Şimdi Ara

SİLDİĞİM FOTOLAR WP GÖNDERİM KISMINDA TEKRAR ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, örneğin opera tarayıcı ile bir resim indiriyorum. Daha sonra siliyorum ancak Whatsappdan arkadaşlarıma foto göndereceğim zaman WP foto gönderme ekranında klasörler çıkıyor ya karşımıza işte orada Download isimli klasörde silmeme rağmen bazı resimler gözüküyor. Wpden çıkıp Download isimli klasöre bakıyorum klasör boş. Çözümü nedir note 8 pro telefon lütfen yardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tüm mobil cihazlar bu konuda sorunlu. Bir yerden bir dosyayı download ettiğinizde diğer programlar bu dosyalara eriştiğinde izinsiz kopyalayabiliyor veya online olarak kaydediyor. Özellikle foto ve videoları whatsup gibi programlar bir kere eriştiğinde kendi serverlarına veya önbelleklerine kaydediyor zaman zaman.

    Bunun 100% bir çözümü olamıyor fakat yapmanız gerekenler şunlar, telefonda online olarak hesap açan programlar ne var ne yoksa hepsinden cloud backup'ı kapamanız lazım, gereği olmayan hiçbir programda (mi account vs.) online olmayı filan kapatın, backupları disable edin. Wp'de de var bu tarz opsiyonlar. Telefonda ayarlardan ve programların ayarlarından teker teker kontrol edin, sonra da pc'ye bağlayıp telefonu olabilecek her dosyaya bakın ve elle silin her şeyi.

    Dediğim gibi bunlar da 100% çare olmayabilir keza bir kez cloud'a gitti mi tekrar geri yüklüyor bazen programlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.