Şimdi Ara

silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 15 Nisan 2012; 0:14:01 >

• Çünkü öyle birşey için çıkıyorsun.

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li
  • olum kezban bulmayın böyle.hepsi ayrı bir olay.heheeeyy biraz önce öpüştük ama eline dikkat et boynumda çünkü yoksa k*zl*ğım bozulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 13 Nisan 2012; 19:34:30 >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • ne boynu koçum direk dalmışın memelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 13 Nisan 2012; 19:37:40 >
  • Azcık uyanık olun "Ne demek istiyorsun sen ya" diye sağlam kanal yapacaksınız üste çıkacaksınız. Kızlara onların silahından başkası işlemez ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SİLİNDİ]
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNDİ
    9 ay önce açıldı
    SİLİNDİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ilk buluşmada olur öyle
    uzun süreli ilişki olsa burda sormazsın zaten
    yanlısıkla göğsüne felan deydin belki ?

2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 15 Nisan 2012; 0:14:29 >
    sana tavsiye hocam böyle cinsellik işin içine girince bırak ilk adımı o atsın gün gelir sende dikkat et dersin
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Bu gibi durumlarda böyle içerleyeceğine kendisine sorsana. Niye böyle dedin, ne yaptım ki demek çok mu zor geliyor? Belki de yanlış anladın ve kuruntuluk ediyorsun..

+1

Kendisine sor ögren öyle hemen ayrilirsan kiz seni yanlis anlicak bu benimle sirf onu yapmak için çikti diye düsünür ve en en kötüsü arkadaslariyla paylasir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 15 Nisan 2012; 0:14:46 >
  • yemin ederim kız arkadaşım bana böyle bişey yapda suratına bile tükürmem. tekmeyi basarım bi tarafına. yapman gereken basit kardeş. yol vericeksin ve gidecek. bunu da şöyle yap: kızı bi cafeye çağır. yanına gelince ayağa kalk ama mesafe koyarak uzaktan sarıl. haliyle kız sana neden uzak durduğunu soracak.sen de "yanlış biyerlerine değmeyeyim...namusunu koruman lazım değil mi? " de sonra da yolver gitsin.kız sana açık açık hakaret etmiş. seni sapık olarak görüyor. açıkçası böyle bir olaydan sonra nasıl yüzyüze bakacaksınız anlayamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim öperken zor gelmiyo da sorarken mi zor geliyo. böyle birşey için çıkıyormuşum gibi olacak diyosun, namuslu ayağına mı yatıyo acaba diyosun. sen zaten kızı bi yere koymuşsun, bizden destek bekliyosun gibime geldi.

Orijinalden alıntı: Draco Von Hagen

yemin ederim kız arkadaşım bana böyle bişey yapda suratına bile tükürmem. tekmeyi basarım bi tarafına. yapman gereken basit kardeş. yol vericeksin ve gidecek. bunu da şöyle yap: kızı bi cafeye çağır. yanına gelince ayağa kalk ama mesafe koyarak uzaktan sarıl. haliyle kız sana neden uzak durduğunu soracak.sen de "yanlış biyerlerine değmeyeyim...namusunu koruman lazım değil mi? " de sonra da yolver gitsin.kız sana açık açık hakaret etmiş. seni sapık olarak görüyor. açıkçası böyle bir olaydan sonra nasıl yüzyüze bakacaksınız anlayamıyorum.

çay çekin abime

Orijinalden alıntı: Draco Von Hagen

yemin ederim kız arkadaşım bana böyle bişey yapda suratına bile tükürmem. tekmeyi basarım bi tarafına. yapman gereken basit kardeş. yol vericeksin ve gidecek. bunu da şöyle yap: kızı bi cafeye çağır. yanına gelince ayağa kalk ama mesafe koyarak uzaktan sarıl. haliyle kız sana neden uzak durduğunu soracak.sen de "yanlış biyerlerine değmeyeyim...namusunu koruman lazım değil mi? " de sonra da yolver gitsin.kız sana açık açık hakaret etmiş. seni sapık olarak görüyor. açıkçası böyle bir olaydan sonra nasıl yüzyüze bakacaksınız anlayamıyorum.

s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 15 Nisan 2012; 0:15:09 >

Orijinalden alıntı: car_26

ilk buluşmada olur öyle
    uzun süreli ilişki olsa burda sormazsın zaten
    yanlısıkla göğsüne felan deydin belki ?

Fotograf cekerken basima geliyor hep, sagdan solda geliyorlar. Cekmiyorlarda oyle duruyorlar, poker face durmaya calisiyorum fotograflarda. Recep ivedik gibi olmuyor en azindan.
    Zeki Alasya (Nuri), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Nilgün Belgün (Eleni), Onur Şan (Seyit), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Timur Acar (Arif), Pınar Aydın (İpek),Tarık Ündüz (Emre), Alp Kırşan ( Çınar)
    Senaryo : Resul Ertaş Yönetmen : Yaşar Seriner Yapımcı : Erler Film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.