki kere moralimi bozdu..
    cs:s oynayacaktım dx7'de dx9'daki fpsyi aynen bana geri postaladı, 30 fps ile cs:s oynatacak dx7'de ee ne anladım ben bu yatıştan?
    saçmalıklar saymakla bitmez tabi aklıma gelmeyen bi sürü sinir edici olay olmuştur..
    Ben olsaydım fps oyunları oynayan biri olarak asla Ati'yi tercih etmezdim..
    Ekleme yapayım: Orta seviye ekran kartlarında (eğer fps türü oyunlardan hoşlanıyorsanız) Ati tercih edilmemeli..

Evet biraz da kişiden kişiye değişiyor. Kimi bu duruma kalite düşürünce FPS artmıyor diye bakarken, kimi de kaliteyi artırınca FPS düşmüyor diye bakabilir mesela.

• Ati Nvidia savaşımı yine
  • ATi kartların görünüşleri daha şekil duruyo ama oyunlarda nvidia tabiki
  • olaya finansal açıdan yaklaşmayı niye bu kadar abarttınız anlamadım sonuçta bunlar dev finansal şirketler ve bunların finansal durumlarıyla ilgilenen çok sayıda insan var üstelik bu şirketlerin borsada hisseleri dahi var bence siz direk ortamı gererek başlamışsınız yazılarınıza sonuçta herkesin tercihleri var siz bi marka alırken mutlaka kıyaslama yaparsınız çoğu zaman diğeri iyi olsa bile fanatik olduğunuz markayı tercih edersiniz zaten markaların marka olma amacı da bu bence olayı çekişme durumuna getiren olaya önyargıyla bakan bu arkadaşlar
  • ben benim dışımdaki kullanıcıların tercihlerini merak ettim bazı arkadaşlar saçma sapan bi şekilde ikilik çıkartmaya çalıştığımı düşünmüş bu beni üzdü asıl ortalığı karıştıranlar onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre824

ben benim dışımdaki kullanıcıların tercihlerini merak ettim bazı arkadaşlar saçma sapan bi şekilde ikilik çıkartmaya çalıştığımı düşünmüş bu beni üzdü asıl ortalığı karıştıranlar onlar

BENİ KASTEDİYORSUN GALİBA PEKİ MADEM BEN ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTİYORSAM BU TOPİĞİ KİM AÇTI BENMİ
  • ya ben burada bi kargaşa yaratmak için değil sadece kullanıcıların görüşlerini merak ettim sonradan da bu konuda yazdığıma pişman oldum zaten çok klişeleşmiş bi konu ve ben de bu konuda çok sıradan bir işin içine girdiğimi farkkettim aslında bunun gereksiz olduğunu farkkettim sanırım haklısın böyle sıradan bi konuyla milleti hiç meşgul etmemem gerekirdi böyle şeylerle uğraşmam ama bu seferlik özür dilerim aslında bu ekran kartı olayı tam olarak da hani sony mi yoksa philips mi gibi bi dava da değil haklısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.