Şimdi Ara

Silent hunter 3 yardım istiyorumm? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
15.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Feyk şov yapmışsınız başlığa. Bu denli illegal isteklerde bulunmayınız.
  • HORTLATTIMM :) napıyım acıl yardım arkadaşlar ilk bölümü geçemiyorum limandan güle oynaya yolluyolar beni :) ama ne yapacağımı bulamadım :(
    ilk bölümün tiyolarını alabilirmiyim cıldırcam ya
  • ya arkadaş herşeyi anladım da "captains bed" ne işe yarıyo bilen var mı? yorulunca save edip biraz kestiriyorum zaten. oyundaki yatağın pratikte ne faydası var anlamadım.
  • Hiçbir pratik kullanımı yok, sadece hidrofon ve radyo odalarıyla aynı bölmede bulunduğu için zoraki eklenmiş sanırım. Ancak ne zaman yatağı görsem bahsettiğin uyuma ve bu anda zamanı hızlı ileri sarma olayı benim de aklıma gelir. Aksi gibi zaman hızlandırmasını en fazla x32'ye düşürüyor.
  • arkadaslar ben yenı basladım ama tam cozemedm olayı.
    harıtada seyır yaparken kırmızı yesıl kutular cıkıyor,onların yanına gıtmeye calısıyorum ama ben gıdene kadar kayboluyorlar bu yuzden gemı batıramadım daha :)
    ayrıca sonar hdyroscp falan basıorm ,hıcbısı cıkmıyo hep olumsuz ,belllı bır derınlıge mı ınmem lazım nasıl olcak?
    birde diyorsunuz gıdecegı rotayı tespıt et onunde pusu yap nasıl anlıyoruz gıdecegı yerı ,cok yavas aletımız:S

    detaylı bır anlatım varmı ınternette bulamadım burdan baska bır sıtede herhangı bısı:S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tezcalitpoka

    arkadaslar ben yenı basladım ama tam cozemedm olayı.
    harıtada seyır yaparken kırmızı yesıl kutular cıkıyor,onların yanına gıtmeye calısıyorum ama ben gıdene kadar kayboluyorlar bu yuzden gemı batıramadım daha :)
    ayrıca sonar hdyroscp falan basıorm ,hıcbısı cıkmıyo hep olumsuz ,belllı bır derınlıge mı ınmem lazım nasıl olcak?
    birde diyorsunuz gıdecegı rotayı tespıt et onunde pusu yap nasıl anlıyoruz gıdecegı yerı ,cok yavas aletımız:S

    detaylı bır anlatım varmı ınternette bulamadım burdan baska bır sıtede herhangı bısı:S


    Ben bu konuda sayfanın sonlarına doğru Silent Hunter 4 için düşmana nasıl saldırılır anlatmıştım. Silent Hunter 3 için de pek değişen bir şey yok. Belki işinize yarar.

    http://resim.donanimhaber.com/m_12520694/mpage_9/tm.htm
  • dostum sagol ,okudum
    baska bır sorum daha var sımdı.patrol 1le 8 arasını soyleyecek olursam,sımdı bana an47 ye gıt 24 saat bekle dıye 2 tane gorev verıyo
    ben oraya gıdıorm 24 saat duruorm sol menude kı mıssıon objectıve bakıorm 2 sıde complete yazıor .sora aynen base e wılhemson a donuyorum submarıne lerın gırecegı o uzun delıge sokuyorum denız altıyı mıssıon end falan hıcbısı yazmıorm esc ıle exıt mıssıon dıorm ıstatıskler cıkıor dock at wılhemson a tıklyorm oyun ana menusune gelıor sımdı sorun su bır gorevı bu sekılde hıc gemı batırmadan yapınca 320 - 350 renown verıyor.nye bu kadar dusuk yaptıklarımda bı eksıklık mı var ,oncekı mesajlar da bır arkadas gorev yapınca 500 base e kadar gelınec 250 renown yanı =700 kusur e denk gelıor ama bne hem 300-400 arası renown aldım bı problem mı var ???hata nerede ?
  • arkadaslar oyunda bı sorun meydana geldı oyun basladıgında paused game yazıyor oyun devam etmıyor esc ye bastıtıgımda menuye ulasalblyrm oyun tamamen kıtlenmıyor.sıldım gerı yukledım aynı sorun var(rıp oyundu )sımdı .ıso olarak ındrdm onuda yukledım gene aynı sorun var
    ubısoftun sıtesınden silent_hunter_3_dvd_1.4b_us.exe bu yamyı ındrm yukleyemdım de_menu.dll gıbı bı hata verıyor :S
    yardım edın lutfen
  • Merhabalar,gemideki komutanlara veya tayfaya ödül verebiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui-Gon -- 20 Temmuz 2009; 20:35:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blight

    Evet gerçekten de sorun varmış Naval Academy kısmında. Torpido trainingini denedim. Gayet güzel batırdım bir iki gemiyi.Batırdıktan sonra "Radio message received." diyor. Radyocuya gelen mesajları rapor ver diyorum. Mesaj yok diyor. Ayrıca vurmama rağmen, incomplete yazıyor.

    Ben de kendimce öğrendim trainingleri. Başladım carierime. Acaba patch var mıdır düzelten.


    Naval Academy de bir sorun yok,ben tamamladım.Radyo mesajlarını eksiksiz yerine getirmen gerekiyor bunu da m tuşuna basarak yapmalısın.
  • bende hortlatayım:) aslında bu oyunu bilenlere soracağım çok şey var ama ben devriye bitirme olayını sorayım. Görevde git şuraya devriye at gel diyor devriyeyi tamamlıyorum. Başladığım limana geri dönüyorum ESC ye basıp exit patrol yapıyorum. Sanırım bu şekilde olmuyor. End mission butonundan bahsedilmiş fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Doğru yapıyorsun ama devriye alanına gidip 24 saat demirleyip etliye sütlüye karışmadan dönersen pek bişey başarmış sayılmıyorsun. Devriyeyi tamamladık mı tamamladık düşüncesiyle salla başını al maaşını olmuyor yani. Önemli olan devriye alanında olsun olmasın, mümkün olduğunca düşman gemisi batırmak. Hatta mümkünse tüm torpidoları, top mermilerini harcayarak karşı tarafa maksimum hasarı vermek. Böyle bir seferden dönersen büyük ihtimal bir kaç madalya birden kazanırsın.
  • @caadas
    onlarda sorunum yok :) 193bin tonajım var. Yardım için teşekkür ederim.
  • ya benimde oyunda deniz görünmüyo görüntü bozuk adamların üniformaları renkli renkli çıkıyo ekran kartım kurtarıyo direct-x te yüklü ama yinede oluyo ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevirinirim ekran kartım GeForce4 MX4000 128 mb
  • arkadaşlar şu manyetik tetik ve diğer tetik sistemini açıklarmısınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kptemre

    arkadaşlar şu manyetik tetik ve diğer tetik sistemini açıklarmısınız

    Arkadaşım çok uzun zaman olmuş oynamyalı ama biri impact tetik yani çarpınca patlar su derinliğinden 3 metre aşağıya ayarlarsan geminin gövdesine çarpınca patlar ama gövdeye olabilğince dik açıyla gelmeli yoksa çarpıp patlamadan sekebilir. Manyetik tetikte ise geminin gövdesinin bittiği yerden 1 metre altına ayarlarsın sanki geminin altından geçip gidecek şekilde yani. geminin altına gelince manyetik alandan dolayı patlar ve düzgün bir yere gönderebilirsen gemiyi ikiye bölebilir. manyetik tetikte gemi gövdesine dik göndermene gerek yortur. umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Simdi buldum bu konuyu :) arkadaşlar Silent Hunter 3 ün Türkçe yaması varmış ama nette çok aradım bi türlü bulamdım bulduysamda linkler kırık çıktı ? Bana yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • aynı dert bende de var bulursan paylaş lutfen............................
  • bırak türkçe paketi daha oyunu yükleyemedim doğru dürüst 1 haftadan beri.tekrar indiriyorum bi yerden inşallah olur. bide ek olaraktan bu türkçe dil paketine ulaşmanın bi yolu olmalı.
  • sonunda yükledim beeee :D ama türkçe yamasını hala bulamadım elinde olan var mı arkadaşlar tekrar soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.