Şimdi Ara

silindi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • affeder bu kız seni merak etme.
  • KARDEŞİM Bİ KIZ İÇİN MAYMUN YAPMAYIN KENDİNİZİ YAZIK DEGİLMİ KENDİNİ BU KADAR ÜZMÜŞSÜN İNAN DEGMEZ YÜZÜK FELAN ALIRSAN BU KIZ SENİ İLERDE YİNE TERKEDER ..YÜZ VERME SAKIN FAZLA O KENDİNE BAŞKASINI HEMEN BULUR AMA SENİN GİBİSİNİ BULAMAZ ŞEYTAN AZAPTA GEREK UNUTMA ....
  • gecen benimkiyle tartıştık biraz baktım telefonu acmıyo mesaj atıyorum cevapda vermiyo dedim bu son mesaj cevap vermezsen herşey bitmek üzere baktım iki saniye sonra canım beni yanlış anlama seni seviyorum gibisinden laflar.....ne gıcık ya bu kız milleti kızdımı güzellikten anlamıyo hiçbiri
  • şöyle şeyleri hatırlatıp durmayın kafama sıkıcam sonunda dert dert dert yalannnn yalannnnn yalanlardan nefret ediyorum yalannnnnn
  • Güzin ablaya yazdın mı derdini?
  • Ben bu dediğini yaptım ama hiçbir işe yaramadı. Ama zamanı yanlıştı, zaten bana bitti dediği günden beri hep ona onu sevdiğimi, onsuz olamıycağımı anladığımı ve bunun gibi onu hep yücelten mesajlar attım. Bu sayede epey havalara girdi ve kendince ipleri eline aldığını sanmaya başladı. Ama dedim ya, yüzük günündeki tavrıyla belli olacak herşey. Aynı kafada gitmeye niyetlenirse araya uzun bir süre ayrılık da girebilir diye düşünüyorum. Ona, bana bitti dediği günden beri tek yapmadığım şey, benim de biterse bitsin, gibi lafları henüz dememiş olmam. Yani bensizliği henüz yaşamadı, benim hep onun peşinden gideceğimi düşünüyor, beni avucunun içine aldığından emin görünüyor ama ben bunları burda yazıyorsam pekçok şeyi farkettiğimi gösterir, bunu gerekirse ona da diycem tabii.. Ben iki yıl boyunca bu kızın bu yüzünü hiç görmemiştim, bu olay neticesinde bana böyle de davranabileceğini görmüş oldum. Çok kötü oldu aslında, gözümde büyük bir değerini kaybetti ama ben bugüne kadar hep sabrettim, emeğim boşa gitmesin diye, yakında herşey belli olacak inşallah. Bana bu tarz devam edecek izlenimi verirse bir yere kadar devam ettiririm ama düzelme eğilimine geçerse herşeye gerçekten yeniden başlarım.
    quote:

    Orjinalden alıntı: baar555

    gecen benimkiyle tartıştık biraz baktım telefonu acmıyo mesaj atıyorum cevapda vermiyo dedim bu son mesaj cevap vermezsen herşey bitmek üzere baktım iki saniye sonra canım beni yanlış anlama seni seviyorum gibisinden laflar.....ne gıcık ya bu kız milleti kızdımı güzellikten anlamıyo hiçbiri




  • İlerde o beni terkedemiycek, hele ki bir barışalım, yeniden başlasın, herşeyin bir yolu vardır. Yüzüğü vermem lazım, olaya yeni bir boyut kazandırmam gerek, yoksa sıradanlıkla kalıp bitecek bence de..
    quote:

    Orjinalden alıntı: baar555

    KARDEŞİM Bİ KIZ İÇİN MAYMUN YAPMAYIN KENDİNİZİ YAZIK DEGİLMİ KENDİNİ BU KADAR ÜZMÜŞSÜN İNAN DEGMEZ YÜZÜK FELAN ALIRSAN BU KIZ SENİ İLERDE YİNE TERKEDER ..YÜZ VERME SAKIN FAZLA O KENDİNE BAŞKASINI HEMEN BULUR AMA SENİN GİBİSİNİ BULAMAZ ŞEYTAN AZAPTA GEREK UNUTMA ....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shadoww

    Ben bu dediğini yaptım ama hiçbir işe yaramadı. Ama zamanı yanlıştı, zaten bana bitti dediği günden beri hep ona onu sevdiğimi, onsuz olamıycağımı anladığımı ve bunun gibi onu hep yücelten mesajlar attım. Bu sayede epey havalara girdi ve kendince ipleri eline aldığını sanmaya başladı. Ama dedim ya, yüzük günündeki tavrıyla belli olacak herşey. Aynı kafada gitmeye niyetlenirse araya uzun bir süre ayrılık da girebilir diye düşünüyorum. Ona, bana bitti dediği günden beri tek yapmadığım şey, benim de biterse bitsin, gibi lafları henüz dememiş olmam. Yani bensizliği henüz yaşamadı, benim hep onun peşinden gideceğimi düşünüyor, beni avucunun içine aldığından emin görünüyor ama ben bunları burda yazıyorsam pekçok şeyi farkettiğimi gösterir, bunu gerekirse ona da diycem tabii.. Ben iki yıl boyunca bu kızın bu yüzünü hiç görmemiştim, bu olay neticesinde bana böyle de davranabileceğini görmüş oldum. Çok kötü oldu aslında, gözümde büyük bir değerini kaybetti ama ben bugüne kadar hep sabrettim, emeğim boşa gitmesin diye, yakında herşey belli olacak inşallah. Bana bu tarz devam edecek izlenimi verirse bir yere kadar devam ettiririm ama düzelme eğilimine geçerse herşeye gerçekten yeniden başlarım.
    quote:

    Orjinalden alıntı: baar555

    gecen benimkiyle tartıştık biraz baktım telefonu acmıyo mesaj atıyorum cevapda vermiyo dedim bu son mesaj cevap vermezsen herşey bitmek üzere baktım iki saniye sonra canım beni yanlış anlama seni seviyorum gibisinden laflar.....ne gıcık ya bu kız milleti kızdımı güzellikten anlamıyo hiçbiri


    Yazık ya!Bir maça da 10-0 yenik başlanmazki.Neyse olan olmuş (hatta olacak: Yüzüğü vermeye gittiğinde o yüzüğü kafana yiyeceksin sonra anlayacaksın kızlara değer verilmeyeceğini).Şimdi ne desek boş.İnsanoğlu yaşamadan anlamak istemiyor.Şimdiden geçmiş olsun.




  • Yüzüğü kafama yemem, çünkü hemen takmıycam, ortam müsait hale gelirse, yani konuşmanın seyrine göre hareket edecem. Olmadı, en son vedalaşırken ona bunu hediye olarak verecem. Gerisinde ne yaparsa yapsın. 10-0 bence de haklısın, ama maçın bitmesine bence çok var. Bir de bunun rövanşı olacak..
  • Maç bitmiş, herkes evine gidiyorda senin haberin yok.Yazık oldu yüzüğe verdiğin paraya.Aslında durumu 10-1 yapma şansın var.Buluşmaya gitmeyiverirsin olur biter.Kız aradığında "ben gelemiyorum, işim çıktı." dersin.Bak sonra kız sen gelmedin diye nasıl kuduracak.Birazda ilgilenmiyor gibi görünürsen kız sana yüzük aramaya bile başlar.
    Not: Eğer kız seni gerçekten sevmiyorsa kudurmaz, olay bittiğinle kalır(hoş, zaten bitmiş ya!).Aslında kızın seni sevip sevmediğini buluşmaya gitmeyerek anlayabilirsin.Eğer gitmediğin zaman seni arayıp nerede kaldığını sorunca sende işinin çıktığını söylediğinde eğer hiç bir tepki vermeden sakince "iyi tamam madem bir daha görüşmeyelim, bendende randevu falan isteme" gibi bir cevap verirse kız seni sevmiyordur, bundan sonra kıza yapacağın herhangi bir hareket yüzsüzlüğün kralı olur.Eğer buluşmaya gitmediğinde sana telefon açılıyor bir ton hakaret yiyorsan bilki bir umut vardır(yalnız bu olaydan sonra kızı aramaman senin yararına olur).Eğer randevuya gitmediğinde bir telefon bile açılmamışsa sen çoktan unutulmuşsunda haberinde değil derim.
    İstersen bir dene, nasıl olsa batmışın buruna kadar bende sana peçete getirdim. En azından bir işe yarar, belkide kızın gözünde "zavallı" durumuna düşmekten kurtulursun.




  • bak elimden geldiğince okudum ve yardımcı olmak isterim.

    arkadaşım anladığım kadarıyla peşinden çok koşmuşsun ki bu yanlış.şöyleki yanlış. kıza onu ne kadar sevdiğini hissettiryorsun ve o bundan kuvvet alarak kaprislerini ve içindeki gizli kalmış egolarını tatmin ediyor olabilir.

    onu ara ve şunları söyle.

    seni ne kadar sevdiğimi göstermek için yaptıklarımı biliyorsun ama benimde bir gururum var. benim sana karşı olan aşkım ile gurumumu karşı karşıya bırakma. seni seviyorum, istiyorum ama herşey bitti diyorsan daha fazla uzatmakta istemiyorum. uzadıkça çok fazla acı veriyor ve kendime kötü birşey yapmak istemiyorum.

    ve gayet ciddi ol.yani o anın son ve tek an olduğunu anlasın. ya evet yada hayır diyeceğini ve sonrasının olmayacağını bilsin. evet derse ne güzel ama hayır derse senide bizide uraştırmasın. şunuda ekleyeyim: hayır derse anla ki işte seni telafisi olmayacak bir şekilde aşkla seviyormuş. bu yüzden üzülme boşuna ok hadi kolay gele




  • Arkadaşlar, aslında çok doğru söylüyorsunuz, ama ben kızı öyle bir hale soktum ki şu anda ona böyle bir rest çekersem bana inanmaz ve geri dönme ihtimali varsa da dönmez. Ben herşeyi son buluşmaya saklıyorum. Orda gerek kalırsa resti çekecem. Özellikle de amacım buydu, sona bırakmak ama gerek kalırsa yapacam ve öyle yapacam ki açık kapı da bırakacam, yani geri dönme durumu her zaman olacak, ama benim ona değil onun bana... Keşke işi bu duruma kadar getirmeseydim ve sizin dediklerinizi daha önce uygulasaydım ama duygularıma yenik düştüm..
  • Ben sevgilimle tekrar barıştım inşallah sende tekrardan barışırsın inş tekrardan bi arada olursunuz
  • senin adına çok sevindim..
    quote:

    Orjinalden alıntı: CepDoktor

    Ben sevgilimle tekrar barıştım inşallah sende tekrardan barışırsın inş tekrardan bi arada olursunuz
  • Bugün buluşma gün-saati tekrar sordum ama bana buluşmak istemediğini, onu artık rahatsız etmememi söyledi. Bunu bekliyordum zaten, sonrasında ona benim de artık böyle devam edemiyceğimi söylediğim mesajlardan sonra biraz değişti atmosfer, sonrasında telefonunu kapadı. Eskisi gibi olmaz bence de artık ama onu verdiği buluşma sözünü tutması konusunda sıkıştırıyorum. Buluşma olmazsa zaten temelli biteceği kesin. Şimdiden bazı mesajları hazırlamaya başladım.. Keşke en başta ona bu kadar değer vermeseydim..
  • Bizimkinde 2 yıllık bir geçmiş var, 1 gün, 1 hafta felan değil ki. Sen bir de bunu düşün. Yoksa benim hislerimi anlayamazsın, ama o geçen süreyi düşünürsen beni anlarsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shadoww

    Bizimkinde 2 yıllık bir geçmiş var, 1 gün, 1 hafta felan değil ki. Sen bir de bunu düşün. Yoksa benim hislerimi anlayamazsın, ama o geçen süreyi düşünürsen beni anlarsın.

    Zor arkadaşım çok iyi bilirim...Uzun süreli bir ilişkinin bittiğini kabul edemiyor bünye...
    Yapacağını yap gerisi zamana kalsın...
  • iyide bu olayı neden sana daha önce anlatmadı. maden 2 sene çıktınız seninle paylaşması lazım. hem bunu neresi kotu. belki senden once başkalarıyla birlikte oldu. eger anlı aksa başı yukarda sana hayır diyip bunu gurur meslesi yapmaması lazım. neden boyle bir savunmya geçiyor kızlar.

    senin ilişkin için demiyorum ama bu kızlara eski ilişkileri hakkında soru sorulunca hemen üzülüyorsa, bana güvenmiyormusun falan olayına getiriyorsa, onlara güvenmiyorum demek lazım. çünkü insan güveni yaşadıklarıyla saglar. onu tanımak için sorarsın onu yaşarsın eski yaşadıkları geçmişinde yaptıklarıyla bugun sana guven vermek zorunda. bana güven demeyle olmaz lafla olmaz. birine güven duyacaksan onu tanımaktan geçer tanımak içinde nasıl biri oldugunu anlamak içinde eksi yeni tüm hayatında yaptıklarını bilmen gerek. Eger bunu saklıyor yada sorgulatmıyorsa ozaman orda bir sorun var.

    bana kız arkadasım gelse sorsa en acık sekliyle anlatırım çünkü hiç bir sorunum yok anlım ak başım dik




  • Gece sıkıştırmaya devam ettim mesajlarımla. Buluşmayı yine kabul etti. Bittiğini yüzüme de söylemesini istedim. Son gelişme bu..
    Belki de son olacak buluşmada ne yapmamı, söylememi istersiniz? (onu hala seviyorum)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MMTC

    Maç bitmiş, herkes evine gidiyorda senin haberin yok.Yazık oldu yüzüğe verdiğin paraya.Aslında durumu 10-1 yapma şansın var.Buluşmaya gitmeyiverirsin olur biter.Kız aradığında "ben gelemiyorum, işim çıktı." dersin.Bak sonra kız sen gelmedin diye nasıl kuduracak.Birazda ilgilenmiyor gibi görünürsen kız sana yüzük aramaya bile başlar.
    Not: Eğer kız seni gerçekten sevmiyorsa kudurmaz, olay bittiğinle kalır(hoş, zaten bitmiş ya!).Aslında kızın seni sevip sevmediğini buluşmaya gitmeyerek anlayabilirsin.Eğer gitmediğin zaman seni arayıp nerede kaldığını sorunca sende işinin çıktığını söylediğinde eğer hiç bir tepki vermeden sakince "iyi tamam madem bir daha görüşmeyelim, bendende randevu falan isteme" gibi bir cevap verirse kız seni sevmiyordur, bundan sonra kıza yapacağın herhangi bir hareket yüzsüzlüğün kralı olur.Eğer buluşmaya gitmediğinde sana telefon açılıyor bir ton hakaret yiyorsan bilki bir umut vardır(yalnız bu olaydan sonra kızı aramaman senin yararına olur).Eğer randevuya gitmediğinde bir telefon bile açılmamışsa sen çoktan unutulmuşsunda haberinde değil derim.
    İstersen bir dene, nasıl olsa batmışın buruna kadar bende sana peçete getirdim. En azından bir işe yarar, belkide kızın gözünde "zavallı" durumuna düşmekten kurtulursun.

    arkadaşın dediklerine katılmamak elde değil


    benimde başımdan buna benzer bir husumet geçti

    şimdi kızın başından geçtiğini iddia ettiği şeyi burada anlatmak istemiyorum, çünkü bunun iftirası bile çok çirkin birşey.

    anlattı bana, inanmadım.

    inanmıyorum da demedim, destek oluyormuş gibi yaptım he dedim geçtim.

    gel zaman, git zaman yalnız hissetmemden dolayı ben bu kıza iyice bağlandım.sevemediğim halde.

    tartışmalar oldu, yalanlar söylendi, yalanlar orataya çıktı (yalanı,kandırılmayı kaldıramam), karşılıklı ağıza alınmayacak hakaretler edildi.

    "seninle olmayacaksam ben bu hayatı ne yapayım? içtim hapları elveda" (ki buna da inanmamıştım ama inanmış numarası yapmıştım) diyen kız benimle küfürleşiyordu, erkekliğime laf ediyordu.

    ama ben tutulmuş kalmıştım, düzgün düşünemiyordum.bi süre sonra üstüne gitmeye başladım.yanar döner tavırlar, ne olduğu bilinmeyen davranışlar, vs. vs. bana yaptıklarını gururumu kırmasını bile önemsemedim gittim kendimi o benden ufak, dünyadan bi haberi kıza oyuncak, kepaze, rezil, eğlence ettim.

    telefonlarımdan, mesajlarımdan bıktı telefon numarasını değiştirdi.

    ben bunu hazmedemedim. kızı okulları için kurdukları forumda rezil, kepaze ettim.şimdi anlıyorum ki o kadar çocukça bir davranışmış ki bu

    neyse öyle yada böyle yollarımızı ayırdık

    birgün telefonuma bir mesaj geldi

    "2006-06-23-Friday-June-15-35","Ya bu numaranin hikmeti nedir acaba otobuste gormustumde.Ya birisi sizin numaranizi yaymis yada bu sizsiniz.Zahmet olmazsa bi cevap yazarmisiniz?","1"

    mesaj atanı aradım konuştum onu tarif etti.onun üstüne de bu mesajı attı

    "2006-06-23-Friday-June-16-05","Ben dun bi kiz bu numarayi yazarken 19-T otobusunde yakaladim.Kalipli bi bayandi.Siyah sacliydi.Neyse ii gunler...","1"

    geçtim telefon numarasını, msn adresini bile tek bir kişiye vermediğim insan, gitmiş benim telefon numaramı otobüse yazmış.çıldırdım.

    msn e ekliyorum kabul etmiyor.arkadaşlarına söylüyorum yok, yok, yok.

    sonra birine dedim ekle şunu sonra da konuşmaya davet et diye.

    ekledi davet etti.önce yaptığını kabul etmedi.sonra kabul etti özür diledi, çekti gitti.

    ev telefonunu aradım."derdin nedir kızım?" diye sordum.msn e ekliyorum bekle dedi kapattı telefonu.

    ekledi,anlattı.otobüste bana benzeyen birini görmüşmüş, onu sıkıştırmışmış, ona yaptıklarım aklına gelmişmiş, otobüsünte hüngür hüngür ağlamışmış, intikam içinde böyle birşey yapmışmış.

    "mal mısın? benden ayrılan sen değil miydin?" diye sorunca da cevap yok.

    sonra yeni sevgilisininden bahsetmeye başladı.dedim "banane".devam etti.dedim "seviyor musun?", "bilmiyorum"

    sonra bana saldırmaya başladı.hakaretler etmeye başladı.bende altta kalamadım tabi.

    yok ilişkiyi sen böyle yaptın, ayrıl barış ayrıl barış yalama ettin.
    yok .... ile aramda sevgi bitse bile saygı kalacak
    sen bana saygı bile göstermedin

    dedim "saygıyı hakeden görür"

    sinirlerimi tepeme çıkardı.ona patlayamadım da içimde yine eskiden kalma bir nebze olsa da anlam veremediğim bir his vardı.

    babam herşeyin üstüne geldi.ona patladım.çok kötü tersleştik.nerdeyse birbirimizi gırtlaklıyorduk.ilk defa o gün yumruk yedim babamdan.

    sonra o günden sonra her gece içmeye başladım.daha önce de içiyordum 3-5 günde 1 ama bu sefer hergece.

    bütün yaz boyunca.

    sonra araya ramazan girdi oruç sayesinde kurtuldum.hem ondan, hem ondan.

    artık neşelenmek için içiyorum.

    arkama bakıyorum da aynı bende senin gibiydim ama boş cidden boş.

    jest yapmak için izlemek istediği bi dizi vardı akşamın bi vakti üşenmeden gidip ona verdim dvd lerini.yüzsüz onları da yedi benden

    bunları neden anlatıyorum?bende senin gibiydim.kızların yaşları da tahminime göre aynı.son bu olacak yani hazırlıklı ol.başka bi kızla falan da çıkmadım.hayatımı yaşıyorum şuan rahatça.başka bi kız da istemiyorum zaten, hepsi başbelası.yaşayamam diyorsun ama yaşanıyor işte.ama bazen bir an geliyor bi yerim acıyor.hiçbirşey unutulmuyor, sadece o acıyla yaşamaya alışıyorsun.

    bazen acıyor ama bu aşk mıydı, alışkanlık mıydı, şevhet miydi inan cevap bulamıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.