Şimdi Ara

Sigaraya Başlıyorum Galiba, Yardım Edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey İnönüde 4-1 biten BJK-Manisa maçından sonra arka koltukta bulduğum yarım paket parlamentle başladı, sahibini bulamayınca attım cebe, evde yaktım bi kaç tane, baktım güzel kafa yapıo, dünya dönmeye başlıo..

Hoşuma gitmiş ki 1 hafta önce aklıma geldi sıkıntıdan gittim bi paket aldım, günde 2-3 tane içmeye başladım gerçekten sevmeye başladım..

Normalde nefret ederim içenlerden, sigaradan..

Haftada bi paket içsem çok zararı olur mu, bağımlı olurmuyum arkadaşlar, iradem kuvvetlidir..

edit 11.09.2012
    Tek nefeste sigaranın yarısını bitirdim, dünya dönüüüyooooooooooooooooorrrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Fikrim Var -- 11 Eylül 2012; 22:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Sigara icen oldude icmeyen olmedimi? ic gitsinn kardess

Dönüşü olmayan bir yola girmek üzereyim

buydum

bu olucam
    Hate me but do not pity me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

o mac fernandes güzel bir gol atmıştı

Q7 de şov yaptıydı
    Bu karanlık suratlar,Sizin mi?
    Arkana yaslan ve şu koca evrende küçücük bir nokta olmanın tadını çıkar
    http://forum.donanimhaber.com/m_51033593/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

ben de senin gibiyim,içtiğim bi sigara beni 3-4 saat kesiyor,sonra canım bir daha istiyor ama giderek bu aralıklar daralacak,gel yol yakınken bırakalım

Çok boşlukta olduğum zaman iyi gidiyo, inş bağımlı olmayız.

Bu konu burda dursun ilerde yazarım sonucu..
    12 yıl önce açıldı
    Şu zor günde lütfen dua edin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paket aldığın an tiryakisin demektir. hayatında kötü bir olay olur ve sigaraya sarılırsın. haftada bir paket bitirirken yaşadığın olayın etkisiyle 2 günde bir pakete çıkarsın. sonra günde bir paket olur. yol yakınken bırak, eğer sağlığına önem veriyorsan, yediğin yemekten tat almak istiyorsan, iki adım koştuktan hatta hızlı yürüdükten sonra nefes nefese kalmak istemiyorsan bırak. yok bunlar önemli değil diyorsan vur dumana gel imana.

not : 5 yıllık tiryakiyim.

yada

dustan cikmissindir, sacinda havlu, ustunde bornoz, once mutfaga gider su isitir sekersiz sade kahveni hazirlarsin guzel kupalarindan birine, gecersin odana, en sevdigin yer minderine oturur, sirtini kalorifere dayarsin, bir yudum alirsin kahvenden, yakarsin sigarani.. iste o an sigara içmeyeceksen neden yaşıyorsun hocam

Schw

@kötü arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi Fikrim Var

quote:

Schw

@kötü arkadaş

Hocam peki ya şöyle düşün hava buz gibi hocam hani olur ya nefes alıp verirken çıkan dumanı buharı artık her neyse hocam beşiktaşımızın maçı var havanın soğukluğuna rağmen beşiktaşımızın yanında olmak için maça gitmişsin. Maç başladı hocam soğu falan unuttun hocam o maçın sıcaklığından tribünün sıcaklığından bağıra bağıra beşiktaşımızın marşlarını söylüyorsun bütün taraftarlar ayakta hocam o soğuğa rağmen stad full çekiyor hocam fullll çekiyor şanlı beşiktaşımız için bütün taraftarlar ayakta en sevdiğiniz tezahüratı söylemeye başlıyolar sende başlıyorsun hep bir ağızdan söylüyoruz marşı tam o sırada karşı takımdan biri alıyor topu sağ kanattan depar atıyor hocam ama nasıl yardırıyor hocam tutabilene aşk olsun bütün taraftarların elin ağzında yuğluyolar hocam eleman yardırıyor ama yardırıyorda yardırıyor hocam dakika 90 + 3 beşiktaş 1-0 yeniyor hocam ama hakem düdüğü çalacak ama eleman depara kalktı bi kere çalmıyor düdüğüüüü eleman yardırıyor ortayı açıyor karşı takımdan başka bir eleman çakıyor kafayı gol. Bütün seyirciler susuyor hocam herkes kalıyor öyle hakem düdüğü çalıp maçı bitiriyor işte o an havanın soğukluğunu hissediyorsun için TİTRİYOR HOCAM İÇİN TİTRİYOR İLİKLERİNE KADAR HİSSEDİYORSUN SOĞUĞU BEŞİKTAŞIMIZ GOL YEDİM HOCAM tam o sırada sigara yakmayacaksan neden yaşıyorsun hocaaaaaaam

• İçme.
  • Trafik kazası yapmışsınız hocam ama şükür bişeyiniz yok sıyrıksız çıktınız arabadan kazanın şokunu atlatamamışsınız halâ insanlar etrafınıza toplanmış siz hiç bişeyi duymuyorsunuz ama şoktasınız hocam. İşte o an silkinip, kaldırıma çöküp, hurda olmuş arabaya bakarken küfrede küfrede bi sigara yakıcaksın bunuda yapmıcaksan niye yaşıyorsun
  • Yakın dostunun arabasını ödünç almışsın, tam arabayı sahibine verecekken çizdirdin ama haydaaa bu nerden çıktı şimdi nasıl açıklayacaksın ne diyeceksin hocam sen bana arababını verdin emanet ettin bana bende o emanete ihanet ettim dikkatsiz kullandım çizdirdim arabayımı diyeceksin adam yüzüne tükürse haklı içinde bi sıkıntıyla gidiyorsun arkadaşının yanına. Arkadaşın arabayı görüyor ve " canın sağolsun " kardeşim diyor işte o an bi sigara yakacaksın hocam

Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Yunus Emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

başta öyle güzel kafa yapıyor ama alıştıktan sonra aynı etkiyi yapmıyor haberin olsun.

Haklısın, gecen akşam ilk sigarayı yaktım cok guzel boyle, ucan kaplumbağalar havai fişekler fln..

10 dk sonra 2. yi yaktım bogazda bi agri, balgam, acı bi tat, mide bulantısı ..

Ama ilki cok iyi oluo gunde bi tane yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bağımlı olunduğu zaman öyle bir an gelir ki tüm vücudun o bütün organların bir anda sigara ister. Böyle sanki 5 gün aç kaldıktan sonra ta karşında 5 çeşit yemek ve senin ellerin ayakların kkelepçeli gibidir. Başlamayın sigaraya çok kötü bir alışkanlıktır. Ben tam bağımlı oldum artık bırakmam için psikoloğa falan gitmem lazım.
  • Sigara içen özentidir net. Hiç bana dertliyim zırvalarıyla gelmeyin. Zira sigaranın yaptığı kafadan ne olacak la? Hadi derdin olur içki içersin anlarım. Sigara sana dertlerini unutturmaz 1 saniyeliğine bile

Çevrede sigara içenlerin cool tavırlarını, duman üfleyişini falan ne bileyim bi'şeyini çekici bulup özeniyonuz başlıyonuz bu kadar basit.

Sigara içmek gerizekalılıktır, hem para veriyorsun hem kendini zehirliyorsun hem de bunu millette gösteriş, özentilik için yapıyorsun.

İçki içsen bişey demezdim bak ama sigara çok mal bir şey.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.