Şimdi Ara

Şikayetvar Atatürk'e yapılan olumsuzluklara göz yumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Derin Tarih dergisinin finansmanlarını şikayet etmek üzere siteye girdim ilk başta ünlü markamız Turkcell ile başlayayım dedim. Turkcell hakkında Atatürk'ü karalayan hiç bir belge ve elle tutulur arşiv kaydı olmadan İsnat ettikleri suçları tamamen karalama politikası çerçevesinde yapan Derin Tarih dergisi hakkında bir şikayet yazdım ancak ne var ki şikayetim "kişisel gerekçeler" nedeni ile yayınlanmadı. Çok ilginç, kişisel gerekçe olayına takılarak yeni bir şikayet yazdım bunda kişisel olmadığını toplumsal bir olay olduğunu yazarak tekrar şikayet ettim. Ancak yine aynı gerekçe ile ilan yayına alınmadı. Bu defa şikayetvar hakkında şikayet yazdım ama ne hikmetse şikayet silindi, bir daha yazdım şikayeti tekrar sildiler. Bu açıkca şikayetvar'ın Atatürk'e karşı bizzat cephe aldığını gösterir.

    Lütfen konuyu öne çıkarınız, Mustafa Kemal paşamız için birşeyler yapabilirsek ne mutlu bize


    edit : resim ekleme

    Şikayetvar Atatürk'e yapılan olumsuzluklara göz yumuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 23 Temmuz 2017; 12:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • k
  • Şikayetvarın amacı tüketiciyi korumaktır.Herkes senin gibi şu firma geziye yardım etti şu akitte reklam verdi bu halktvye reklam verdi vs. gibi aptalca şikayetler ederse işler sulanır şikayetvar sitesi amacından çıkar. Her şeyin b.kunu çıkarma olayı sadece bizim millette var böyle tüketici dostu bir siteyi bile karalama kampanyası yapmak saçmalıktır bu site sayesinde kaç milyon tüketicinin sorunu çözülmüştür sizin gibi örümcek kafalı gericiler yüzünden böyle kaliteli iş yapan şirketler gelişemiyor önünü kapıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 23 Temmuz 2017; 9:16:55 >
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    Atatürk ve örümcek kafalı gerici-lik. Vay be...

    Atatürk ve kişisellik. Vay be...

    İlericileri rahat bırakalım. Birilerinin ideolojik saikleri ile bezenmiş şirketler bu arkadaşlara siyasetten bağımsız, yalnızca serbest piyasa ilkelerini gözeterek hizmet sunuyor olsalar gerek ki arkadaşlar sürekli sorun çıkan ve bu sorunları çözmekle uğraştıkları alış-veriş hallerinden memnunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 23 Temmuz 2017; 9:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotusx L kullanıcısına yanıt
    Bu ülke ne çektiyse Müslümanlığın, Atatürkün arkasına saklanan sizin gibi gerici yobazlardan çekti. Atatürke hakaret varsa ve bunu kendine sorun yapıyorsan git savcılığa şikayet et. Şikayetvar siyaset veya yargı yeri değildir, tüketici sorunlarının çözülme yeridir adamların çizgisi belli hala neyi anlamayıp saçma sapan konusuyorsun?
  • Aa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 10 Ocak 2021; 11:30:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bir ülke gösterin;



    o ülkeyi kurana hakaret edilsin, "ayyaş" denilsin, kendisine ve ailesine sövülsün, kendisine ülkeyi kurtardığı için minnet duyulmayıp savaşta "keşke yunan galip gelseydi" denilsin, yapmadığı olayları yaptı şeklinde anlatılsın, isminin verildiği yapılarda ismi tadilat veya yenileme ile silinsin, heykelleri bizzat devlet kurumları tarafından kaldırılsın, kendisi hakkında kara propaganda yapılsın, kendisini belirli günlerde anma programları sürekli "komik gerekçeler" ile iptal edilsin, hakaret edenler devlet kurumlarında çalıştırılmakla ödüllendirilsin, darbe girişimi yapan hain teröristler "darbeyi kemalist ve laik kesim yaptı" desin, kendisinin kurduğu ve an itibari ile ülkede ana-muhalefet partisinden dahi herhangi bir açıklama gelmesin...



    sabaha kadar yazarım, yazarım da, hababam sınıfındaki ahmet'in konuşması olur sadece...



    ülke artık tiyatroya döndü..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    Kardeş konuyla alakası yok dediklerinin her şeye siyaset atatürk hemen la bi dur prim postunu başka yere park et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürke saygısı olmayan firmanın çalışanına, müşterisine ne saygısı olacak. Balık baştan kokar. Gayet mantıklı şikayet sebebi ama şikayetvardaki makarnacılar 2 paket makarnadan olmamak için onaylamamış yapacak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    yakışıksız kelimenizi iade ediyorum size, aynen!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scheisse

    Bu ülke ne çektiyse Müslümanlığın, Atatürkün arkasına saklanan sizin gibi gerici yobazlardan çekti. Atatürke hakaret varsa ve bunu kendine sorun yapıyorsan git savcılığa şikayet et. Şikayetvar siyaset veya yargı yeri değildir, tüketici sorunlarının çözülme yeridir adamların çizgisi belli hala neyi anlamayıp saçma sapan konusuyorsun?

    Senin beynini seveyim.

    Hem ülke denilen siyasi kavramdan bahsediyor hem de o siyasi yapının kendisini var eden değerlerden çektiğini söylüyor. Ülke denilen yapıyı var eden değerlerdir. Sınır kavramı bu şekilde ortaya çıkmıştır. İnsanları savaşmaya ikna eden değerlerdir. Eğer bunların boş olduğunu düşünüyorsan kullandığın ülke kavramının senin için önemi ne? Hangi amaçla onu savunuyorsun?

    Kullandığın kavramların anlamlarını biliyor musun? Neye göre kullandın onları? Gericilik, yobazlık? Atatürk'ün düşünceleri ve ilkeleri geriyi mi vadediyor? Nedir Atatürk'ün ilkeleri? Nedir Müslümanlık'ın ilkeleri? Birbirlerinden bağımsız mıdır bunlar? Biri bir noktada diğerinin öğretilerine ve sebep olduklarına tepki olarak ortaya çıkmamış mıdır, geri olandan sıyrılıp aklın hakim olduğu bir ortamda yaşamak için?

    Alış-veriş yaptığın şirketler tüm satış politikalarını serbest piyasa ilkelerine göre mi belirliyorlar? Tam Rekabet Piyasası koşulları mı geçerli?

    Ben Şikayetvar isimli yapıya değinmedim. Senin zekana değindim. Aslında Atatürk'ü kişisel konu olarak ele almalarına da ufak bir gönderme yaptım.

    Birçok şirket satış politikalarını yukarıdan aldıkları talimatlara göre şekillendiriyorlar. Birçoğu kendilerine dokunulmadığı ve dokunulamayacağı için fiyat politikaları da dahil olmak üzere işlerini istedikleri doğrultuda şekillendiriyorlar.

    Şikayetvar alınan hizmetle ilgili sorunların iletildiği bir nokta. Para verip bir dergi alınmış ve dergi açıkça faaliyet yürüttüğü Devlet'in kurucu değerlerine hakaretler içeriyor. Dergide vadedilenin olup olmaması ya da alınan dergide/hizmette somut bir problem bulunmaması ayrı bir nokta ve esasen Şikayetvar'ın da ele aldığı veya alması gereken durumlar bunlar. Ancak bir çizgilerinin olduğunu iddia ettiğin (siteye girip girmediğin bile belli değil) Şikayetvar'ın Siyasi Partiler için de sayfaları/etiketleri var. Alışverişle ilgilisiz yüzlerce mesaj bulunuyor. Hakeza, Derin Tarih isimli derginin etiketinin de altında siyasi içerikli mesajlar bulunuyor.

    Her neyse; dediğim gibi değindiğim nokta Şikayetvar değildi. Değindiğim nokta hiçbir kuruluşun siyasetten bağımsız olmadığıydı. Senin gibi ne idüğü belirsiz, tarafsız havası çizen troller bugün bu ülkenin bu durumda olma sebebidirler. Siyasal İslamcılar ülkeyi kendi istedikleri doğrultuda şekillendirirlerken kimseden ses çıkmadı. Atatürk'ün ilkelerini bilmeden Atatürk'e giydirir oldunuz. Atatürk'ün ardına falan saklandığımız yok. Kendi düşünce kabiliyetimize sahibiz, aynı beyine sahibiz, onun düşünebilidiğini biz de düşünebiliyoruz. Atatürk'ü anıyor, Siyasal İslamcılar'ın ve senin gibilerin silmesine engel olmaya çalışıyorsak; bir şeyler yazıp çizdiği, bazı ilkeler bıraktığı ve sorgusuz şekilde geçmişten gelen gelenekler doğrultusunda kabul ettiğimiz için değil, istediğimiz ve memnun olduğumuz yaşam tarzını sağladığı ve bunu miras bıraktığı için. Atatürk bugün bir fikrin ismidir. Belirli bir yaşam tarzına sahip olanları temsil eden isim.

    Yazdıklarımı muhtemelen anlamayacaksın. Fazla felsefi gelecek. O yüzden başka bir noktaya değineceğim. Aslında yukarıda da değindim aynı noktaya. Boş boş geyik yapacağına defol git bir siteyi ziyaret, şikayetleri incele. Bakalım çizgileri iddia ettiğin gibi siyasetten bağımsız mı..?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 23 Temmuz 2017; 13:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omer1852

    Kardeş konuyla alakası yok dediklerinin her şeye siyaset atatürk hemen la bi dur prim postunu başka yere park et

    bana prim postunu başka yere park et diyeceğine aradaki bağlantıyı anlamaya çalışırsan -belki kapasiteni zorlarsan- ne demek istediğimi anlarsın. devlet anayasal olarak 5816 sayılı kanunu düzgünce uygulasa, zaten bunlara gerek kalmayacak. bence sende biraz "duyar"lı ol da çevrende olan biten usulsüzlükleri/ihlalleri bir şekilde dile getir. yoksa yarın birgün biri gelir sana demokrasi felan getirmeye kalkar o zaman su altında gidebilen tankların tişört ile durdurulmayacağını anlarsın. kaldı ki bu adamdan başka da gelmeyecek. bugün suriyeliler bu haldeyse kendilerini kurtaracak bir ataları olmadığı içindir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 23 Temmuz 2017; 13:31:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scheisse

    Şikayetvarın amacı tüketiciyi korumaktır.Herkes senin gibi şu firma geziye yardım etti şu akitte reklam verdi bu halktvye reklam verdi vs. gibi aptalca şikayetler ederse işler sulanır şikayetvar sitesi amacından çıkar. Her şeyin b.kunu çıkarma olayı sadece bizim millette var böyle tüketici dostu bir siteyi bile karalama kampanyası yapmak saçmalıktır bu site sayesinde kaç milyon tüketicinin sorunu çözülmüştür sizin gibi örümcek kafalı gericiler yüzünden böyle kaliteli iş yapan şirketler gelişemiyor önünü kapıyorsunuz.

    Başkasına çomar, koyun, yobaz derken onlardan daha yobaz olduğunu fark edemeyen herkese gelsin bunlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scheisse

    Bu ülke ne çektiyse Müslümanlığın, Atatürkün arkasına saklanan sizin gibi gerici yobazlardan çekti. Atatürke hakaret varsa ve bunu kendine sorun yapıyorsan git savcılığa şikayet et. Şikayetvar siyaset veya yargı yeri değildir, tüketici sorunlarının çözülme yeridir adamların çizgisi belli hala neyi anlamayıp saçma sapan konusuyorsun?

    Birde utanmadan

    "Lütfen konuyu öne çıkarınız, Mustafa Kemal paşamız için birşeyler yapabilirsek ne mutlu bize"

    Yazmış




  • Sizler utanma nedir bilmediğinizden "Onur" ile "Utanç" kavramlarının ayrımını yapmanız pek mümkün değil tabi.

    Ben, bizler için canını hiçe sayan bir adamdan bahsediyorum. Demiryollarını bile sökerken vidalarını cebine koyan "biz birgün buralara tekrar geleceğiz, buralar bizim topraklarımız olacak. Tahrip etmeden çekilin." diyen, evsiz ve yurtsuzları evlat edinen onlara sonsuz desteğini sunan, kanlı bir coğrafyayı yeniden dirilten ve güzelleştiren, anne gibi hadislerle geleceği cennet olarak bildirilmiş bir ananın aç kaldığında evdeki halıları satın bunlar milletin parası dokunamam diyen adama sahip çıkmaya çalışıyorum, milli mücadele döneminde yoksulluğu bahane ederek kaçmak isteyen milletvekillerine mecliste "“İşittim ki, bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla milli meclise davet etmedim. Herkes kararında özgürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu mukaddes davaya inanmış bir insan sıfatı ile buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta, hepiniz gidebilirsiniz. Asker Mustafa Kemal mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağını alır, bu şekilde Elmadağ’ına çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı savunurum. Kurşunlarım bitince de bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunları ile yaralanır, temiz kanımı, mukaddes bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. Ben buna and içtim!...” diyen, yıllarca kandırılan, köle edilen Anadolu halkını uyandıran, harf devrimi yapıp bir işkenceden kurtaran, kadınları eşit gören ve dünyanın bugün en medeni sayılan ülkelerinden bile daha önce ona haklar veren, Kuranı Türkçeye çeviren, düşmanının bile kendisini Nobel Barış Ödülüne layık gösteren, kendisi ölünce dış başında “Sezar, İskender, Napolyon ayağa kalkınız, büyüğünüz geliyor…” diye manşet atılan, 14 kitap yazan ve en basitinden bugün sıkça kullandığımız “Üçgenin iç açıları toplamı 180 derecedir ve eşkenar üçgen, açıları birbirine eşit üçgen demektir.” i “Müsellesin, zaviyetan-ı dahiletan mecmu’ü 180 derece ve müselles-i mütesaviyü’l-adla, zaviyeleri biribirine müsavi müselles demektir.” 'den çeviren, yüzyıllar sonra Türklere kendi kültürünü anlatmaya, yaşatmaya ve Araplaşmaktan kurtarmaya çalışan, ölümünün ardından 70 sene sonra bile Avrupa ülkelerinde sokaklara ismi verilen, heykelleri dikilen bir adamdan bahsediyorum ve ben sonuna kadar böyle bir adama sahip çıkıyorum, sen kime sahip çıkıyorsun? Asıl utanması gereken sizin gibi zihniyetler ve bunları görmeyen körler!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Diyelimki Atatürk eleştiriliyor. Size diyorum CEHAPE zihniyetliler!!!
    Benim Liderim Devlet Bahçeli, benim Başbuğum Alparslan Türkeş'im, canım ülkemin Cumhurbaşkanı Erdoğan eleştirilirken düşünce özgürlüğüde Atatürk eleştirilmiş ne oldu? Zorunuza mı gitti eleştirilmek?
  • Afet İnan ( Atatürk'ün manevi kızı ) Çankaya'nın ilk nikahsız first ladysidir diye canlı yayında kusan biri vardı , noldu o ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.