Şimdi Ara

silecek camı tam silmiyor boşluk kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

a101 silecek markası mı yoksa a101 marketten alınan silecekmi diye sordum hocam..

Alıntıları Göster

a101 e gelen bir markaydı piranha mı neydi. yaklaşık 2017 den beri a101 den alırım çok memnunum . bu sene geldiğinde kaçırdım millet yağmalamış. bulamadım trendyoldan ucuz bir şey aldım. silecek kolu tam basmıyormuş. sileceği çıkarınca cama tam temas etmediğini gördüm elimle eğince şimdilik düzeldi. sanırım içindeki yayı bozuldu.

• geçmiş olsun birbirine çarpan silecekler ile geçen maceram geldi aklıma bir an..(

silecek önemli konu.. üç beş kuruş fazla ver riske atma.. yolda yakalarsa bitersin..

• bende de soyle bir durum var. silecekler calissa dahi camda su izi birakiyordu, silecegi degistirdim gayet iyiydi ama bir ay gecti yine ayni izleri birakmaya basladi. ayrica silecek calistirdiktan sonra camda yuvarlak izler kaliyor, ici bugulu gibi sonrasinda kayboluyor.ayni izler kaportada da var.

araci park ettigim yerde kombi bacasi var acaba bu etken olabilirmi. kombi bacasindan cikan gaz cam ve kaporta da iz birakirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 23 Şubat 2025; 16:46:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silecek süpürgesini elinle yamult.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.