Şimdi Ara

SİLECEK LASTİGİ HANGİ MARKA DAHA İYİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
7
Favori
110.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whisper911


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    Bu 60 lira tek lastik için mi? Ben A 150'nin değiştirmek istiyorum silecek tipi 307'ninki gibi uzun, tanesi 60 liradan 120 civarı birşeye mi patlayacak? Serviste 110 lira dediler bende pahalı diye değiştirmedim Bosch daha mı pahalı yoksa?

    yok ikisi 60 70 falan olması lazım...

    Servis noktalarını öğrendim yarın zamanım olursa değiştireceğim fiyatı o civardaysa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Whisper911


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    Bu 60 lira tek lastik için mi? Ben A 150'nin değiştirmek istiyorum silecek tipi 307'ninki gibi uzun, tanesi 60 liradan 120 civarı birşeye mi patlayacak? Serviste 110 lira dediler bende pahalı diye değiştirmedim Bosch daha mı pahalı yoksa?

    yok ikisi 60 70 falan olması lazım...

    Servis noktalarını öğrendim yarın zamanım olursa değiştireceğim fiyatı o civardaysa.

    şu havalarda en çok kullanılan donanım




  • Bugün Bosch Car Service olan Antalya Kurt Oto'ya gittim. Aerotwin silecek olup olmadığını sordum, siparişle getirildiğini söylediler. Sonra aracın kasa kodunu sordular ve sizin aracınıza uygun yok dediler. Acaba ellerinde mi yoktu yoksa hiç mi yok anlamadım.
  • şu siteden de silecek lastiği alabilirsiniz:http://www.otostart.com
  • Bir tanede bana lazım olacak heralde silecek lastiği, bu gün tuhaf bir siliş tarzı vardı
  • arkadaşlar bu silicek işi şakaya gelmez bir anda camdan yağmuru atamassanız kazada yaparsınız pek çok şeyde olabilir minacık ibr kaukçuk parçası 140 ve üstü süratlerde hayatınızı kurtarır o yüzden cimrilik yapmamak lazım. ve orjinalini kullanın piyasada satılan çin mallarının kaliteleri ortada ne yazık ki hiç bir ithalatçıda kardeşim bu silicek her sene değişiyor bari milleti memnun edicek biraz daha kaliteli kaukçuk oranı yüksek bir silicek yaptırıyım yada ithal ediyim demiyor..

    orjinal silecekleriniz telli ise çin malı banana larla değişmeyin çünkü düşük hızlarda yada ilk aldığınız zamanlarda güzel silsede yüksek hızlarda cama tutunma mukavemetleri yok yani yağmuru camdan atamıyor kendini bile cama zor tutunuyor.. bosch yada valeo ağır bir silicek yapıyorsa bunalrın bir nedeni var adamların banana dediğimiz aeotwin silicekleride ağır öyle hafif değil.. ben şunu diyorum bananada alıyorsanız boschdan valeo dan şaşmayın yok arkadaş o pahalı diyorsanız orjinal telli sileceğinize gene boschun lastiğini takın..

    ama markadan şaşmayın internetteki çinmalı kullananlarada kanmayın adam silicek takmış yazmak için yazıyor neden diyorum yazmak için yazıyor adam yazmış ben falanda marka takdım çok memnunum adamın mesajı attığı vakide bakıyorsun haziran temmuz ağustos sen hangi ara yazın en sıcak vakdi yağmuru gördünde bolcana test ettinde düşük ve yüksek süratlerde bu karara vardın..

    bazıları alalı 1 ay olmuş iki kez kullanmış çok memnunum diyor .. bunlar kıstas değil arkadaşlar 6 ay sonra yoğun bir kullanımdan sonra bilhassa hala çok memnunum diyebiliyorsa bir kullanıcı o silicek iyidir aracımda piyasadaki 6 marka çin malı banana silicekleri kullandım şunuda belirtiyim sadece merakdan kullandım yoksa kalitesiz olduklarını tahmin ediyordum zaten bazıları takar takmaz 3gün sonra ötmeye başladı bir tanesi temde yüksek hızda sol şeritte giderken camdaki sinek pisliklerini temizliyim dedim suyu bir sıkdım silecekler bir çalışdı bananalar havada uçuşuyor o kadar kalitesiz yani biraz zorlasam fazılayı en yükseğe alsam silecekler uçup gidicek... döndüm dolaşdım orjinal siliceklerimi geri takdım.. şunuda belirtiyim aracıma bosch aero twinde takdım ondanda çok memnun kaldım sadece 60 tl gibi bir fiyatı sileceğe vermek mantıksız olduğu için normal sileceklerimi takıp 20 tl ye lastiğini orjinal bosch lastiklerle değiştim gayette güzel kullanıyorum neticede orjinal..

    tavsiyem orjinalden şaşmayın illa banana istiyorsanız o banana sahiplerinede lafım adam gitmiş 100 bin euroya mercedes bmw almış üstünde banana var ama valeo var bosch var adam gidiyor çin malı 10 tl lik silicek takıyor.. sen o siliceği o araca takdınmı senin aracının sonradan banana takılan araçlardan en ufak bir farkı kalmıyor senin aracını banana yapan üstündeki siliceklerin şekli değil markası ve kalitesidir..




  • Kesinlikle ve kesinlikle VALEO diyorum. Silgeçten uzak durun. Sıfırı bile gürültülü çalışıyor. Yaşanmış bir tecrübedir. Silgeç sonrası BOSCH taktırdım, bir müddet sonra yani ömrünün yarısında gürültülü çalışmaya başladı ve VALEO'ya terfi ettim. Yoksa yıllardır Bosch favorimdi. VALEO o kadar sessiz çalışıyor ki, bitene kadar sessiz çalışıyor. Bence VALEO.
  • lastik fiyatına silgeçmi olurmuş.
  • Trico. Denk gelirseniz en eski firmalardandır ve sadece silecek üretir. Hem sessiz hem de polimerleri kaliteli.

     SİLECEK LASTİGİ HANGİ MARKA DAHA İYİ
  • Valeo bosch swf bunlar benim bildiğim en eski ve iyi firmalardır zaten swf vw nin resmi tedarikçisidir..
  • jetta 2007 ye uygun silecek bulamadım bir türlü,
    aynı aracı olan ve alanlar bi el atsın.....
  • BOSCH AEROTWIN AERO & VALEO SWF DIFFERENCES FLAT WIPER RUBBER REFILLS WINDSCREEN

    http://www.youtube.com/watch?v=F8kHXwEzCw8
  • ben yeni değiştirdim, hiç memnun değilim. daha iki ay oldu, iz bırakıyor. çok kötü siliyor.

    arkadaşlar benim ön camımda çok fazla kireç lekesi var. silecek çalışında çok fark ediliyor.
    bunun çözümünü bilen var mı?
  • Ben rcw aldım gayet memnunum ne ses var ne camda iz var tüv onaylı gayette güzel siliyor fiyatıda gayet uygun.
  • Bosch diyorum bende.Çok kaliteli gerçekten.
  • BOSH ÇOK HOŞ :)
  • bosch
  • Arkadaşlar bosch banana tipi silecekleri uygun fiyata bulabileceğimiz modelleri nerede bulabilirim acaba?
  • Kim ne derse desin iki plastik parçasına 100 TL verilmez lütfen abartmayın ?

     SİLECEK LASTİGİ HANGİ MARKA DAHA İYİ



    3 hafta önce Bim de kampanya vardı tanesi 2.90 dan cam silecegim hemide muz :)))) alabildigimce aldım zula yaptım işyerimizin aracına taktım 3 hafta oldu okadar buzluyken silmeme ragmen mis gibi bu gidişle 6 ay degilmem bu gectigimiz havalarda bile birşey olmadı :))

    olmadı 3 ayda bir yenisini takarım bosh'dan dahada güvenli olur :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 6 Şubat 2012; 17:52:10 >




  • 100 tl vermek bencede gereksiz ama tüv onaylı olmasınada özen gösterin en azından aldığınız malın bir kalite onayı olsun.. bende 10 tl ye rcw aldım ama lastiklerin tüv onayı vardı sessiz iz bırakmıyor falan o tüv onayı olmasa almazdım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.