Şimdi Ara

Silent hunter 3 yardım istiyorumm? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
15.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oyunu türkçeleştirebilirz aslında zor bişey değil. Oyunun kurulu olduğu yerde ( / Program Files/Ubisoft) tadır büyük ihtimallde herkeste. Oyun dosyalarının içinde ingilizce dil dosyaları var ve almanca ..

    Mesela Museum yazan yere MUZE yazdığmızda oyunu girişte yaznın değiştigini fark ediceksiniz. ama text dosyaları çok uzun 1

    2. si ise çeviriyi google amcadan yapıyım dedim ama kazma amcam hep kelimelerin ilk anlamını kullandığı değişik anlamlar doğuyor yani üstünkörü ingilizce bilen birisi yardım edebilirse oyunu rahat bi şekilde türkçeleştirebilirz ne derseniz? ???????????
  • oyunda radio mesajını kendimiz nasıl ve nereden okuyabiliyoduk.Bunu yapamadım yahu çıldıracağımm
  • -Gelen mesajları "M" tuşuna basarak okuyabilirsiniz.
    -Benim sorun da , patch1.4 emea yı indirdim yükledim,1.4 için gerekli crack işlemini de yaptım,oyun açılıyor ancak tam başlayacakken masaüstüne atıyor.1.4Patch i yüklemeden önce böyle bi sıkıntı yoktu.Ne yapmalı?

    -İlgisini çeken olursa ben de birkaç bilgi vereyim.Torpidolar arasındaki başka bir fark da (impact) çarpma etkili olanların menzilleri daha uzun, ancak buhar motorlu çalıştığından su üzerinde çok fazla kabarcık çıkarıyor ve farkedilmesi kolaylaşıyor,bu yüzden gece kullanımı tavsiye ediliyor.Burdan yola çıkılarak manyetik-elektrik tetikli torpidolar geliştiriliyor.Ancak ilk yıllarda dezavantajları çok fazla mesela yükleme öncesinde bataryaların ısıtılması gerekiyor,menzilleri daha kısa,tutukluk yapma ,erken patlama oranı yüksek ve ayarlanan derinlikten bir miktar daha aşağıya doğru gidiyor bu da ıskalama olasılığını arttırıyor.Bu yüzden savaşın ilk yıllarında geminin tam deniz hizası hedef alınarak atış yapılması isteniyormuş.Aynı sorunla amerika, birkaç yıl sonra japonlarla sawaşırken karşılaşıyor,çözümü de haliyle daha geç buluyor.Almanlara sorsalar olacakmış ama sağ bırakmamışlar hiçbirini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui-Gon -- 30 Ekim 2010; 13:19:18 >
  • Arkadaşlar yanlış bir yere yazdıysam affedin. Yeniyim
    Birşey sormak istiyorum bende bu oyunu oynuyorum ve yaklaşık 15-16 devriye oldu. Ama sürekli aynı denizaltı yeni denizaltı nerden alabilirim eski tip bir denizaltıyla oynuyorum. ( oyunda verilen ilk denizaltı )
  • Devriyeye çıkmadan önce personelini seçiyosun . O kısımdan yeterli renown un varsa yeni bi denizaltı alabiliyosun sanırım. Bende uzun zamandır oynamıyodum az önce yükledim.
  • merhaba akadalar SH 3 ü windows 7 de nasıl oynayabilirim bilen varmı acaba.
  • görevi tamamladım limana giremiyorum limana nasıl gircem
  • Beyler adi hucumbot beni yakaladı arkadaşlarını çağırdı. Çok fena kıstırdılar.Bakalim sag çıkacakmıyım.
     Silent hunter 3 yardım istiyorumm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.