Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUİ KANG -- 30 Nisan 2011; 17:10:41 >

• kredi kartı bilgilerimi çaldırdığınız için teşekkür ederim, her zaman arkanızdayım, bilgilerimi koruyamamanız ne kadar güzel bir olay. anlayışla ve sevgiyle karşılıyorum ben bu tür şeyleri. tekrar teşekkür ederim

sevgilerimle, polyana

ben böyle bir destek maili gönderdim, nasıl olmuş mu?

töbe töbe ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronokrator -- 29 Nisan 2011; 20:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUİ KANG

Arkadaşlar hernekadar günlerdir PSN'nin kapalı olması biz Playstation severleri gerçekten üzmüştür.Bu konuda çeşitli spekilasyonlar konuşulup duruyor gerek Sony cephesinden uyarılar gerek bizler tarafından uydurulan birsürü şey.Kısacası burada kimsenin canı yandımı kimsenin kredi kartı boşaldımı harcama söz konusu oldumu ? Olmadı yanlış bilmiyorsam !! Bu durum böyle olsun Sony istermiydi bizlerin bu şekil günlerce PSN den magdur olmasını istermiydi istemezdi tabiki ama oldu bir grup hacker denen yaratık neyapmıs ne etmiş PSN'i hacklemiş bu insanların dünya üzerinde hackleyemeyecekleri hiçbir sistem yoktur yeterki istesinler gerekirse 24 saat uyumazlar bir yolunu bulup yaparlar bunu hiçbir sistem %100 güvenli degildir.

Bu zor zamanlarında biz PLAYSTATİON severler Sony'e destek çıkalım 15 gün PSN kapalı kaldı diye ne kalkıp konsol degistirecegiz ne bişey biz bu cihazla varız ve bu cihazla var olmaya devam edecegiz emin olunki Sony PSN açıldıktan sonra bizleri sevindirecek hamlelerde bulunacaktır.Burada xbox seven arkadaslarımızada saygı duyuyoruz zevkler ve renkler tartışılmaz ama kendilerinden tek ricamız sürekli olarak PLAYSTATİON'u ve PSN'i kötüleyip xbox ı göklere çıkaracak cümlelerden kaçınmalarıdır.Burada magduruz günlerdir magduruz herkesin siniri tavan yapmıs durumda morali bozuk bu yüzden xbox seven kardeslerimizdende destek bekliyoruz anlayış bekliyoruz.

Evet bu konun açılma sebebi Sony'e verdigimiz destek ve herzaman yanlarında oldugumuzu göstermek adınadır arkadaşlar.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

valla ne diyim.hayatınız bu alet olmuş.allah akıl fikir versin

• Bize ne yea, sony bize destek olsun.
  • Destek olsun diye toplanalım ve Sony'nin Japonya yada Amerikadaki merkezine gidip önünde Sony diye bağırarak Meksika dalgası yapalım.

Bu sırada diğer arkadaşlar içeride serverın bakımını gerçekleştirsin mesela ben ne yapayım buldum ISA yükleyeyim biride serverın tozunu alsın.

Burada kalan arkadaşlarda "Kronokrator" arkadaşımızın önerdiği maili atsın.

İşte iş bölümünü yaptık haydi desteğe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: LUİ KANG

Arkadaşlar hernekadar günlerdir PSN'nin kapalı olması biz Playstation severleri gerçekten üzmüştür.Bu konuda çeşitli spekilasyonlar konuşulup duruyor gerek Sony cephesinden uyarılar gerek bizler tarafından uydurulan birsürü şey.Kısacası burada kimsenin canı yandımı kimsenin kredi kartı boşaldımı harcama söz konusu oldumu ? Olmadı yanlış bilmiyorsam !! Bu durum böyle olsun Sony istermiydi bizlerin bu şekil günlerce PSN den magdur olmasını istermiydi istemezdi tabiki ama oldu bir grup hacker denen yaratık neyapmıs ne etmiş PSN'i hacklemiş bu insanların dünya üzerinde hackleyemeyecekleri hiçbir sistem yoktur yeterki istesinler gerekirse 24 saat uyumazlar bir yolunu bulup yaparlar bunu hiçbir sistem %100 güvenli degildir.

Bu zor zamanlarında biz PLAYSTATİON severler Sony'e destek çıkalım 15 gün PSN kapalı kaldı diye ne kalkıp konsol degistirecegiz ne bişey biz bu cihazla varız ve bu cihazla var olmaya devam edecegiz emin olunki Sony PSN açıldıktan sonra bizleri sevindirecek hamlelerde bulunacaktır.Burada xbox seven arkadaslarımızada saygı duyuyoruz zevkler ve renkler tartışılmaz ama kendilerinden tek ricamız sürekli olarak PLAYSTATİON'u ve PSN'i kötüleyip xbox ı göklere çıkaracak cümlelerden kaçınmalarıdır.Burada magduruz günlerdir magduruz herkesin siniri tavan yapmıs durumda morali bozuk bu yüzden xbox seven kardeslerimizdende destek bekliyoruz anlayış bekliyoruz.

Evet bu konun açılma sebebi Sony'e verdigimiz destek ve herzaman yanlarında oldugumuzu göstermek adınadır arkadaşlar.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

valla ne diyim.hayatınız bu alet olmuş.allah akıl fikir versin

aynen ya psn in kapatılmasının hiçbir eksik yanını görmedim sanki babamızın oğlu sony

• Trajikomik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barclay

Bize ne yea, sony bize destek olsun.
  • Çay çekin Lui abime.

Düzeltme: Çay yerine çam yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 29 Nisan 2011; 21:07:37 >
  • he en büyük sony
  • Amann canı sağolsun sonycimin bu arada kim maddi olarak zarar görmüş ise pm den ulaşsın ben bütün zararları karşılarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 29 Nisan 2011; 21:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Amann canı sağolsun sonycimin bu arada kim maddi olarak zarar görmüş ise pm den ulaşsın ben bütün zararları karşılarım

• Sony sıkıştığında Türkçe bilgilendirme e-maili atacağına,cihaz menüsünü Türkçe yapsın !!! sonra benden yanında olmamı ve destek vermemi beklesin
  •  SİLİNEBİLİR..

Destekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

SİLİNEBİLİR..

Destekliyoruz..

Saygı duyarız.

• kredi kartı bilgilerim alın sizin olsun umrumda değil yeterki sony zarar görmesin

• Nekadar çok içi boş yorum var inanması güç..

Adam yazmıs ama aynen cebime zarar gelmedigi sürece destegimi ne diye esirgeyim..
  • sony nin şuanda spotcudan farkı kalmadı ne destek olucaz sony bize kendini affettirsin başta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dLife

sony nin şuanda spotcudan farkı kalmadı ne destek olucaz sony bize kendini affettirsin başta

Spotçular bile emin ol şu an $ony'den daha iyi.Adamlar nerden para alabiliriz milleti soyarız diye psn hackletti abi olacak iş değil.Baktı dlc'lerde para getirmiyo cilala parlat oyunlarda satmıyo.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.