Şimdi Ara

Silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • An itibariyle oyunu bıraktım, zaten çok zamanımı ayıramıyordum artık 1-2 saatimi Assasins Creed Origins, RDR2, Witcher 3 gibi oyunlara ayıracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt

    Bunların hiçbiri metin2'nin çeyreği kadar zevk vermiyor ya azcık oynadıktan sonra sıkıyor. RDR2 muhteşem oyundu mesela şimdi dönüp tekrar oynamam sıkıldım çünkü, Forza Horizon 5 aldım dün akşam 2 saat oynayıp kapattım. Yani diyeceğim o ki metin2'nin köyde yaptırdığı sohbetler bile bambaşka.



    MoW şuan can çekişir vaziyette, çok fazla online kaybetti. Ben de fırsattan istifade başka PvP serverları indirip deneyeyim dedim ama yok abi gerçekten yarım saat bile dayanamıyorum, gözlerim acıyor resmen. Singapur deneyim dedim mesela, ki pazar sistemine hayran kaldım, yine de öyle sıkıcı bir yapısı var ki sadece metine tıklayıp drop alıyorsun kimseyle iletişime girme zorunluluğunda değilsin oyundaki her şey ezbere, yerler drop dolu falan.


    Şahsi fikrim olarak MoW'da RMTnin eskisi gibi yasallaştırılması lazım. Güzel 1-2 büyük güncelleme de gelirse WoM2 gibi arkasına kolayca rüzgarı alacağını düşünüyorum.





  • SequentiaL kullanıcısına yanıt

    RDR2 ve Witcher 3 ü PS4’te oynamıştım PC’de tekrar oynayasım geldi, aslında asıl oynayacağım Total War Warhammer, M&B Bannerlord falan. Şu eski yadigar xbox 360’mı bi getirttirebilsem aslında full Skyrim akacağımda Silinebilir. 


    Oyunun ilk haftaları inanılmaz güzeldi hatta arada bir sabahlıyordum ancak öyle bir durma noktasına geldi ki kısıtlı zamanımı harcamak istemedim, çar öyle duruyor. Oyuncu sayısı artsın tekrar girmek isterim elbet. Yani bir süre sonra ben neye uğraş veriyoruma dönüyor. WoM2’de bile 30-55 level arası kaç tane duello dönmüşümdür hatta bir ara 55’te uzun bir süre kalmıştım. Bu serverda sadece metine ks atanları kestim o kadar. Yani oyuncu sayısı artsa sıkıntı yok item satılmıyor bile. İç itemler hepsi tamam kask kalmıştı sadece. Full kule dönecektim sonra Dr House akacaktım güya. Bulunduğum loncada bir ben kaldım SANSAL falan olsun Hitoo olsun hepsi gitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tabii WoM2 ile söylediklerim 2015 zamanı içindi, son zamanları nasıldı bilmiyorum o zamanlar üniversitede olduğumdan bırakmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt

    Seni tekrar aramızda görürüz umarım hocam, kolay gelsin işinde de. :)

  • SequentiaL kullanıcısına yanıt

    Sağol hocam teşekkür ederim gidiyorum ama ansızın geri gelebilirimSilinebilir. 


    Seninde hayatında başarılar diliyorum umarım dilediğin yerlere çabucak gelirsin. Silinebilir. Silinebilir. Silinebilir. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 22 Aralık 2021; 17:30:17 >
  • Yılbaşı eventinin sonlarına yaklaşıyoruz, discord üzerinden screenshot eventi yapıldı en çok beğenilen benim paylaştığım görsel oldu, ödül olarak ise kostüm verdiler.


    Silinebilir.



    Son birkaç haftadır simyalarımı tamamlamaya çalışıyorum. Şimdilik CL4 ile CL5 arasında bir dengesizlik var sadece %1 fark ediyor ama bu konu hakkında çalıştıklarını söylediler. Ocak ayında beta güncellemesinin ve çoklu dil desteğinin geleceğini söylüyorlar. Oyunun reklamını yapmak için bu güncellemeyi bekliyorlarmış, hayırlısı bakalım...



    Silinebilir.




  • Aralık ayının sonlarına doğru geliştirici ve oyun tasarımcısının ekipten ayrılmasıyla bütün geliştirme süreci durmuş tabi biz bunu yeni öğreniyoruz :) Sunucuya başlamadan önce yazdığım mesajda bile ekip hakkında soru işaretlerimin olduğunu belirtmiştim. Planladıklarına göre sessiz sedasız bir açılış ve ardından gelen güncellemelerle birlikte WoM tarzında bir sunucu hedefleşmişler ama topluluk dinamiğinin 10 yıl öncesinden farklı olduğunu hesaba katamamışlar. Hikaru denen başarısız herife yardım etmek için çok çabaladık ama gerçekten adamın gram umurunda değil. Şu oyunun dosyalarını alın beş tane liseliye verin çok daha kaliteli iş yapacaklarına yemin edebilirim. Ben ilk defa bir topluluğun yardıma bu kadar hevesli olduğunu, aynı zamanda takımın ise oyuncularına karşı bu kadar umarsız olduğunu gördüm.


    Ekipte çabalayan tek kişinin bizim Medivh olması ve kendisine inatla GM yetkilerinin verilmemesi bile zaten tek başına bir nefret konusu. Kendisi de bu sirk ortamından bıkmış olacak ki ekipten ayrıldığını açıkladı. Yıllardır arkadaş olmamıza rağmen oyun içinde bana tek bir yardımı bile dokunmadan her seferinde adaletli davranan, yabancıların bile favori adamı, nevi şahsına münhasır tarzıyla hepimizin aklına kazınan Medivh'e teşekkür ederim, kendisi çok daha iyi yerlerde çalışmayı hak ediyor.


    Uzun lafın kısası eğer bir mucize olmazsa sunucu yakın zamanda kapanacak. Yıllar sonra aynı ortamda eski dostlarla oynamak çok güzeldi. Kendinize iyi bakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 11 Ocak 2022; 13:0:23 >




  • Oyunla ve Admin ile herhangi bir ilişiğim kalmamıştır. Sunucu bu saatten sonra yeni geliştirici bulup toparlasa dahi bir şey değişmeyecektir. Uzak durunuz. Kendisinin bu işte tutkusu yoktur, yeteneği de yoktur. Bunlar olsa dahi bu ideali ve birikimi destekleyecek maddiyat ve sermayeye sahip değildir. En başta sorumsuz bir insan olarak hepimizi gölgede bırakmış ve bilmemiz gereken en basit şeyleri dahi bizden gizlemeye sonuna kadar devam etmiştir. Tüm bu yaptıklarına bahane olarak da Gameforge'un radarına takılmamaya çalıştıklarını öne sürmüştür.


    Çok basit buglar, sistemsel aksaklıklar ve içerik dengesinin ayarsız olması gibi çözümü kolay şeyleri bir kenara bırakırsak, durduk yere değiştirilen başta kasma yöntemleri ve artı basma gibi kök sistemlerde radikal değişiklikler yapılması oyunu daha çekilmez kılmıştı. Zor PVP'lerin hepsi için konuşamam ama WoM2 adına konuşursak, 8 yıl boyunca yapılan değişikliklerin ve modernleştirmelerin muhakkak makul sebepleri vardı ve kaçınılmazlardı. Sen kalkıp bu kadar yıl süren geri bildirim ve gelişmeyi yok sayarsan projeni de yok sayarlar ve sen de yok olursun. Metin2 zaten ilkel bir oyun ve katlanması zor bir çok yanı olan bir o kadar ilkel sistemleri ve noksanlıkları var; bir de alıp daha ilkel ve yapay bir şekilde zorlaştırmak akıl kârı değildi zaten ve neticeyi de görüyoruz.


    Metin2 benim için WoM2'den sonra gerçekten bitmiş, bu oyunla tekrar tescil etmiş oldum.





  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt

    hele şükür.. tianda oynayacakmısın ?

  • SequentiaL kullanıcısına yanıt

    Ne oldu yine RMT yaparken mi yakalandınız Silinebilir. 

  • kanka tamam ya atıcaz upvoteunu sıkma sen canını

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.