Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 18 Mayıs 2005, 19:07:48 >



  • hayatım boyunca bir bisikletim olsun istedim, artık çalışıyorum hayatın itilmişliğinden soyutladım kendimi diyodim bisikletimin olmadığını farkedene kadar kaça satarsın kanki
  • mail adresim kfu1453@hotmail.com
    bu kadar alenen yazmak ne kadar güvenli bilmiyorum ama neyse

    kızlar yoğunluk olmasın hepinize cvp yazıcam

    kanki şaka bi yana çok ciddiyim

    D]
  • mail attım
  • How much price?
  • mailini aldım fiat göremiyorum
  • fiatıda gördüm sana mail attım :)
  • şu fiyatı bizde görsek? 300 liradan fazla mı istiyorsun arkadaşım?
  • o bisiklet en az 150 200 vites sistemi falan hepsi süperr?! zaten alman marka?! şekli yeter..
  • o bisikletin kadrosu neee abiii???7kg yaaa....cromoly iştee...kadro dediğin max 2kg olmalı..cromoly=su borusu
  • 500 den aşağı gitmezzz
  • ne kadar hala göremedim benden 50 kağıt çalışır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bikerboy

    o bisikletin kadrosu neee abiii???7kg yaaa....cromoly iştee...kadro dediğin max 2kg olmalı..cromoly=su borusu

    Kardeş belki bisiklet şekil olarak iyi olmayabilir ama cromoly=suborusu diyorsan sen bu işi asla bilmiyorsun demektir. Ayrıca 2 kg kadrolar genelde karbon olur ve iyi modelleri 2000$ dan başlar. Cannondale, trek ve scott markalarda bile 2 kg duymadım ben. (kaldıki dünyadaki en ünlü 3 marka bunlardır.) Cro-Moly kadrolar piyasadaki suborusundan yapılan kadrolara nazaran oldukça dayanıklılar ve oran ne kkadar fazla olursa paslanmaya o kadar izin vermez. Yani suborusu ile aleminyum arası birşey. Eski Peugeot bisikletim Cro-moly idi ve şimdi yeni sahibini bile eskitti




  • Bisiklete 220$ istiyorum arkadaşlar, gerçekten ucuz bir fiyat.
    Bisiklet fiyatını satın aldığım yer ile de görüşerek belirledim, kendilerinin 2.el mağazasında değerlendirebileceklerini söylediler, orada da satılabilir, burada da.

    Alan kişinin yaklaşık 20-25$ masrafı olacak, 250$ toplama ben de yaptırıp verebilirim yada adres veririm oradan alınabilir yedek parçaları.

    bu bisiklet 14 yaşında, yorumları ona göre yapın lütfen
  • someone ne diyosunn senn yaaaa...carbon kadrolar 1200gr civarıı.titanium kadrolar 1300gr civarı.....benim alüminyum kadroo =1600GR.....senin bişey bildiğinn yokk..sen treklerin,hele hele cannondale ların kadroları kaç gr zannediyosunn..hiçbiri 2kg ı geçmezz....cromoly=su borusu gırgırına dedimmm..cromoly mtb bisikletlerde bi işe yaramayan gereksiz sağlamlıktırr.cromoly bmx lerde kullanılırr..7kg mtb bisiklet kadrosuu çokkkk yükksekkk birr rakammdırrr.gitt öğrennn,öyle forumda yazzz...mtb kadrosunda alüminyum en uygunudurr..titanium zaten bulamazsın.carbonlar en hafifidirr.onlarda 1200gr falandırr..
  • all buda sana linkk.bu arada dünyadaki en ünlü üç marka diee trek,cannondale,scott ı belirtmişsinn.bu sıralamada giant>trek,scott..ama cannondale için bunu söyleyemem.trekler zaten artık iyice dandikleştii.linkteki giant xtc 1500gr alüminyumm..hani carbonlar 2000gr dan başlardıı???http://www.kackarbisiklet.com/tr/urun_detay.asp?productID=155&cat=Kadrolar........bak bu diğer link teki bisikletinde arka üçgeni carbon,gerisi slüminyumm.ağırlığı 1250gr...http://www.giant-bicycles.com/uk/030.000.000/030.000.000.asp?year=2005&model=10138




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bikerboy

    someone ne diyosunn senn yaaaa...carbon kadrolar 1200gr civarıı.titanium kadrolar 1300gr civarı.....benim alüminyum kadroo =1600GR.....senin bişey bildiğinn yokk..sen treklerin,hele hele cannondale ların kadroları kaç gr zannediyosunn..hiçbiri 2kg ı geçmezz....cromoly=su borusu gırgırına dedimmm..cromoly mtb bisikletlerde bi işe yaramayan gereksiz sağlamlıktırr.cromoly bmx lerde kullanılırr..7kg mtb bisiklet kadrosuu çokkkk yükksekkk birr rakammdırrr.gitt öğrennn,öyle forumda yazzz...mtb kadrosunda alüminyum en uygunudurr..titanium zaten bulamazsın.carbonlar en hafifidirr.onlarda 1200gr falandırr..



    tartışmanızı lütfen özel mesaja veya msn'e taşıyın.

    bisikletim 14 yaşında, şimdiki karbon vs. gibi ileri teknolojiler o zaman chromolly için de söylenirdi, ben oldukça yüklü bir meblaya almıştım bisikletimi.
    senin linklerdeki kadrolar 600£ civarı, yani sadece kadrosu 1500 YTL ediyor.

    bu arada bisikletim mtb değil cb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 18 Mayıs 2005, 14:57:21 >




  • ewt..citiy bikee..ben senin bisikletine bişey demiyorumm.14yıllık sonuçtaa.bayaa eskii.o zamanlar zaten alüminyum,carbon falan fazla kullanılmazdı bisiklet piyasasındaa.ben arkadaşın ukalalık yapmasına karşılık o yazıları yazdımm..kimse yanlış bilgilendirilmesinn.arkadaşın verdiği bilgiler yanlış bilgilerdii..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bikerboy

    ewt..citiy bikee..ben senin bisikletine bişey demiyorumm.14yıllık sonuçtaa.bayaa eskii.o zamanlar zaten alüminyum,carbon falan fazla kullanılmazdı bisiklet piyasasındaa.ben arkadaşın ukalalık yapmasına karşılık o yazıları yazdımm..kimse yanlış bilgilendirilmesinn.arkadaşın verdiği bilgiler yanlış bilgilerdii..

    Ya neticede 600 gr fark olupta 2 kg ın altına inmiş olsalar bile bu ilana cevap vermen senin tam bir ukalalık Önce ne yapmaya çalıştığını bir tart sonra yorumunu jeton düşene kadar oku. Kusura bakma meke kardeş ama ölücüler veya çamurculardan 2. el bu hale geliyor. Ayrıca Trek kadrolara laf söyleyen zatı muhterem bu sene en fazla hangi bisiklet prim yapmış bi kabuktan kafasını çıkarsın öğrensin. Neticede 14 yıl bile olsa Cro-moly kadro senin gibi 10 nesil eskitir ve kullanım amacı bellidir zaten. Cannondale hariç diğer tüm marka bisiklet kadrolarını kırmak kolaydır. Özelliklede karbon olanları. Ayrıca adam gibi karbon olanlardan bahsediyorum giriş seviyesi modeller istersen ben sana zaten 1000$ a da bulurum. Keşke özelden sorsaydında bilmişlik taslayıp ahkam kesmeseydin...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.