Şimdi Ara

Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satışta



    Son dönemde dizüstü bilgisayarları ile büyük ses getiren Huawei'in yeni notebook modeli MateBook 14s Türkiye’de ön satışa sunuldu. MateBook 14s’in Türkiye fiyatı 13 bin 999 TL olarak belirlendi.



    8 Kasım’a kadar sürecek ön satış döneminde 50 TL ödeme yapan müşterilere 400 TL ek indirim yapılacak. Ayrıca taşıma çantası, Huawei AX3 çift işlemcili WiFi6 router, CM 510 mini hoparlör ve 12 ay uzatılmış garanti hizmeti hediye edilecek. Satın aldıktan sonra yorum yapan herkese Huawei CD32 Bluetooth fareyi ücretsiz satın alabileceği hediye kuponu gönderilecek.



    Huawei MateBook 14s özellikleri



    MateBook 14s yeni ekranı ile dikkat çekiyor. 14,2 inç boyutunda 2,5K çözünürlüğündeki Huawei FullView ekran artık 90 Hz yenileme hızı sunuyor. Önceki modelde 60 Hz ekran kullanılıyordu. Telefonlar kullanılan otomatik parlaklık özelliğine bu bilgisayarda da yer verilmiş. Ortam ışığına göre parlaklığını kendisi ayarlıyor. 400 nit parlaklığa kadar ulaşıyor. Aynı zamanda bu ekran dokunmatik olarak kullanılabiliyor.



    Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satışta



    11. Nesil Intel i5-11300H ve i7-11370H işlemci seçenekleri ile satın alınabiliyor. Ekran kartı olarak Intel’in dahili GPU’su Intel Iris X kullanılıyor. Ek ekran kartı bulunmuyor. 16 GB LPDDR4x RAM ile gelen MateBook 14s’i 512 GB SSD veya 1 TB SSD depolama seçeneği ile alabilirsiniz.



    Batarya tarafında ise 90W gücünde yüksek hızlı şarj sunuluyor. Kutudan çıkan 90W adaptör ile 15 dakikalık şarjda 3 saatlik kullanım sunuyor.



    Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satışta



    Huawei'in Bluetooth kulaklıkları ile hızlı eşleşme özelliği eklenmiş. Şarj kutusunu açtıktan sonra bilgisayara bağlanacak ve ekranda hem kulaklıkların hem de şarj kutusunun pil yüzdesini gösterecek.



    Ayrıca Bkz.ASUS’tan Surface Pro 8’e rakip: ROG Flow Z13



    Hoparlörde iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Daha güçlü bas ve net tizler üreten iki tweeter ve iki woofer'dan oluşan dörtlü hoparlör dizisi yer alıyor. Dört mikrofonun bulundu bilgisayarda yapay zeka ile gürültü engelleme özelliği mevcut. Huawei’in önceki dizüstü bilgisayarlarında ön kamera klavye üzerinde açılır, kapanır bir şekilde konumlandırılmıştı. Bu bilgisayarda 720p kamera, ekranın üzerine konumlandırılıyor. Pek çok kullanıcı eski kameranın görüş açısını beğenmiyordu. Bu değişiklikle birlikte yüz tanıma özelliği de eklendi. Çift kazanımlı bir değişiklik olmuş.



    MateBook 14s’in ağırlığı 1,43 kg, kalınlığı ise 16,7 mm olarak belirtiliyor. Yeşil ve gri olarak iki farklı kasa rengi bulunuyor.



    Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satışta



    MateBook 14s teknik özellikleri:




    • Ekran: 14,2 inç LTPS dokunmatik ekran, 90 Hz, 2520 x 1680 px çözünürlük, 400 nit parlaklık

    • İşlemci: 11. Nesil Intel Core i5-11300H / i7-11370H

    • RAM: 16 GB RAM LPDDR4x

    • Depolama: 512 GB SSD / 1 TB SSD

    • Batarya: 60 Wh kapasite, 90W hızlı şarj

    • Bağlantı: Wifi 2.4 GHz & 5 GHz I Bluetooth 5.1

    • Boyutlar: Genişlik: 313,82 mm | Yükseklik: 229,76 mm | Kalınlık: 16,7 mm

    • Ağırlık: 1,43 kg



    MateBook 14s fiyatı:




    • 13.999 TL - Huawei MateBook 14s Intel Core i5-11300H 512 GB SSD 

    • 14.999 TL - Huawei MateBook 14s Intel Core i7-11370H 1 TB SSD









  • Şık değil de MacBook tasarımlı diyelim :) Bari adını farklı yapaydınız harf oyunlarıyla kolpacılık.

  • bunlara vereceğim parayı m1 pro veririm daha iyi

  • M1 Air (Edu: 9300TL) ile iyi performans alirken artik Windows makinelere para vermek cok mantiksiz gelmeye basladi.

  • Kendilerini Apple sanmaya başlamışlar fiyatlar konusunda.

  • "MateBook 14s’in Türkiye fiyatı 13 bin 999 TL"

    pahalı değil çok çok pahalı !.. ısırılmış elma ile mi kıyaslıyor acaba üretimlerini olsa olsa ısırılmış armut olur bundan.

  • DDR4x ler DDR4 lu ultrabooklara gore daha vasattir . Fiyati da pahali ... Huawei Cin ile baglari var mantikli risksiz degildir. Aman dikkat ...
    Ikame modeller cok ...

  • Dalette kullanıcısına yanıt
    Şu yorum o kadar saçma ki anlatamıyorum sanki m1 pro lu en düşük macbook ile bunun fiyatı aynıda ona vereceğin parayı mac'e vermek istiyorsun. en ucuz m1 pro lu mac 23 bin tl

  • fiyat aynımı dedik kardeş onu almak daha mantıklı demek istedim sırf yorum yapmak için yazma boş yorum bence

  • Dalette kullanıcısına yanıt
    Yahu bunlara vereceğim parayı m1 pro veririm diye sen yazmadın mı fiyatları eşitmiş gibi yazıyorsun sonra ben yorum yazmak için yazmış oluyorum. Söylediğinin ne anlama geldiğini bilmeden yorum yapıyorsun hem kendini ifade etmede hem düşündüğünü yazmada vasatın altındasın üstüne birde sana cevap vereni gömme peşindesin tebrikler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple'ın gün gelipte rakiplerine göre ''ucuz'' olacağını hiç düşünmezdim. Bunlara bu parayı vereceğine m1 air + ipad air kombinasyonu yapıp apple ekosistemine girmek daha cazip. Ya da direk 9bine m1 alıp geçerim. M1'in neler yapabildiğini gördük hep birlikte Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satışta 

  • jem991 kullanıcısına yanıt

    Neden bu kadar yükseldin kral? M1 pro olmamış M1 olsun. Batarya, ısınma, performans, fiyat her şeyde şu an M1 Air daha mantıklı. He 24bin vermek belki dediğin gibi olacaktır kıyaslamak zor ama 14binlik güçsüz kalıyor M1 9300tllikten. He onu da geçtik 24bin Dell Lenovo ürünleri var bu sinifa giren. Onlara da vermek yine mantıksız olacak. Sen niye arkadaşa o kadar yükseldin ya boşver kral. Fiyatla alınacak en iyisini almak ister herkes. Boşuna germe kendini, erken yaşlanırsın. Hele bu gibi önemsiz konularda hiç uğraşma boşver senden önemli mi :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki linkde Notebookcheck i7 versiyonu incelemiş ve yüksek not vermiş.


    Huawei piyasada yer bulmaya çalışıyor ama kolay değil piyasada rekabet yüksek. Bu sebeple Huawei hediyeler ve kuponlarla fiyatı cazip hale getirmeye çalışıyor.


    İncelemede karar bölümünü otomatik Türkçe çeviri yapınca şöyle bir bilgi var;


    Karar - Daha iyi MateBook X Pro


    İncelemede: Huawei MateBook 14s. Test modeli Huawei Almanya'nın izniyle.

    Yeni MateBook 14s yapraklar İncelemelerimiz sırasında iyi bir izlenim ve daha yakın belirlenmiş üst modeline kadar  MateBook X Pro  daha  MateBook 14 . Ekranın üstündeki yeni kamera konumu, daha yüksek panel çözünürlüğü, ek HDMI çıkışı ve geliştirilmiş hoparlörler gibi bazı küçük iyileştirmeler var. Alüminyum şasi aynı yüksek seviyede ve isteğe bağlı olarak Spruce Green rengini seviyoruz.

    Intel'in Core i7 işlemcisi pek inandırıcı değil. Temel olarak, sadece 35 veya 45 Watt'lık daha yüksek güç limitlerinde çalıştırılan dört çekirdekli standart bir U serisi işlemcidir (i7-1165G7 veya i7-1185G7 gibi). Bu pek yenilikçi değil, ancak MateBook 14s'nin performans kullanımı en azından oldukça iyi. Huawei, muhtemelen maliyet nedenleriyle Thunderbolt veya PCIe 4.0 gibi modern teknolojileri içermez.

    Yeni MateBook 14s çok iyi bir subnotebook ve aynı zamanda önceki amiral gemisi MateBook X Pro'dan daha iyi bir puan alıyor. MateBook 14s'yi önerebiliriz, çünkü birçok alanda ikna edicidir ve sadece birkaç dezavantajı vardır.

    İsteğe bağlı 90 Hz modu da dahil olmak üzere yeni yüksek çözünürlük, doğru renklere sahip net resimler oluşturur, ancak dış mekan kullanımı için biraz daha parlak olabilir. 3:2 en boy oranı üretken görevler için harikadır, ancak sık sık film izliyor veya video akışı yapıyorsanız Dell XPS 9310  veya  Yoga Slim 7 Pro  (çok daha fazlasını sunar) gibi 16:10 bir aygıtla daha iyi durumda olabilirsiniz.  CPU gücü). Bununla birlikte, daha hafif ve daha kompakt bir cihaz arıyorsanız , Schenker'den Vision 14'ü  veya  MacBook Air M1'i öneriyoruz.


    Artıları

    +

    çok iyi alüminyum kasa ile güzel tasarım

    +

    yüksek sistem performansı ve iyi performans kullanımı

    +

    90 Hz ile çok iyi 2.5k dokunmatik ekran

    +

    doğru renkler ve tam sRGB gamı

    +

    iyi klavye

    +

    iyi konuşmacılar

    +

    uzun pil çalışma süresi


    Eksileri

    -

    Thunderbolt, PCIe 4.0 veya SD kart okuyucu yok

    -

    kötü web kamerası

    -

    yük altında/şarj sırasında yüksek PSU sıcaklıkları

    -

    sınırlı bakım seçenekleri

    -

    gereksiz SSD bölümleri


    Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satışta
    Şık tasarımlı Huawei MateBook 14s Türkiye'de satıştanotebookcheck
    Huawei MateBook 14s i7 Laptop Review - Powerful Subnotebook with 3:2 touchscreen
    https://www.notebookcheck.net/Huawei-MateBook-14s-i7-Laptop-Review-Powerful-Subnotebook-with-3-2-touchscreen.569394.0.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.