Şimdi Ara

Sigarayı nasıl bırakırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 yıldır icmeme rağmen bırakamıyorum. Ciddi bir şekilde bırakıyorum 2-3 gün geciyor tekrar başlıyorum. Forumdaki o belgesel tarzındaki video da işe yaramadı bende.
    Bırakanlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben o video sayesinde 2.5 ay sigaradan uzak kaldım. Sonra sadece yılbaşı gecesi alkolün etkisiyle tekrar içtim fakat 1 hafta kadar içimde sigaraya dair hiçbir istek uyanmadı. Fiziksel olaral bırakmış olsam da psikolojik olarak bırakabildiğimi düşünmüyordum. 2.5 ayın üzerine gelen kız meselesi de bahanem oldu. Sana tavsiyem spora yönelmen ve bu işi layığıyla devam ettirmen. O zaman hem spor yaptığın için mutlu olucaksın hem de vücudundan sigaranın etkilerini attığın zaman tertemiz bir yaşantıyla devam etmek isteyeceksin. Denendi onaylandı

• evinin , ailenin ,geleceğinin parasını ,yatırımını .ölümüne neden olacak bişeye harcaman çok manasız bence bi an önce yol yakınken dön iğrenç bişey küçük'ken halamın oğlu zorla içirmeye kalkmıştı boğazımı nasıl yaktıysa o günden beri içilen ortamlarda burnumu tıkıyorum yerlerdeki izmaritleri ezip geçiyorum 5 TL şeyi şimdi 13,5 - 14 yapmışlar yazık günah ay'da 2-3 paket bitirsen 2-3 yılda bi arada fıstık gibi ev alırsın villa gibi yerlerde oturursun aman diyim bunları düşün öyle hareket et sigara bırakma hattı yok hap bilmem ne onlarla olucak iş değil antidepresan ilaçları gibi içtiğinle kalırsın bi faydasını görmezsin
  • Sigarayı bırakmak için yapacağın tek şey içilen ortamlardan uzak durmak. Hem canın istemez, hem de pasif içicilikten de kurtulmuş olursun. Haplar, ilaçlar, bantlar falan da boş iş, uğraşma derim.

Ha ben ne yapıyorum, sigarayı bırakmıyorum. Zevk alıyorum neticede, neden bırakayım ki?..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahonnyco

Sigarayı bırakmak için yapacağın tek şey içilen ortamlardan uzak durmak. Hem canın istemez, hem de pasif içicilikten de kurtulmuş olursun. Haplar, ilaçlar, bantlar falan da boş iş, uğraşma derim.

Ha ben ne yapıyorum, sigarayı bırakmıyorum. Zevk alıyorum neticede, neden bırakayım ki?..
    Hocam içilen ortamlardan uzak durmam imkansız çünkü arkadaşlarım sigara içilen ortamda oturuyorlar. Ayriyeten bende sigaradan keyif alıyorum bırakmak istememin tek sebebi maddi olarak bana çok ağır gelmesi.

• sigaranın öyle büyük bir fiziksel bagımlılığı yok aslında. psikolojik olarak yenmen lazım. öncelikle içtiğin ortamları kısıtla. atıyorum her cayın yanında içme, evde içme. belli sigara içme patternleri vardır insanların psikolojik olarak tetikler hep sigara içmeyi
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    2 tür bağımlılık var fizyolojik bağımlılık da var hem de çok daha kötüsü o, yani uyandığın anda kahve sigara içiyorsan (uyuduğun süre içindeki nikotin ihtiyacından dolayı) fizyolojik olarak bağımlısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şekeri nasıl bırakabilirim?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tahtaya bırakma yangın çıkar mazallah.
  • 2 ay sonra 3 yıldır içmemiş olacağım. 8 sene içmiştim ben de günde 1 paketten fazla.
    sigarayı bırakmak istiyorsan içmeyeceksin. kriz mi geliyor, bırak gelsin. kilo mu alıyorsun, şişmanla iyice. ayakta duramıyor musun, beter ol. sigara pis bir uyuşturucudur. zamanında bu haltı yedin şimdi ise temizlenme vakti. eğer bırakmak istiyorsan yaşayacağın bu acılara, zorluklara göğüs germen gerekiyor. sigara bırakmaktaki tek kuralı aklından çıkarma, sigara içme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben champixle bırakmıştım, bir yıl sonra tekrar başladım. dediğin videolar falan hiç bi halt işe yaramamıltı ama champix iyiydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.