Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konu silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 11 Şubat 2019; 0:0:46 >



  • resim gtx1060 , ilan baslıgı gtx1070



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgar84 -- 15 Haziran 2018; 9:56:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulgar84

    resim gtx1060 , ilan baslıgı gtx1070
    Düzenliyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mining için kullanılması büyük sorun değil ama bu dual serilerinin soğutmaları biraz sorunluymuş. mining için muhtemelen yine alıcı bulacak. ısı değerlerini ve miningte kazı değerlerini paylaşırsanız fan değeriyle birlikte. ortam ısısı da eklenirse mining için alacaklar ne alacağını bilmiş olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiickimse

    mining için kullanılması büyük sorun değil ama bu dual serilerinin soğutmaları biraz sorunluymuş. mining için muhtemelen yine alıcı bulacak. ısı değerlerini ve miningte kazı değerlerini paylaşırsanız fan değeriyle birlikte. ortam ısısı da eklenirse mining için alacaklar ne alacağını bilmiş olur.
    Kartları tek tek test ettim %100 yük altında 72-73 dereceyi geçmediler, soğutmayla ilgili herhangi bir problemleri yok. Mining potansiyelini bilemiyorum zira fazla kazsın diye herhangi bir işlem yapılmadı, stok 1070 ne kazıyorsa onu kazmıştır.
  • Ya miningle ilgili hiç bilginiz yok ya da yalan söylüyorsunuz. Ha bir ihtimal de sahibi size yalan söylüyor. Bir işlem yapılmadı diye bir şey yoktur. Gpu-downclock, ramler overclock yapılır mining yapılırken. 32 kazacak şey niye 25 kazsın aynı elektriği tüketirken. %100 yük altında ve %100 power limitte 72 73 dereceyi geçmiyorsa aşırı iyi ama ben buna ihtimal veremiyorum. Neyse alan test ederek alır herhalde. Fiyat da yüksek değil, gerçi 1750'ye de de Ankara'da veren vardı aylarca satamadı ama bilemiyorum mining korkusundan mı alınmadı, satıcının ilgisizliğinden mi.

    yani özetle ramler hızaşırtılır, gpu biraz hız düşürülür. power limit düşürülür 70 gibi.. mining 1070 ile böyle yapılır. 2 yıl garantisi devam eden bir kartla da mining yapıldı diye korkmasına gerek yok kimsenin.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Bir ekleme yapalım. Sizin söylediğiniz ETHash algoritmaları için geçerli. Her algoritmada memory OC ve GPU downclock yapılmıyor. Bunun tam tersi ile çalışan algoritmalar da var. NV kartlar da kazım da kartlara bir kastınız yoksa genelde %65-%85 TDP ile yapılır. %100 TDP'ye çoğu durumdam göre aynı sonuçlar çok daha az yakarak elde edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 30 Temmuz 2018; 16:30:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.