Şimdi Ara

Silin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelstan -- 10 Şubat 2012; 18:42:35 >

• sevgilisi olan bir kıza yazdığının farkındasındır umarım. adamın yerine bir de kendini koyarak bir düşün. sonuçta ileride de hep birileri ile kıyaslanabilir olacaksın, yok onun maaşı fazla, yok onun boyu daha uzun, yok o daha yakışıklı diye.. Senin yaptığın da buna benzer bir durum. Bakış açın ve düşüncelerin çok yanlış bir an önce unutman ve kendini toplaman gerekli.

bunun yanında sen o kızla bu tarz muhabbetlere girersen bir süre sonra kanka olursunuz. kız da gider o elemandan ayrılınca başkasıyla çıkar. böyle durumlarda kızın sırdaşı kankası olunmaz. hoş senin yaşında normal ama bir tavsiye sana. böyle bir düşüncen varsa bile uzaktan takip etmen daha mantıklı olur.

yoksa mutlu bir çifti ayırmaya çalışan kötü karakter olarak görülürsün. arkandan da edilmemiş laf kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agressive` -- 18 Ocak 2012; 17:10:34 >

Orijinalden alıntı: Diamantes

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

sevgilisi olan bir kıza yazdığının farkındasındır umarım. adamın yerine bir de kendini koyarak bir düşün. sonuçta ileride de hep birileri ile kıyaslanabilir olacaksın, yok onun maaşı fazla, yok onun boyu daha uzun, yok o daha yakışıklı diye.. Senin yaptığın da buna benzer bir durum. Bakış açın ve düşüncelerin çok yanlış bir an önce unutman ve kendini toplaman gerekli.

bunun yanında sen o kızla bu tarz muhabbetlere girersen bir süre sonra kanka olursunuz. kız da gider o elemandan ayrılınca başkasıyla çıkar. böyle durumlarda kızın sırdaşı kankası olunmaz. hoş senin yaşında normal ama bir tavsiye sana. böyle bir düşüncen varsa bile uzaktan takip etmen daha mantıklı olur.

yoksa mutlu bir çifti ayırmaya çalışan kötü karakter olarak görülürsün. arkandan da edilmemiş laf kalmaz.

Ama dostum kalede kaleci var diye gol atmayalım mı? Hem o çocuk onu haketmiyor. Banada yazık değil mi kimi sevsem sevgilisi çıkıyor şansızlık üzerine şansızlık yaşıyorum. Elin serserisi hiç birşey yapmayıp alıp gezsin biz seyircimi kalalım. Bu yönden katılmıyorum haksızlığa uğruyorum çünkü.

İnsanlar bu hale getiriyor insanı. Başka kız mı yok dersen evet yok abi, kimse yazsam sevgilisi var kime yazsam sevgilisi var illallah ettim artık isyan ettim lanet olsun diyorum.

bunun yanında sen o kızla bu tarz muhabbetlere girersen bir süre sonra kanka olursunuz. kız da gider o elemandan ayrılınca başkasıyla çıkar. böyle durumlarda kızın sırdaşı kankası olunmaz

Şu tavsiyeni dikkate alıp uygulucam teşekkür ederim yazdığın için

bu konuyu maç gibi düşünüp skora oynama. kalede kaleci varsa gol atmayalım mı gibi ifadeler doğru değil. sonuçta yarın senin de sevgilin, nişanlın, karın vs. olacak o zaman da bir başkası aynı cümleyi kurup onlara yaklaşsa ne düşünürsün öyle bak olaya.

taktik konusunda ise ben genel olarak kızlarla çok da kanka olmama taraftarıyım. illa arkadaşların olacak ama çevresindeki her kızla kanka olan tipler genelde yanlız kalmaya muhtaçtır unutma. bırak biraz cool takıl. illa istediğin bir kız olursa ona yanaşırsın. böylece hem ağır takılır hem de sap kalmazsın. çevrende gördüğün ve sevgilisi olduğunu söyleyen kızların çoğu sap merak etme. ama çoğu kız bir sevgili istemediği için sevgilisi var der. ama yaşın daha genç bu nedenle bunları çok da takma.

benim tavsiyem o kızla çok da samimi olma. uzaktan izle. eğer ayrılırlarsa o zaman olaya dahil ol.

• Sadece sabır gerekiyor, o serseri tiplerde bende ne bulduklarını uzun zamandır anlayamadım halada bilmiyorum bu devirde hiç bir ilişki sonsuz değil elbet bir şey olup ayrılacaklar sen de o zaman olaya dahil olursun. Şimdi yakınlaşıpta kızın seni kanka gibi görmemesi lazım yoksa diğer türlü çok zor olur malesef. Ki bende bu konularda müthiş değilim biliyorsun sıkma canını zamanla ne olacaksa olur. Senin için hayırlısı olması dileğimle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN.
    12 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin :(
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş özel mesaj atmışsın atar felanda yapmışsın hafiften ,her ne kadar sevsende bekliceksin serseride olsa o kız zamanında onu tercih etmiş ve onunla.Ayrıca ileride bu kızla birlikte olurken ben gelipde Diamantesde ne buluyorsun o seni haketmiyor dersem ne düşünürsün kendine bunun cevabınıda ver
  • Konuyu fazla okumamıştım başlığa istinaden direk yazdım şimdi tamamen okudum kız onu tercih etsede,kendi dedğin gibi bekliceksin ama o kız sanki serseriler adamdır düşüncesine sahip ergen kızlar tarzında gibi geldi bana tam emin değil,madem seviyorsun yanında ol kızın ama kanka durumunada düşmemeye çalış,yaptığı yanlışın farkına varıp beraberliğe başlarsınız inşallah ama öyle birşey olmazsa fazla takma herşeyde bir hayır vardır daha iyisi çıkar karşına, yaşın genç kendinide fazla yıpratma

Benimde zamanında sevgilimi rahatsız eden biri vardı numarasını aldım konuştum küfür ettim bir güzel s.tım ağzına sonra aramaları kesildi.
    Will "Neden din hariç?"
    Edward "Din hakkında konuşmak kabalıktır. Kimi inciteceğin belli olmaz."
  • Güzel kardeşim canım ciğerim sadece basit bir empati kurmanı istedim. Çok güzel medeni düşünüyorsun aslında olması gereken odur ama bu olay ete kemiğe büründüğü zaman öyle olmuyor işte. O medeni cesareti kimse göstermez ama doğrusu odur ama olmaz. Ayrıca bir kızın veya erkeğin sevgilisi varsa uzak dur benden yazmasına gerek yok belli eder kendini sen zaten sevgilisi olduğunu bile bile aşık olmuşsun. Aşık olmayacaksın işte otomatikman beynin harekete gececek ve içinde yanmaya başlayan o ateşi söndürecek.

Unutmak zorundasın çünkü kızın sevdiği var şartlar sizi birleştirmese aileler kavgalı osla mesafe olsa ok tamam devam et sevgine derdim ama kızın sevgilisi varken unutmaktan başka bir çaren yok gidip cocukla konuşsan cocuk tamam ozaman ikimizde sevelim kızı paylaşalım mı diyecek? Yani sana ne derse desin sen rahatlamayacaksın ki zaten snein sevgin yüzündne cocuk kızdan vazmıgecsin?
    Will "Neden din hariç?"

• Ergenler benide kendine benzetti hikayenin özetini okumuştum

Erkek adam her daim kendindne küçük kızlara bayılırlar. Kız o cocuğu terk edene kadar bekle bence ayrılırlarsa ozaman senle takılır. Ama sen çok kaptırmışsın kendini rusya ya gidecem oda gelir belki benle diyorsun kolaymı bu işler kardşeim sen kazandın o kesin kazanacak mı? Senin rusya işin kesinse bence kızı unutman daha iyi olur. Aileside öyle her kızı rusyalara oku diye yollamaz hem maddi hemde manevi yönden bence işin cok zor hem gençsin daha karşına ne kızlar çıkar merak etme unutursun zamanla zaman unutturacak onu sana merak etme. Bu yaşta çok ciddi düşünceler içine girme bunu derken kızla cinsellik düşün sonra kaybol demiyorum evlilik düşünüyorsun mesela çok zor bu işler senin bu yaşadığın teenage dream sen bana gençlik hayalimi hatırlatıyorsun dostum :)
    Will "Neden din hariç?"

• Bişey soracağım ama kızmak yok 24 yaşındaki erkek arkadaşıyla kızın yaramazlık yaptığını düşündün mü hiç yani ya bişeyler yapıyorlarsa?
    Will "Neden din hariç?"
  • Kimsenin neye benzediğini bilemezsin helede seks konusunda günahını almayalım yinede ama 24 yaşındaki bir erkek kızdan çok şey bekler dikkat etsin bence.
    Will "Neden din hariç?"
  • Yalnız kızlarda kendilerinden büyük erkeklerden hoşlanır ne ayaksa ben ayrıca 24 yaşındaki bir erkeğin bazı yönlerden bişeylere ihtiyac duyabileceğini anlatmak istedim. Anlarsın ya kızı hiç düşünmez o anda o yüzden dikkatli olsun. Sen seviyorsun samimisinde ama o cocuk o kıza o kadar samimimi ne gözle bakıyor o meçhul.
    Will "Neden din hariç?"
  • kalede kaleci var diye gol atmıycan mı?
  • Dostum yazdıklarını sıkılmadan okudum. Dikkatli ilerliyorsun fakat fazla sokulma derim. Böyle oldukça bağları koparamassın. Sadece uzak kalmanı tavsiye ediyorum. Dediğim gibi sürekli beraber olursanız duygularında değişiklik olmayacak.
    Sanırım lise okuyorsun 15 günlük tatilde görmemeyi dene. Bu zaman diliminde azda olsa kendini toparlayabilirsin sonra da başka sınıfa geçebilirsen kızdan soğumana yardımcı olacaktır.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avianca787 -- 20 Ocak 2012; 0:35:23 >

-Delikanlılığın birinci kuralı sahibi olana bakılmaz.
    Her ne kadar bu kız çok farklı diğerleri gibi değil desekde bütün kızlar aynı arkadaş. Hep aynı hikaye "biliyorum onunla mutlu olamayacağım, ilerde ayrılacağız bunun farkındayım, zaten ailemde istemiyor vs.vs.vs.vs."
    Emin ol hep böyle.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.