Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iptalin sebebinin sadece kojima ile olan sorunlar oldugunu sanmiyorum. Bence oyunla ilgili fikirlerini de oyuna istedikleri gibi entegre edemediler. Bir demo icin tam bir sahaser olsa da uzun vadede surukleyici bir oyun olmama ihtimali de vardi bence. Cunku klasik sh ilerleyis mantiginin disina cikilacak gibi duruyordu. Sonuca goturecek bir fikir olsa en nihayetinde konami de isin icinde ve bir sekilde oyunu birilerine tamamlatirlardi. Ancak ben yeni bir sh gelecegine eminim. O fikre harcayacagi kaynagi klasik duzende bir sh oyununa harcayacaktir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demosuyla bile oyun dünyasının en korkutucu deneyimlerinden birisini sunan Silent Hills için Hideo Kojima ve Guillermo del Toro kolları sıvamıştı. Konami ile zor günler yaşayan ve yeni Metal Gear Solid oyununun çıkışından sonra firmadan ayrılacağını açıklayan Hideo Kojima'nın bu durumundan sonra korkulan haberler gelmeye başladı.

San Francisco Film Festivali'nde konuşan Guillermo del Toro, Silent Hills ile ilgili sorulan bir soruya "Bu projenin gerçekleşmeyecek olması benim kalbimi kırıyor." cevabını söyledi. Konuyla ilgili daha fazla bir açıklama yok ancak Konami, bütün bu olanlardan sonra büyük tepki çekeceğe benziyor. Tabii ki her şeye karşı firmalardan gelecek resmi açıklamaları beklemekte fayda var.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Silent_Hills_PT_iptal_mi_Ediliyor-78146.htm

• P.T - Silent Hills, PSN'den Kaldırılıyor

Hideo Kojima ve Guillermo del Toro tarafından hazırlanan P.T yani Silent Hills, 29 Nisan Çarşamba günü Playstation Store'dan kaldırılıyor. Konami'nin web sitesinde bu durumu açıkça görebiliriz.

Açıklamada oyunun yayın anlaşma döneminin tarihinin 29 Nisan'da tamamlanacağı belirtiliyor. Yine de bu oyunu (daha doğrusu demoyu) indirdiyseniz oynamaya devam edebileceksiniz. Ayrıca PS4'ünüz yoksa oyunu listenize eklerseniz, daha sonra P.T'yi indirebilirsiniz. 29 Nisan'dan sonra oyunu listenize ekleme veya indirme çabalarınız boşa gidecektir.

Ücretsiz olarak sunulan P.T'nin PSN'den kaldırılmasından sonra yeni Silent Hill oyununa yönelik ümitlerimiz de azalıyor. Hideo Kojima'nın da Konami'yi terk ettiğini düşünürsek beklentilerimiz boşa çıkabilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PT__Silent_Hills_PSNden_Kaldiriliyor-78140.htm

• Cok uzuldum belkide en cok bekledigim oyundu sh fanı olarak

• off kötü bir haber..
  • Bir dönemin korku temasının öncüsü... ilk oyun çıktığında ortalığı kasıp kavurmuştu. Piyasaya sürülen demo bile çok etkileyici idi yazık olmuş gerçekten :((
  • Oyunun iptal edildiğini Konami resmi olarak açıkladı.Konuyu kapatabiliriz

• Aklımıza düşürüp, umutlandırıp iptal edenlere ne desem azdır. Oyun çıkmadan demosu ve ekibi ile benim için efsaneler arasına girdi. Bundan sonra millet half life 3'ün yanında silent hills'i de bekleyip duracak. Çok yazık oldu.
  • Konami Silent Hill oyunlarına devam edecek. Fakat resmi olarak Hills iptal edildi. Kojima ve Del Toro kesinlikle eminim ki başka bir proje üzerinde çalışacaktır. Bu ne olur bilemem ama Silent Hills bitti.
  • Bir efsanenin bitişi... Yazık oldu üzüldüm gerçekten. Konuyu takipten çıkardım, geçmiş olsun herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Bir efsanenin bitişi... Yazık oldu üzüldüm gerçekten. Konuyu takipten çıkardım, geçmiş olsun herkese

Silent hill serisi devam eder, silent hills iptal oldu.Team silent dağıldıktan sonra efsane bir oyun yapmaları mümkün değildi ki zaten, sıradan bir korku oyunu çıkarsalar bana yeterli şu saatten sonra.
  • Change org oyunun devam etmesi için imza kampanyası başlatmış. Kojima Productions'a devam edin demişler 2.500 hedefini geçtiler

https://www.change.org/p/kojima-productions-continue-working-on-silent-hills

imzalayabilirsiniz istiyorsanız
  • Oyuna yazık oldu Konami yüzünden.
  • Hadi dağılın.
  • Sağlam oyun olacaktı

• Guilermo Deltoro nun filmlerinin hastasıyım, zaten Hideo kojimayı söylemeye gerek yok, Reedus tuzu biberi olmuştu. Yani bu oyun için çok heyecanlıydım, hepimizin başı sağ olsun, toplanıp temsili cenaze töreni yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Hadi dağılın.

Ekmek bitti bu konuda beyler.
  • piston aşağı beyler
    şaka maka daryl reyizi göremedik bile bari bir tane daha demo çıkarsalar be

• P.T. demosuyla beraber birçok oyuncuyu ana oyun hakkında heyecanlandıran Silent Hills, geçtiğimiz haftalarda Konami tarafından iptal edilmişti. Yönetmenliğini Hideo Kojima ile Guillermo Del Toro ikilisinin yaptığı oyun hakkında Del Toro bazı açıklamalarda bulundu.

Gelen ani iptal kararının kendisini de üzdüğünü belirten Guillermo Del Toro, "Kojima ve benim aramdaki uyum, toplantılar, arkadaşlık çok güzel bir şekilde gelişiyordu. Neler yapacağımız konusunda anlaşmaya varmıştık. Oyunda her şeyden önce atmosfere odaklanacaktık. Elimizdeki teknolojiyi, korkutucu bir atmosfer oluşturmak için olabildiğince güzel bir şekilde kullanma hedefimiz vardı. Silent Hill'i güzel yapan şey, o atmosferin içinde sahip olduğu kırılma anlarıdır." sözlerini söyledi.

Del Toro, "Keşke birisi Konami'nin Silent Hills fikrini değiştirebilse ve yeniden projeye dönebilsek. Projeyle ilgili Norman Reedus da, ben de, Hideo Kojima da çok mutluyduk. İnternette bir imza kampanyasının yürütüldüğünü biliyorum. Buraya ben de imzamı atmak isterim. Keşke bu kampanyayı dikkate alsalar." açıklamalarıyla beraber aslında bu proje için ne kadar hevesli olduğunu da ortaya koymuş oldu.

Allah belanı versin konami.

• Konu kilit.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.