Şimdi Ara

Sıkıntılıyım be birader sıkıntılıyımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum ikinci kez giricem üniversite sınavlarına,yediğim yemeklerden bile gram zevk almıyorum,alamıyorum.Sırf doymak için yiyorum,mideye bişeyler girsin hesabı.Babamla desen hergün tartışıyoruz(ağzımı açmıyorum,o tartışıyor).Mesela bi yarım saat 15dk önce bilgisayarın karşısında niye yemek yiyosun.Çok zararlıymış.Profesörler bas bas bağrıyomuş.Profesörler ve bilgisayar bahane.Köfte yaptı.Onu sıcak yemem lazım derdi o yani.Hergün şu konuşma geçer aramızda annem işte ablam ders vermeye gider.Biz pederle başbaşa.Konuşmayı veriyorum.Babam:Yemek nasıl olmuş ? Ben:Çok güzel olmuş,ellerine sağlık baba. Babam:Ben hiç tatmadım.
    Ben:Güzel,güzel tatsana. Akşama veya yarın tekrar bu muhabbet döner.Ta ki yemek bitene kadar.Tartışıyoruz daha doğrusu o tartışıyo.Çok kısa sürüyo.Hafiften bağrıyo çağrıyo trip atıyo gidiyo.Şuan yaptığı gibi.Bütün arkadaşlarım üniversiteli oldu.Bende babamla oldum.Ablam desen 6-7 aydır babamla konuşmuyo.Babamda onunla tabiki.Annem işten geliyo.Gülümsemeye çalışıyorum.Şuan gözlerim ıslandı.Ulan diyorum ah bi ağlayabilsem.Yok ama arkadaş ağlayamıyorum.Olmuyor,lanet olsun.Bak tekrar geri gitti ıslaklık.Devam etmek isterdim ama babam geldi laf yapmasın.
    -Hafiften bi şöyle nasıl davranmam gerektiğini(zaten biliyorum ne yapmam gerektiğinide) hatırlatırsanız çok makbule geçer.

Yazdıklarımı hiç okumadım girek gönderiyorum.Yazım hatam vs. olduysa affola

• ikinci kez ünv sınavlarına girme sebebiniz nedir hocam? başka bir şehirde iş bulup evden ayrılabilirsin bence. yada başka bir şehirde 2. ünv okuyabilirsin. evden uzaklaşman hem kafa olarak seni rahatlatır hemde baban biraz kıymetini anlar.
  • Hocam şunun şurasında 4 ay kalmış. Biraz daha sabret. Gir üniversiteye. Hangi şehirdesin? Ben kendi şehrimi(İstanbul) tutturamadım. Başka şehirde okuyorum. Aynı senin gibi şikayetlerim var. Çok çektim, hemen kızar babam. Başka şehirde gidersem belki düzelir dedim. Gittim ama değişen bişey yok. Sadece ilk ay biraz yumuşak davranır gibi oldu. Sonradan eskisine döndü tekrar. Değişen tek şey her gün kızıyordu önceden. Şimdi ayda 4 gün görüyorsa o 4 gün kızıyor, 26 gün kızamıyor. Tek değişen bu oldu. Şu an tatildeyim. 3 haftadır evdeyim. Eskisinden daha beter kavgalar ediyoruz. Anlayış gösteremiyor. Zor ama yapacak bir şey olmadığından he diyip geçiyorum, ne yapayım. Buraya kadar gelmişsin hocam. Yarım bırakmak olmaz. Şu derslere bi 4 ay daha asıl sonra biraz daha ağırlığını koyarsın belki..
  • Geçmiş olsun dostum seni çok iyi anlıyorum burada bu tür konulara klasik ama doğru bir cevap vardır 'derslerinle ilgilen kimseyle öyle fazla takma üniversiteni bitir istediğin gibi iş'e gir hayatını yaşa' bence de böyle yapmalısın istersen baban ve anneni önüne alıp konuşabilirsin böyle böyle yapmayın diye. Ve sağlam dur özgüvenin yerinde olsun gerek sınavda gerek birileriyle konuşurken(annen, baban, arkadaşın) sana önerilerim bunlar.
  • Olaylar karisik ya agzmi bi acsam oha dersiniz allahtan 5-10 kisisel gelisim kitabi okudumda kendime soz gecirebiliyorum.Arkadas sormus onuda cevapliyim gecen sene calismamistim usta sinavla falan ilgim yoktu yani,yeni yandi sarterler Hepinize ayri ayri tessekkur ediyorum. Temmuz agustosta bu yaziyimi okuyup kendimle dalga gecicegim icinde kendimi ayri bi kutluyorum.

----Yorum atan arkadaslar varsa soyliyeceklerniz eksik etmeyin iyi oluyo ders aliyorum sizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu yıl sınava gireceğim ilk ilk yılım. bunaldım artık hiç ders çalışmak istemiyorum.Çalışmadıkça çok fena vicdan azabı çekiyorum üstüne üstlük ders çalış deyip duruyorlar hayattan soğudum artık büyük ihtimalle de istediğim yeri kazanamayacağım çok sıkıldım offff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Ben de bu yıl sınava gireceğim ilk ilk yılım. bunaldım artık hiç ders çalışmak istemiyorum.Çalışmadıkça çok fena vicdan azabı çekiyorum üstüne üstlük ders çalış deyip duruyorlar hayattan soğudum artık büyük ihtimalle de istediğim yeri kazanamayacağım çok sıkıldım offff.

Aynen birader aynen

• Çalış, işin ne kardeş.

Edit : ki sonra yatasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 9 Şubat 2013; 8:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Çalış, işin ne kardeş.

Edit : ki sonra yatasın

Bu kadar basit aslinda amma iste arada kaytariyom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.