Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Öncelikle lütfen konuya siyasi yorumlarda bulunmayın ...

    Çoğu konuda batıya özenip duruyoruz ve toplumumuzun nerdeyse % 50 sinde batiya karşı bir ezilmişlik hissi var ..Bu özenme durumu bazen o kadar ağır basıyor veya basması isteniyor ki çoğu zaman kendimiz olamıyoruz ve kendisi gibi olmak isteyen insanlarla çatışıyoruz n . örneğin

    avrupalı bir şarkıcı hiç bir antipati veya tepki korkusu olmadan boynunda haç işaretiyle klip çekip şarkısını söyleyebiliyor ama biz nerde bir dini tema görsek hemen suratımızı asıyoruz ..

    adamların papa sı neredeyse başbakan itibarı görüp fikir beyan edebilirken biz neredeyse yeşil rengi görünce AHA DEVLETE DİN KARIŞTI diyoruz ..

    yönetimde payları yok ama adamlar krallarına kraliçelerine tarihimizdir geçmişimizdir deyip sahip çıkıp el üstünde tutuyorlar hatta şu an soyun devamı olanlar bile yadırganmadan ingiltere prensi bilmem kim yok kraliçe bilmem kim diye göz önünde bulunabiliyor ve saygı görüyorlar ama bizde anca ölünce osmanlı soyundan bilmem kim bilmem nerde vefat etti diye 1,5 dakikalık bir haber oluyor o kadar ...

    hiç kimse neden kendisi olamadı bu ülkede ateist neden çıkıp rahat rahat ben ateistim diyemedi .. başörtüsü takana neden ** şimdi siz takarsanız yarın öbür gün takanla takmayan kutuplaşır en iyisi her yerde takmayın**dendi ..neden camiye cuma günleri dışında da gidene yobaz ; tanımadığı komşusuna günaydın diyen kıza yollu gözüyle bakıldı ..

    Neden hep elalem ne der dendi ya da elalemin neden hep söyleyecek birşeyi oldu ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapapakk -- 29 Aralık 2013; 3:40:02 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.