Şimdi Ara

Silahların Gizli Görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artifact silahların görüntüsünü class hall da değiştirebiliyoruz. Bu görüntüler kilitli olarak karşımıza çıkıyor ilk etapta ve açmak için bazı şeyleri yapmamız gerekiyor. Ancak, bu görüntülerin dışında her silahın gizli bir görünüşü daha bulunuyor. Bu gizli görünüşü açmak için her class ve specte farklı bir yol izlemeniz gerekiyor. Ayrıca gizli görünüşler, karakterinize gizli bir katkıda sağlıyor. Gizli görünüşlerin hepsinin nasıl elde edileceği henüz belli değil. Bunlar belirlendikçe buraya ekleyeceğim.
    Kısaca bu gizli görünüşleri nasıl elde edebileceğiniz ve karakterinize katkıları şu şekilde ;

    Death Knight
    Blood
    Karaktere katkısı : Silahınız, elite olmayan humanoid ve demon yaratıkların ruhuyla beslenir, bunlara karşı %1 hasar artışı sağlar ve 10 a kadar stacklanarak bu hasar %10 a kadar çıkabilir.
    Gizli görünüşü elde edebilmek için Suramar daki Withered Army Training görevini yapmanız gerekiyor. Bu senaryonun sonundaki sandıklardan gizli görüntünün çıkma ihtimali bulunuyor.

    Frost
    Karaktere katkısı : Silahınızı kullanıyorken Broken Isles haritasında Arthas ın hatıralarıyla karşılaşabilirsiniz ve kendisiyle konuşmak istediğinizde özel bir diyalogda bulunur ve silahınıza bir miktar artifact power sağlar. Ek olarak, frost DK lar bu silahı kullanıyorken özel bir boşta bekleme animasyonuna sahip olur. Bu animasyonda ayaklarının altlarından buz havuzu çatırdar.
    Gizli görünüşün nasıl elde edileceği henüz belli değil.

    Unholy
    Karaktere katkısı : Silahı kullanıyorken, düşük canı bulunan hedefler periyodik olarak infaz edilir.
    Gizli görünüşün nasıl elde edileceği henüz belli değil.

    Demon Hunter
    Havoc
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntüsünü elde etmek için Artifact Knowledge seviyesini 5 e getirmeniz gerekiyor. Daha sonra Suramar daki görevleri yaparken Candrael’s Charm isimli itemi yaratıklardan düşürmelisiniz. Bu itemi Felsoul Hold da bir NPC ye teslim edeceksiniz ve daha sonra havaya çıkarak Downfall isimli NPC ile karşılaşacaksınız. Bu NPC nin sağladığı bir debuff ile havada kendisiyle savaşabiliyorsunuz. Downfall ın debuff alanından çıkmadan veya kendisi sizi ittiği zaman geri alana girerek aşağıya düşmeden kendisini öldürmeniz gerekiyor.

    Vengeance
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntüsünü elde etmek için order hall dan Twisting Nether özelliğini seçin ve daha sonra Twisting Nether geçitini kullanın. Burada öldürdüğünüz yaratıklardan gizli görünüşün düşme ihtimali var.

    Druid
    Balance
    Karaktere katkısı : Eski ve güçlü bir büyü bu yaratığı etkiledi. Sadece Scythe of Elune kullanabilen güçlü bir druid bu etkiyi yok edebilir. Bu büyü Val’sharah daki tarafsız NPC olan Feral Worgen lerde görülebilir. Artifact silahı kullanıyorken bu worgenlerin üzerindeki etkiyi kaldırmak (dispel), silaha az miktarda artifact power sağlar.
    Gizli görüntüyü elde etmek için öncelikle Dreamweavers ile exalted seviyesine gelmeniz gerekiyor. Daha sonra 2 farklı iteme ihtiyacınız var. Bunlardan birincisini Dreamweavers quartermaster dan almalısınız, ismi Seed of Solar Fire. İkini olarak Artifact Knowledge yi seviye 5 e getirip, daha sonra Darkheart Thicket dungeonundaki ilk boss dan Pure Drop of Shaladrassil’s Sap isimli itemi düşürmelisiniz. Bu iki itemi birleştirdiğinizde The Sunbloom ortaya çıkacak, bununla gizli görünüşü elde edebilirsiniz.

    Feral
    Karaktere katkısı : Hareket hızını %3 oranında artırır.
    Gizli görüntüyü elde etmek için Artifact Knowledge seviyesini 4 e getirmeniz gerekiyor. Dreamway da 3 farklı ses duyacaksınız. Bu sesler sizi bir geçite götürecek ve Owlcat taşını bulmanız gerekecek. Daha sonra karşınıza Ela’lothen “The Moonspirit” çıkacak. Bu NPC nin karşısına geçin ve /sit komutuyla oturun. Detaylı bilgi ;http://www.wowhead.com/item=139552/feather-of-the-moonspirit#comments

    Guardian
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntü, Emerald Nightmare raidinde Ursoc dan düşüyor.

    Restoration
    Karaktere katkısı : Yardımcı bir büyü yaptığınız zaman, hedefin ayaklarında çiçek çıkabilir ve bu çiçekler 2 saniye boyunca heal yapar. Ayrıca Dalaran daki meyve satıcısı Applebough silahınızı fark edip size elma fırlatabilir.
    Gizli görüntüyü elde etmek için order hall dan Evergreen özelliğini seçin ve daha sonra Evergreen tohumunu ekerek Acorn of the Endless itemini yetiştirin.

    Hunter
    Beast Mastery
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntüyü açmak için Dalaran da Hobart Grapplehammer isimli NPC den 8000 gold karşılığında Designs of the Grand Architech isimli itemi alın. Bu görünüş ile, tüfek görünümüdeki silahınızı yay görüntüsüne çevirebilirsiniz.

    Marksmanship
    Karaktere katkısı : Kullanan kişinin etrafında bir rüzgar alanı oluşturur. Bu alan 8 yard yakındaki tüm parti üyelerinin hareket hızlarını artırır.
    Gizli görüntüyü elde etmek için Court of Farondis ile Revered olmalısınız. Ardından quartermaster dan 1700 gold karşılığı Syriel Crescentfall’s Notes: Ravenguard isimli itemi aldığınızda görüntüyü elde edebilirsiniz.

    Survival
    Karaktere katkısı : Canınız %40 ın altına düştüğünde bir kartal 10 saniyeliğine yardımınıza gelir. Bu kartal 3 dakikada 1 kez gelebilir. Ayrıca öldüğünüzde kartala dönüşürsünüz.
    Gizli görüntü Emerald Nightmare raidinde Ursoc dan düşüyor.

    Mage
    Arcane
    Karaktere katkısı : Broken Isles haritasındayken arcane hasar %2 oranında artar. Ayrıca silah bazen sahibiyle konuşur.
    Gizli görüntünün nasıl elde edileceği henüz belli değil ancak Cote “Shepherd” Metcalf isimli NPC ile bir bağlantısının olduğu düşünülüyor.

    Fire
    Karaktere katkısı : Bu silahı kullanıyorken Dalaran daki elf blacksmith ile konuşmak, farklı bir diyalog ortaya çıkarıyor ve silaha artifact power sağlıyor. Ek olarak, bazı öldürdüğünüz yaratıklar yanar ve kararır.
    Gizli görüntüyü elde etmek için Artifact Knowledge seviyesi 5 olmalıdır. Daha sonra Suramar daki
    bazı NPC ler, görüntüyü düşürebilir.

    Frost
    Karaktere katkısı : Tirisfal ın koruyucuları, sizin Ebonchill in gizli güçlerini anlamanıza yardım etti. Broken Isles haritasındayken experience ve reputation kazanma oranı %5 oranında artar. Bu buff u elde etmek için Dalaran da bulunan Memory of the Council of Tirisfal açıklamalı NPC ler ile konuşmanız gerekiyor. Buff u aldıktan sonra spec değiştirirseniz, buff kaybolmayacaktır.
    Gizli görüntüyü elde etmek için order hall dan Teleportation Nexus u açın. Order hall da 5 farklı portal çıkacaktır, bu portalların günlük olarak sizi küçük bir ihtimalle Frostfire Ridge haritasına gönderme ihtimali var. Bu haritaya gittiğinizde NPC lerden gizli görüntüyü elde edebilirsiniz.

    Monk
    Brewmaster
    Karaktere katkısı : Karakteriniz sarhoşken fazladan söyleyeceği bazı şeyler daha olur.
    Gizli görüntüyü elde etmek için order hall dan Brewhouse u seçin. Bubbling Keg e günde bir kez tıklayarak gizli görüntüyü açma şansınız var.

    Mistweaver
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntü Emerald Nightmare de Dragons of Nightmare bossundan düşüyor.

    Windwalker
    Karaktere katkısı : Belirli yükseklikten düştüğünüz zaman etraftaki tüm düşmanlar geriye iteklenir.
    Gizli görünüşü elde edebilmek için Suramar daki Withered Army Training görevini yapmanız gerekiyor. Bu senaryonun sonundaki sandıklardan gizli görüntünün çıkma ihtimali bulunuyor.

    Paladin
    Holy
    Karaktere katkısı : Undead lara karşı yapılan hasar %100 artar. Ayrıca Dalaran daki bazı NPC ler silahınız hakkında yorumda bulunur.
    Gizli görüntüyü açmak için Artifact Knowledge seviyesini 5 e getirmeniz gerekiyor. Daha sonra Azsuna haritasındaki demon yaratıklardan düşürebilirsiniz. Bu görüntü, Overwatch daki Reinhardt ın çekicine benziyor.

    Protection
    Karaktere katkısı : Gizlenmiş demon yaratıkları ortaya çıkarır.
    Gizli görünüşü elde edebilmek için Suramar daki Withered Army Training görevini yapmanız gerekiyor. Bu senaryonun sonundaki sandıklardan gizli görüntünün çıkma ihtimali bulunuyor.

    Retribution
    Karaktere katkısı : Ashbringer, küçük demon veya undead yaratıkları anında yok edebilir.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için Artifact Knowledge seviyesini 6 ya getirmeniz gerekiyor. Daha sonra Alterac Valley haritasında, ölen düşman oyunculardan Nat Pagle's Guide to Extreme Anglin' kitabını, Dire Maul dungeonundaki A Dusty Tome dan A Thoroughly Read Copy of "Nat Pagle's Guide to Extreme Anglin’." kitabını ele geçirin. Bu iki kitabı order hall da Sister Elda ya verin ve tek kitap haline getirin. Daha sonra Blackwing Lair e giderek Neferian ı öldürün ve kafasını alın. Neferian ın kafasını ve kitabı Dire Maul da Prince Tortheldrin e getirin (Immol’thar bossunu öldürmeyin, yoksa görevi teslim edemezsiniz) Alliance için Western Plaguelands a gidip Alexia Ironknife ile, Horde için Tirisfal Glades e gidip Bardu Sharpeye ile konuşun. Yandaki binaya girerek Grand Inquisitor Isillien’s Journal ı okuyun. Large Vile Slime isimli NPC yi öldürün. Timolain’s Phylactery isimli item düşebilir, bu item ile Timolain the Accursed i çağırın. Timolain, Shard of Darkness i suyun içine atacak, olta kullanarak bu itemi geri elde edin (gelen bilgilere göre en az 40, en fazla 4542 kez olta sallanmış). Shard of Darkness i ele geçirdiğinizde order hall a geri dönün ve Lord Maxwell Tyrosus ile konuşun (kendisi yerinde yoksa göreve göndermişsinizdir). Size The Ebon Hold (Death Knight class hall) a gitme görevi verecek. Dalarandaki Flight master ile konuşarak buraya gidebilirsiniz. Görev zincirinin sonunda gizli görüntüyü elde edeceksiniz.

    Priest
    Discipline
    Karaktere katkısı : Bir sonraki Light’s Wrath (Artifact silah yeteneği) devasa hasar verecek.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için Artifact Knowledge seviyesini 4 e getirin. Daha sonra dünyadaki (sadece broken isles değil) bazı bölgelerden 12 kitap toplayıp, bu kitapları The Annals of Light and Shadow a getirmeniz gerekiyor.

    Holy
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için Halls of Vault dungeonunda Hyrja yı öldürüp Crest of the Lightborn u ele geçimeniz gerekiyor. İkinci olarak Valarjar ile Exalted olup, Rod of the Ascended i quartermaster dan almalısınız. Bunların ikisini birleştirince gizli görüntüyü elde edebilirsiniz.

    Shadow
    Karaktere katkısı : Silahınız belli aralıklarla sizinle konuşacaktır.
    Gizli görüntü Emerald Nightmare raidinde Il’gynoth dan düşer.

    Rogue
    Assassination
    Karaktere katkısı : Valdisdall daki tamirci bazen silahınızı ödünç almak isteyebilir. Eğer silahınızı ona ödünç olarak verirseniz, karşılığında 50 Artifact Power verecektir.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için Artifact Knowledge seviyesini 4 e getirmeniz gerekiyor. Daha sonra Dalaran ın alt katında bulunan Underbelly deki rare NPC lerden gizli görüntüyü düşürebilirsiniz.

    Outlaw
    Karaktere katkısı : Hareket hızınız %2 oranında artar.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için 2 item düşürmeniz gerekiyor. Bu itemler Neltharion’s Lair ve Vault of the Wardens den düşmekte.

    Subtlety
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntüyü açmak için Uncrowned Vault da anahtar aramanız gerekiyor. Anahtarların arasında Key to the Palace of Lei Shen i bulmalısınız. Bu anahtardan birden fazla elde etmeniz mümkün, çünkü senaryo her deneme için 1 anahtar istiyor. Eğer başaramazsanız, tekrar girmek için yine anahtar bulmalısınız. Anahtarı order hall ın alt katında bulunan Taoshi ye verin ve senaryoyu başlatın. Bu senaryo, Mists of Pandaria zamanındaki senaryonun aynısı. Senaryonun içinde elinizden geldiğince Burial Trove Key isimli anahtarı elde etmeye çalışın. Senaryonun sonunda bu anahtarı kullanarak sandıkları açmanız durumunda, sandıkların içinden gizli görüntü çıkma ihtimali var.

    Shaman
    Elemental
    Karaktere katkısı : Stormheim haritasındaki bazı su ve hava elemental NPC leri size dost görünür.
    Gizli görüntüyü elde etmek için Artifact Knowledge seviyesini 4 e getirin. Daha sonra Dalaran ın alt katında bulunan Underbelly deki rare NPC lerden gizli görüntüyü düşürebilirsiniz.

    Enhancement
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil
    Gizli görüntü, Broken Isles daki world boss lardan düşmekte.

    Restoration
    Karaktere katkısı : Karakteriniz boşta bekliyorken, silahtan su çıkar.
    Gizli görüntü, Eye of Azshara dungeonundaki yaratıklardan ve boss dan düşmekte.

    Warlock
    Affliction
    Karaktere katkısı : Öldürdüğünüz düşmanların ruhları bazen canlanır ve bir süre etrafta dolaşır.
    Gizli görüntüyü açmak için Azsuna da Eredar Supplicant isimli NPC leri öldürmeniz ve Grimoire of the First Necrolyte isimli itemi düşürmeniz gerekiyor. Daha sonra başlayacağınız görevle 13 adet kafa tası elde etmelisiniz. Bu kafa tasları rare elite yaratıklardan düşer (world questlerde mavi ve etrafında ejderhayla görünür) ve 13 tanesini toplamak günler alabilir. 13 kafa tasını topladıktan sonra Deadwind Pass e gidip Executioner’s Altar da Sataiel isimli NPC yi çağırmalısınız. Öldürmeniz durumunda gizli görüntüyü açacak itemi düşürecektir.

    Demonology
    Karaktere katkısı : Kafa tası belli aralıklarla size fısıldar. Bu fısıltı bölgeye, yapılan büyüye, öldürülen hedefe göre değişir.
    Gizli görüntüyü elde etmek için belli bir Artifact Knowledge veya Reputation gerekiyor olabilir (henüz netleşmemiş). Bu aşamadan sonra Eredar düşmanları öldürerek kafalarını ele geçirebilirsiniz. Toplamda 6 kafa bulunuyor, bunların 5 i gri renkte, sonuncusu ise gizli görüntüyü açıyor. Bir kez düşürdüğünüz kafayı, tekrar düşüremiyorsunuz, bu sebeple sadece sayısını aklınızda tutmanız yeterli.

    Destruction
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için order hall dan Demonic Offering i seçin. Daha sonra Ritual of Doom ile çağırdığınız boss dan gizli görüntünün düşme ihtimali var.

    Warrior
    Arms
    Karaktere katkısı : Strom’kar ın varlığı eski düşmanlarının varlığına tepki verir, bir korku bölgesi oluşturur. Düşman troll yaratıklar 2 dakika boyunca korkar.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için Secrets of the Axes görevini yapmanız gerekiyor. Bu görevde Saurfang ile dövüşmelisiniz. Görevin nasıl elde edileceği bilinmiyor.

    Fury
    Karaktere katkısı : Odyn, sizi dövüşte yenen düşmanınızı öldürmeniz için ikinci bir şans tanır. Eğer 8 saniye içinde size son vuruşu yapan düşmanı öldürürseniz, Odyn sizi %50 canla tekrar hayata döndürür. Ek olarak, Stormheimdeki bazı NPC ler ve Helya, silahınıza ve nasıl elde ettiğiniz konusunda yorum yapar.
    Gizli görüntüyü elde edebilmek için God-King Skovald, Shar’thos ve Nithogg isimli NPC lerden 3 farklı item düşürün. Daha sonra bu itemleri birleştirin.

    Protection
    Karaktere katkısı : Henüz belli değil.
    Gizli görüntüsünü açmak için Artifact Knowledge seviyesini 5 e getirin. Daha sonra AK research
    yaptığınız NPC nin arkasında bulunan Saga of the Valajar ı okuyun. Thunder Totem e gidin ve buradan Neltharions Vault (Neltharion’s Lair olan dungeona değil) a ulaşın. Bölgeye ulaştığınızda chat penceresinde “You hear a strange roar from the cavern ahead” yazısını görürseniz, içeri girin ve altın yığınlarının arasından silahınızın gizli görüntüsünü bulmaya çalışın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • eline sağlık zahmet edip yazmışsın. başlığı görünce adeta bir gazete haberine tıklamışım gibi hissettim
  • Bildiğin rehber olmuş. Ellerin dert görmesin :)
  • Eline sağlık. Bekleyelim bakalım fost ne zaman bulunacak.

    Bu arada blood unki harika olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık, Türkçe kaynak olması iyi oluyor.
  • diğerlerini incelemedim ama net en uğraştırıcı pislik olanı paladininki saatlerce bir elite bekledikten sonra 2 gündür fishing yapıyorum 2000 civarı cast yaptım ve gına gelmeye başladı üst sınır 4500 cast falanmış sanırım bunu gecicem gibi

    Edit:2700. cast gibi bir sayıda aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 2 Ekim 2016; 22:34:25 >
  • havoc güncellenmeli, artık candrael's charm düşürmeye gerek kalmadan artifact knowledge 5'e geldiğinde düşürebiliyor aynı yöntem ile.
  • warlock demo hakkında net bilgisi olan var mı exalted istiyor mu deli gibi 2 3 gün farm yaptım demo için düşmedi affli questi düştü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apakk

    havoc güncellenmeli, artık candrael's charm düşürmeye gerek kalmadan artifact knowledge 5'e geldiğinde düşürebiliyor aynı yöntem ile.

    Artifact knowledge in lvl ni nasıl öğreniriz? Tam olarak havoc için ne yapmalı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay528 kullanıcısına yanıt
    Palanınki hakkaten dalga geçer gibi olmuş. Okurken içim daraldı iyi sabır varmış almışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah sayfasında sol üstte yazıyor, mouse ile üstüne gelmeniz kafi, 5lvl ise şunu bir deneyin;https://www.youtube.com/watch?v=1mTcmErTpX4
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Silah sayfasında sol üstte yazıyor, mouse ile üstüne gelmeniz kafi, 5lvl ise şunu bir deneyin;https://www.youtube.com/watch?v=1mTcmErTpX4

    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehber çok güzel olmuş . Ellerine sağlık
  • Unholy'ninki bulundu bu arada. Yazmaya uğraşamayacağım ama bulundu WoWHead'den Bonereaper's Hook'a(ismi bu olsa gerek) bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 6 Ekim 2016; 17:05:54 >
  • Unholy evet bulundu, tavsiye ederim hoş görüntüsü var.Ben kısaca düşünenler için yazayım.
    AK 6 olması gerekiyor rep için benim bütün bölgelere honored yeterli revared istemiyor yani, 2k ghoul spamlamak gerekiyor(yada gargoyle yada kendi petimiz vs) ama apocolype ile proclandıgı soylendiği için herkez o skili dummy uzerinde spamlıyor.
    2 Taktiği var;
    1. proving grounds gir çık yaparak cd sıfırlıyorsunuz ama uğraştırıyor.
    2. benim gibi küçük bir program buluyorsunuz(makro gibi ama döngü siz kapatmadığınız sürece sabit olması gerekiyor) yatmadan önce dumy bırakıyorsunuz sabaha almıs oluyorsunuz :)
    260+ apoc cast etmeniz gerekiyor buda takriben 6,5 saat yapıyor daha uzun süre olanlar varmış onu bilemiyorum.
    /script print(IsQuestFlaggedCompleted(44188)) şu script ile true false donuyor olup olmadığını bu şekilde kontrol ediyorsunuz.
    Kitap cıkıyor ama tıklamak okumak zorunlu değil true dondugu zaman direk icc gidiyorsunuz, profosorun odasının içinde gizli bir portal var ordaki en son mobun içinden cıkıyor 5m kusur canı var.
    Resimle sonlandıralım
     Silahların Gizli Görüntüleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.