Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ostard -- 15 Şubat 2016; 15:59:30 >



  • Ostard kullanıcısına yanıt
    garantisi olmadan bir telefonu ben açıkçası kullanmam ürün ne kadar kaliteli de olsa garanti önemli size şuan az para vereceğiniz için mantıklı geliyor ola bilir ama ileri de bir gün ikinci el olarak satıp üst model almak istediğiniz de bir o kadar zarar edeceksinizdir. Ayrıca 5s in varsa 6 almasan büyük bir kaybı olmuyor 7 olsa tamam derdim ama 6 gerek yok ki üstelik garantili bir telefonunuz varmış. Ben şu an 6 Plus kullanıyorum 6s Plus çok dikkatimi çekiyor ama almayacağım 7 Plus bekliyorum eylülde tanıtılır ekim ortası türkiye de olsa alınır ikinci el de garantili ise telefonunuz pek zarar etmiyorsunuz bence almayın 7 yi bekleyin hem para cebinizde kalır hem karlı çıkarsınız.

    ...................
    Ama siz zaten satmışsınız telefonu :)
    Bence garantili bir 6 ya yönelin. Ama dikkatli olun kasa da çizik ezik deformasyon garanti durumunu çok etkiliyor ekranda ufacık bir çatlak zede dahi olsa almayın .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmurat3551 -- 15 Şubat 2016; 15:49:33 >




  • 2 yıl garantili telefonu 1200 e satıp, dandik kasalı ve her an elinde patlayabilecek kapasitede bi cihaza garantisiz olduğu halde ekstra para verip almak? Hemde arada ahım şahım hiç bi özellik farkı yokken. Hemde diğerinin karizması yenisine çocuk muamelesi yaparken. Enteresanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.