SİLİNSİN, BİLDİĞİN 2 YILLIK KAZANAMAMI YALAN SANANLAR VAR. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 7 Temmuz 2021; 14:47:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİL SİL SİL !

-
-
Benzer bir durum bendede mevcut.
İnan bana çok büyük skandalların döndüğü bir yerde sınavı kazanmak bir başarı değildir.
Çarkını kuran kurmuş parasına bakıyor kim ölmüş kim kalmış bazılarının umurunda değil.
Bu sene bende kazanamazsam askere gideceğim para biriktirip yurt dışına gideceğim muhtemelen.
Yapacak bir şey yok.
-
Hocam nasıl 2 yıllık tutturamıyon yav aklım almıyor. Günde 15 dk çalışsan bile tuttururdun demek ki hiç çalışmadın
-
Üzücü kardeş üzücü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewqHocam nasıl 2 yıllık tutturamıyon yav aklım almıyor. Günde 15 dk çalışsan bile tuttururdun demek ki hiç çalışmadın
2 yıllık üni için en az 150 puan alması lazım. okuduğunu anlayabilen ve 4 işlem bilen herkes geçebilir arkadaş ya sıkıntılı ya kolpalıyo
-
2 yıllık nasıl tutmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx012 yıllık üni için en az 150 puan alması lazım. okuduğunu anlayabilen ve 4 işlem bilen herkes geçebilir arkadaş ya sıkıntılı ya kolpalıyo
Alıntıları Gösterkolpalıyormuyum?
yalan mı söylüyorum sizce Hocam?
Ulan bu forumda kime anlattıysam şu üni geçememe olayını, herkes yalan sanıyor arkadaş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewqHocam nasıl 2 yıllık tutturamıyon yav aklım almıyor. Günde 15 dk çalışsan bile tuttururdun demek ki hiç çalışmadın
evet Hocam, hiç çalışmadım, doğrudur
-
Benim de tipsizlik problemim var usta istersen toplanip beraber edebiliriz
nofap'e basla
-
O 2017'de geçerliydi. Artık en boş önlisans eğitimi veren üniversite bile 300-350 arasında puan istiyor.
%25-50 bursla girmek mantıklı değil para israfı. %75 ile girilebilir ama Ailenin okeylemesi lazım.
Şu an ki sistem meksika çıkmazından farksız. Saçma sapan TYT bizim zamanımızda YGS zamanını kısmışlar 30 dakika ama soru sayısı aynı.
-
artık üniversite okumanın anlamı yok. en iyi 5-6 üniversite dışında okuduğun üniversiteyi işverenler ciddiye almıyor. hangi bölümü okursan oku, işsiz kalıyorsun. aşırı mezun fazlası var. ben öğretmenlik mezunuyum kpss 85 puan. nasıl atanacaksın?
yaşın genç, git meslek edindirme kursları var. mücevher, takı tasarım kursuna git. yüzük, küpe, kolye nasıl tasarlanır öğren. üniversite okuyacağına meslek öğrensen işsiz kalmazsın.
-
Herkes aynı kapasitede değil. Barajı geçecek zekan olmayabilir. O zaman niye zorluyorsun ki boşu boşuna.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İntihar etmek cesur işi değil enayi işidir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski yıllardaki sınav sonucu belgelerini paylaşırsan inanırız 4 yıl 48 ay eder sen tyt yi 10 ayda bitirsen ayt yi 30 ayda bitirsen 8 ay denemelere kalıyor pek inanmadım ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman ağlama hocam senin hayatını yalniz sen degistirebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229evet Hocam, hiç çalışmadım, doğrudur
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ara eleman, marangoz ciragi, saniyde cirak hatta lastikci vs olsan bile universite mezunlarinin kazanamayacagi kadar para kazanirsin usta olunca. 3-4 yilda kalfa 5-10 yila usta olursun daha gencsin.
Artik okumak gereksiz benim neslim son sansli nesildi artik baska alanlara yonelmeniz lazim.
-
2 yıllık için çalışmaya okula gitmeye dahi gerek yok. Bence arkadaş ilgi çekmek için dalga geçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: LaciRomantik
Herkes aynı kapasitede değil. Barajı geçecek zekan olmayabilir. O zaman niye zorluyorsun ki boşu boşuna.Üniversite okumayanı kötüleyip, işçiyi aşağılayan kişiler yüzünden. Ama şunu anlamıyorlar Üniversitenin güzel bölümlerine sadece 1000 kişi girebilir. Yani şöyle diyim 450 puan bir kişi olsun diğer herkes 500 puan çeksin, işte o zaman o 450'li puanlık öğrenci sonuncu olacak. Yani çözüm bireysel, sorun toplumsal.
-
Silahlarla ilgin varsa. Silah satışı yapan resmi dükkanlara, av bayilerine başvur, bu tarz alanlarda çalışma imkanın olabilir. Üni mezunu istiyorlar mi bilmiyorum.
Geçmiş konularından da silahla ilgili olduğunu gördüğüm için dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 7 Temmuz 2021; 13:6:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam nasıl 2 yıllık tutturamıyon yav aklım almıyor. Günde 15 dk çalışsan bile tuttururdun demek ki hiç çalışmadın |
2 yıllık üni için en az 150 puan alması lazım. okuduğunu anlayabilen ve 4 işlem bilen herkes geçebilir arkadaş ya sıkıntılı ya kolpalıyo |
Benzer içerikler
- türkiye"de ingiliz ingilizcesi mi amerikan ingilizcesi mi öğretiliyor
- kan tahlilinde sigara çıkar mı
- kullanılmayan oylar ne oluyor
- kkkk ne demek
- yıllık nasıl yazılır
- prompt engineering nedir
- 5g zararları
- p**** videoları
- tüketici hakları 2 defa aynı arıza
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X