Şimdi Ara

ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.740
Cevap
3
Favori
120.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskilere dalmazlar, dalsalar çıkamazlar zaten.
  • Ntvspor´a göre‚ Rubin Kazan Stoch icin devrede ve 2-3 günde transfer gerceklesebilirmis...

    http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=9752&sayfa=1

    Biri bizim forumdakileri rüyadan uyandırsın artık.




  • Ben bu Antu'nun üye profilini çözemedim ya , bu nasıl bi mesaj yazma tarzıdır , pofff , yha bu nedir ya ?
  • Fener beni almıyor mu elimden geleni yaptım

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Can Arat'la yapılan görüşmelerle bizzat ilgilendiği dinlemeler sonucu tespit edilirken, Arat'la görüşmeleri yönetici İlhan Ekşioğlu ile Cemil Turan ve Ali Kıratlı'nın gerçekleştirdiği teknik takibe takıldı.


     ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU



    Can Arat'ın telefonda Ali Kıratlı'ya söylediği, "Zaten bir bize 'Maça yatın' demedikleri kaldı" şeklindeki sözleri de polisin dinlemelerine takıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediye oyuncusu Can Arat, 6 Mart 2011 tarihinde Bursa Atatürk Stadyumu'nda 1-1 berabere sonuçlanan Bursaspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile 1 Mayıs 2011 tarihinde Fenerbahçe'nin 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında şike yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Fenerbahçe-Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın eski Fenerbahçeli, Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Can Arat ile yapılan şike görüşmeleriyle bizzat ilgilendiği tespit edildi. Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Cemil Turan ve Ali Kıratlı'nın ise görüşmeleri bizzat gerçekleştirdiği telefon dinlemeleriyle tespit edildi. İşte o süreç:

    Yıldırım'ın talimatıyla
    Süper Toto Süper Lig'in 30. hafta maçları sonunda Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 72 puanda olduğu ancak ikili averaj sistemine göre Fenerbahçe'nin lig lideri olduğu, üçüncü sırada bulunan Bursaspor'un şampiyonluk ümidinin kalmadığı, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında yalnız kaldıkları, geriye kalan 4 karşılaşmada Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi, Trabzonspor'un tüm maçlarını kazanması durumunda Trabzonspor'un şampiyon olacağı değerlendirildiği için Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında şike yapıldığı iddia ediliyor.

    Uzun ile görüştün mü?
    Aziz Yıldırım'ın, 29 Nisan 2011 tarihinde 21.19'da Cemil Turan'ı arayarak, "Uzun" olarak nitelendirdiği eski Fenerbahçeli, İstanbul BŞB'li futbolcu Can Arat ile görüşüp görüşmediğini sorduğu tespit edildi:
    Aziz Yıldırım: "...aradı mı seni ne yaptın... UZUN ile şey yaptın mı? Görüştün mü?" Maç öncesinde, Fenerbahçe'nin yöneticisi ve efsanevi oyuncusu Cemil Turan'ın 30 Nisan 2011 günü saat 17.04'te Can Arat'ı aradığı tespit edildi:
    Can Arat: "Abi telefonum değişti... İskender söyleyince jeton düştü benim."
    Cemil Turan: "...10 gündür seni arıyorum hastayım ulan yatıyorum arıyorum arıyorum Can bana döner diyorum.... Oynuyorsun yarın değil mi."
    Can Arat: "...öyle gözüküyor şu an yani."
    C. Turan: "Oğlum işte sana ... SANA BİR ŞEY SÖYLEYECEK HALİM YOK."
    Can Arat: "YANİ ABİ"

    O benle ilgili değil
    Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe-İstanbul BŞB karşılaşması öncesinde şike faaliyetleriyle ve Can Arat'ın durumuyla ilgili bizzat ilgilendiği telefon dinlemelerine takıldı:
    Aziz Yıldırım: "Nasıl gidiyor vaziyetler?"
    Şekip Mosturoğlu: "İyi başkanım. Arkadaşların hepsi ilgili yerlerde... O notunuzu ilettim kendilerine."
    A. Yıldırım: "O KENDİ KALESİNE GOL ATAN."
    Şekip Mosturoğlu: "He onu bilmiyorum başkanım O BENLE İLGİLİ DEĞİL."
    Aziz Yıldırım: "Öyle mi iyi peki." Aziz Yıldırım'ın "Kendi kalesine gol atan" dediği kişi Fenerbahçe'de oynadığı sırada kendi kalesine gol atan ve daha sonra kulüpten ayrıldıktan sonra İstanbul BŞB'de oynayan Can Arat.

    Hiçbir sorun yok şimdi
    Aziz Yıldırım'ın maçtan hemen önce 30 Nisan 2011 günü saat 20.19'da bu sefer Şekip Mosturoğlu yerine FB'li yönetici İlhan Ekşioğlu'na Can Arat'ın durumunu sorduğu tespit edildi:
    Aziz Yıldırım: "Nasıl gidiyor"
    İlhan Ekşioğlu: "İyi iyi gayet iyi"
    Aziz Yıldırım: "Bu gün ... şey o kendi kalesine atanla ne yaptın."
    İlhan Ekşioğlu: "Ha o şimdi onunla gayet iyi hiçbir sorun yok şimdi. Herşey iyi yani hiç şey yapmayın." Maç öncesinde Can Arat ile Ali Kıratlı arasındaki telefon görüşmesi şöyle:
    Ali Kıratlı: "...geldik lokaldeyiz öyle kağıt oynuyoruz geliyor musun?"
    Can Arat: "...geliyorum abi. Oğlun gibiyim ben senin dua et sen bana."
    Ali Kıratlı: "...ediyorum etmez miyim sen benim oğlumsun."

    Bizimkiler de istemedi
    1 Mayıs 2011 günü maç sonrasında 21.20'de İstanbul BŞB'li Metin Depe'in bir kadın ile yaptığı görüşme:
    X Kadın: "Nasıl yenildiniz ya..."
    Metin Depe: "Sorma ZATEN BİZİMKİLER DE İSTEMEDİ YENMEMİZİ."
    X Kadın: "Kim başkan mı?"
    Metin Depe: "HI"
    X Kadın: "Ben o başkanın"

    Elimden geleni yaptım
    Maç sonrasında aynı gün saat 21.57'de Can Arat'ın Ali Kıratlı'yı aradığı tespit edildi:
    Ali Kıratlı: "İyi oynadın ama ya..."
    Can Arat: "Yüzde yüz gol kurtardım. Sezon sonu kontratım bitiyor. Fenerbahçe almayacak mı beni sonuçta. Ben hani elimden geleni yaptım Ali abi."
    Ali Kıratlı: "...inceldin de yavaş yavaş... Tebrik ederim. Oğlum haydi geçmiş olsun. Konuşalım tamam." Can Arat'ın, 2 Mayıs 2011 günü 12.09'da bir kişiyle yaptığı telefon görüşmesinde, bir gün önce oynadıkları ve yenildikleri Fenerbahçe karşılaşması için "ZATEN BİR BİZE MAÇA YATIN DEMEDİKLERİ KALDI KULÜPTEN.... Sıkmayın etmeyin şey yapmayın yani sakatlık olmasın riske girmeyin onu yapmayın bunu yapmayın" dediği tespit edildi.

    Saatçi: Ödümü kopardın
    2 Mayıs 2011 günü 13.11'de İstanbul BŞB'li Can Arat'ı arayan Fenerbahçeli Ercan Saatçi'nin ise Arat'a "...dün çok iyi oynadın ha ödümü kopardın. Ama dün sen olmazsan her halde bir beş olurdu..." dediği tespit edildi.
    Ercan Saatçi: "Soyunma odasında falan bir şey oldu mu? Bir şey oldu mu Abdullah hoca falan kızdı mı?"
    Can Arat: "...Alex'e vurdurduk yine bir tane ama iyi olsun iyi oldu boş ver. O da olmasaydı zaten ben belki sıkıntıya bile girerdi o maç yani hiç..."

    Üç tarlayı da sürdük
    Fenerbahçe'nin lig birinciliğini koruyarak ligin zirvesinde şampiyon olabilmek için Spor Toto Süper Lig 2010- 2011 sezonunun 23. haftası sonunda, rakibi durumundaki Trabzonspor, Bursaspor ve Kayserispor'un ligin 24. haftasında yapacakları müsabakalarda puan kaybetmesi için şike yaptığı iddia ediliyor. Sezonun 23. haftası sonunda Fenerbahçe 51 puanla ve averaj üstünlüğü ile lig birincisi, Trabzonspor 51 puanla lig ikincisi, Bursaspor 48 puanla lig üçüncüsü, Kayserispor ise 43 puanla lig dördüncüsü idi. Şike soruşturmasında, Aziz Yıldırım'ın, İlhan Ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde, İlhan Ekşioğlu'nun "Vaziyet gayet iyi...Üç tarlayı da sürdük yani" dediği tespit edildi. Aziz Yıldırım'ın talimatıyla İlhan Ekşioğlu'nun Ali Kıratlı aracılığıyla menajer Yusuf Turanlı'ya ulaştığı, İstanbul BŞB futbol takımı oyuncuları İbrahim Akın, İskender Alın, Can Arat ve Metin Depe ile Bursaspor maçında iyi bir futbol sergilemeleri karşılığında belli bir miktar para karşılığında anlaştıkları iddia ediliyor. Bursa Atatürk Stadyumu'nda 6 Mart 2011 günü saat 16.00'da başlayan Bursasporİstanbul BŞB karşılaşmasında, BŞB'li Can Arat 2 numaralı, İbrahim Akın 11 numaralı formasıyla ilk 11'de sahaya çıkmıştı. İskender Alın ise 12 numaralı formasıyla 60. dakikada oyuna dahil olmuştu. Metin Depe kırmızı kartlı olduğu için 18 kişilik takım kadrosunda yer almamıştı. Karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.

    İyi güzel, böyle aferin
    Fenerbahçe adına şike görüşmelerini yürüttüğü iddia edilen Ali Kıratlı'nın maçtan sonra saat 18.36'da Can Arat'ı telefonla aradığı tespit edildi:
    Ali Kıratlı: "Sen iyidin ama ha iyi güzel böyle aferin."
    Can Arat: "İnşallah daha iyi olur da abi ... geri geliriz ya."
    Ali Kıratlı: "Fener'e faydanız oldu. Eski kaptan da o bizim Fener'den gitmeymiş zaten. O golü atan." Bursaspor-İstanbul BŞB karşılaşmasının 1-1 sonuçlanması üzerine 24. hafta sonunda Bursaspor'un 49 puanda kalarak 54 puanla lig birincisi olan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 5 puana çıktı. Böylece önceki sezonun şampiyonu Bursaspor lig şampiyonluğu mücadelesinde dezavantajlı duruma düştü.




  • hasan çetinkaya da tutuklanacak herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peerless

    Ntvspor´a göre‚ Rubin Kazan Stoch icin devrede ve 2-3 günde transfer gerceklesebilirmis...

    http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=9752&sayfa=1

    Biri bizim forumdakileri rüyadan uyandırsın artık.


    bizim forumdaki fenerliler kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. "bizi düşürsünler de diğerleri günlerini görsünler" diye söyleniyorlar.




  • tsyd fenerbahçenin ilk maçına gitmeme kararı almış ...shaktar maçındaki olaylar sebebiyle
    http://www.tsyd.org/haberdetay.asp?bolum=6043&uyeid=0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Beyler MHP milletvekili Lütfü Türkkan twitterdan

    "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim"

    yazmış sonra da

    "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım." yazmış.

    Konuyla ilgili başlık göremedim bilginiz var mı detaylar falan, gerçi twit atılalı 6 saat olmuş ama.


    Bir an benim twitterim den mi aşıntı yapıldı acaba diye şaşırdım.
    Ben de en başından beri Fener-Sivas ve Mersin'in düşürüleceğine inanıyorum,Eskişehir konusunda da karamsarım,Eskişehir de yara alabilir.Beşiktaşı da merad ediyorum açıkcası.ğer Tayfur ve Serdar Adalı içerden çıkamazsa Beşiktaşın da işi bitti demektir,çünkü biri teknik direktörü biri yönetici hatta sorumlu yönetici,yani yapıldıysa şike yada teşvik,kulübü de bağlar.

    Eğer tek ceza alacak Fener ve Sivas olsaydı federasyon bu kadar zorlanmazdı ama Beşiktaş ve Feneri birden düşürmek,birde diğerlerini düşürmek fiziki tepkilere yol açabilir,federasyonun kucağında bomba var şu an.Ağustosun 28 ine doğru cezalar açıklanır,düşürülen düşürülür.Bir düşüncem de Bayram gününe denk getirilebilir açıklamalar farklı bir taktikten dolayı.Ama normal olan Ağustosun 25 ine kadar kararların açıklanması ve hemen fikstür belirlenmesidir.

    Şu Bankasya 1.Lig muziği beynime kazındı artık,şaka maka şu an Bank Asya hissedarları Fener BankAsya 1.lige düşsün diye dua ediyorlardır.Ayrıca TRT yönetimi de aynı şeyi istiyordur.Tabi Fenerin maçlarını şifresiz izlemek isteyen Fenerbahçe taraftarlarını da unutmamak lazım.




  • Şike operasyonlarında müthiş bir gözdağı verildi,ifadesi alınacaklara korku salındı.Nasıl mı?Bülent Uygun,Ümi Karan,ve özellikle Tayfur Havutçu gibi hiç umulmayan kişinin içeri alınması ve tutukluluğuna yapılan itirazın reddedilmesi şu an şike konusunda ifadesi alınacakları müthiş korkuttu ve bu yüzden ifadesi alınacakların doğruları söylemesi kolaylaştı.İfadeye çağrılıp,Aziz Yıldırım ve ekibini ispiyonlayabilenler ödül olarak salıveriliyor.
    Aziz Yıldırım'ın bile içerden çıkamaması müthiş bir itiraf etme zorunluluğu gerçeğini gösterdi şike operasyonlarında sonraki dalgalarda ifadesi alınacaklarda.

    Bundan önceki ve bundan sonraki blmem kaçıncı dalgalarda,ifadesi alınacaklardaki amaç,tamamen Aziz Yıldırım'ı içeriye tıkabilmek için yeterli delillere ulaşmaktır,milleti çağırıp,evet Fenerbahçeden,Aziz Yıldırım ve adamlarından teklif aldım sözünü duymak kaydetmektir.Ve bu ispiyonu yapan kişiler sanmayın ki tutuklanacak,hayır,bu yardımları karşılığında salıverilecek,yada tutuksuz yargılanacaklar.İfadeye getirilenler biliyorlarki zorluk çıkardıkları takdirde Sivas kalecisi gibi içerde antrenman yapmak zorunda kalır.

    Boşuna heyecan yapmayın bundan sonraki dalgalarda kimler tutuklancak diye,savcılar amacına ulaştı,bundan sonra daha fazla takımın üstün gitmk yerine,elindeki tutukluların içerde kalması için yeterli delilleri sağlamlaştırma ve arttırmak için sadece ifadeye getirtilir birileri.Ya çağrılır ya gözaltına alınır,ama ispiyonlayan salıverilir.
    Bu işten Aziz Yıldırım bile yırtamadı,çok kabadayılık yaptı ama içerden çıkamadı,sürünüyor mesajı iyi verildi ve ifadeye çağrılanların korkudan herşeyi daha sormadan anlatması sağlandı.

    Kısaca özetlersek,bundan sonraki operasyonlar sadece Aziz Yıldırım'ı içerden çıkarmamak amaçlı delilleri arttırma amaçlı olur,yeni birilerini tutuklamak amaçlı olmaz.
    Çünkü bu korkuyla herkes öter,ve ödülü olan özgürlüğünü alır gider.

    Aziz Yıldırım yada ekibi Fenerbahçeyi bırakmadıkça inat ettikçe bu iş uzar,Aziz Yıldırım ve ekibi uzatmazlarsa,Fenerbahçedeki konumlarından feragat ederlerse ve Nihat Özdemir-Hakan Bilal Kutlualp tayfası kontrolü eline alırsa,işte o zaman Aziz Yıldırım'a tutuksuz yargılanma kıyağı geçilebilir.Yalnız Aziz Yıldırım sandığımızdan inatçı ve deli dolu çıktı,inat ediyor,ben burdan çıkacağım diye.Bence şu anki Türkiyedeki konjöktürün ne kadar güçlü olduğunu farkedemedi.Derin Devlet bitmedi,sadece el değiştirdi,ve yeni Derin Devlet sistemi yeniden kuruyor ve bu sistemde Aziz Yıldırım yok,artık bunu kabullenmesi ve görmesi lazım.




  • Şimdi konuşuyor bu oyuncular -örneğin Özer- fakat düşürülecekler ise delillerde açıklanacak. Ne yapacak o zaman bunlar? Cart curt ötüyor papağan gibi hepsi. Yok komplo yok bilmemne. Açıklanınca telefon kayıtları falan göreceğiz komployu.
  • Gorduk montaji. Montaj iste o yuzden yaniyosun dicez cem yilmaz gibi o zaman da
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51245761/tm.htm

    şunların dediklerine bakın. bir tanesi milletin taraftarlığını sorguluyor. biri de milleti hain ilan etmişti. bütün bunların hala komplo olduğunu düşünüyorlar galiba.
  • http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tv8&seekTime=01-08-201100:22

    (00:22:12+)

    Ulen Faik, elinde yetki olsa bir dakika durmazsın.
  • feneri düşürmeycekler. resmen tırsıyorlar
  • http://twitter.com/#!/CandasTolga/status/98164996780994560

    Sanırım isimleri tahmin etmek çok zor değil. Yarın yine hareketli geçecek anlaşılan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joedumars

    http://twitter.com/#!/CandasTolga/status/98164996780994560

    Sanırım isimleri tahmin etmek çok zor değil. Yarın yine hareketli geçecek anlaşılan...


    emre mi acaba?
  • Çubuklu Tosun'u mu alıcaklarmış yarın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crimex


    quote:

    Orijinalden alıntı: joedumars

    http://twitter.com/#!/CandasTolga/status/98164996780994560

    Sanırım isimleri tahmin etmek çok zor değil. Yarın yine hareketli geçecek anlaşılan...


    emre mi acaba?

    Keşke! son bir yıldaki tavırları yüzünden çok kıl oldum ona. ayrıca daha soruşturma başlamadan şikede adı geçen bir isimdi kendisi.




  • Sinan Engin'de ifade için çağırılmış.
  • SON DAKIKA - Ankaragücülü Kaan Söylemezgiller ve Ekrem Okumus Emniyet'te ifade veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.