Şimdi Ara

Silicon Valley (HBO) 2014

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Silicon Valley (HBO) 2014

    Başlangıç Tarihi: 6 Nisan Pazar
    Tür: Komedi-Drama
    Bölüm Sayısı: 8
    Oyuncular: Thomas Middleditch, T. J. Miller, Josh Brener, Martin Starr, Kumail Nanjiani, Christopher Evan Welch, Amanda Crew, Zach Woods.

    Konu: Daha önce şu yazıda da kısaca ele alınmıştı. Mike Judge, UCSD‘nin Fizik bölümünden dereceyle mezun olmuştur ve ilk işi bir F-18 savaş uçağı yapımında bilgisayar programcısı olarak çalışmak olacaktır. İçine kapalı ve asosyal tipteki Mike, 1987′de Kuzey Kaliforniya’nın Silikon Vadisi bölgesine taşınır ve 5 iş arkadaşıyla birlikte teknoloji sektöründe insanların nasıl iyi bir yerlere gelebildiğini bizlere göstermeye başlar.

    HBO’nun kara mizah türündeki yeni komedisi Silicon Valley; 1980′lerin sonunda Silikon Vadisi’nde çalışan, içine kapalı asosyal bilgisayar programcısı Richard ve onun beş arkadaşının öyküsünü anlatıyor. ilk bölümüyle 6 Nisan Pazar akşamı izleyici ile buluştu. King of the Hill isimli animasyon dizisinin yaratıcısı olarak bilinen yapımcı Mike Judge’ın imzası bulunan yapım, teknoloji dünyasındaki insanların başarıya ulaşabilmek için geçtiği yolları bir bir gösterme iddiasında





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.